VÝSKUMNÝ LEKÁRSKY ÚSTAV: BEZPEČNÚ ÚROVEŇ EXPOZÍCIE RÁDIOVÝMI VLNAMI SPOJENÚ S NETERMÁLNYMI ÚČINKAMI V SÚČASNOSTI NEPOZNÁME (+Poznámka Biblik: AKO POSTUPOVAŤ PRI CITLIVOSTI NA EM ŽIARENIE)

22.08.2022 16:40

VÝSKUMNÝ LEKÁRSKY ÚSTAV: BEZPEČNÚ ÚROVEŇ EXPOZÍCIE RÁDIOVÝMI VLNAMI SPOJENÚ S NETERMÁLNYMI ÚČINKAMI V SÚČASNOSTI NEPOZNÁME (+Poznámka Biblik: AKO POSTUPOVAŤ PRI CITLIVOSTI NA EM ŽIARENIE)

"Finálnym výsledkom je, že bezpečnú úroveň expozície rádiovými frekvenciami spojenú s netermálnymi účinkami v súčasnosti nepoznáme. Nech už vám ktokoľvek tvrdí, že sú tieto prístroje bezpečné, činí tak z nevedomosti alebo vás chce oklamať!" Dr. De-Kun Li, Výskumný lekársky ústav Kaiser Foundation Research Institute

Poznámka Biblik: Určite nie je normálne, ak vám správca navrhne napr. merače s bezdrôtovým modulom. v súčasnosti je potreba sa zamerať na to, ako EM žiarenie čo najviac redukovať. Dnes bohatí ľudia, vedci, lekári a ľudia z IT priemyslu vysvetľujú, prečo nemajú mobil, Wi-Fi... Napr. na Biblik.sk si môžete dať do hľadania Dr. Thomas Cowan alebo Frank Clegg, Eric Dollard a nájdete aj mnohých ďalších lekárov, IT manažérov a vedcov, ktorí už nepoužívajú mobil ani nemajú doma Wi-Fi a veľmi dobre vedia prečo! Mnohé fyzické a psychické choroby súvisia s nasadením bezdrôtovej technológie.

Ak máte problém s citlivosťou na EM žiarenie, tento problém riešime už roky a je potreba zmeniť určité konkrétne vzorce myslenia a pracovať určitými postupmi, to Vám radi bližšie vysvetlíme, Vaša situácia by mohla byť po našom rozhovore aspoň znesiteľná:

PORADENSTVO TIENENIE ELEKTROSMOGU:

https://www.biblik.sk/products/poradenstvo-tienenie-elektrosmogu/

Ak hľadáte nový dom, kanceláriu alebo byt, môžete využiť našu službu MERANIE ELEKTROSMOGU

https://www.biblik.sk/products/meranie-elektrosmogu/

Ak máte problém s citlivosťou na EM žiarenie, tento problém riešime už roky a je potreba zmeniť určité konkrétne vzorce myslenia, to Vám radi bližšie vysvetlíme, Vaša situácia by mohla byť po našom rozhovore aspoň znesiteľná.


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/poradenstvo-tienenie-elektrosmogu/