VYSOKOKVALITNÝ TRYPTOFAN MÔŽE V NIEKTORÝCH PRÍPADOCH NAHRADIŤ ANTIDEPRESÍVA / HIGH-QUALITY PURE TRYPTOPHAN MAY IMPROVE MOOD QUICKLY AND BETTER THAN AD (SK, ENG)

02.01.2023 13:27

biblik.sk/clanky

VYSOKOKVALITNÝ TRYPTOFAN MÔŽE V NIEKTORÝCH PRÍPADOCH NAHRADIŤ ANTIDEPRESÍVA / HIGH-QUALITY PURE TRYPTOPHAN MAY IMPROVE MOOD QUICKLY AND BETTER THAN ANTIDEPRESSANTS

 

Tajomstvo tryptofánu je v čistote a najskôr veľmi závisí od spôsobu užívania. Najviac sa doteraz osvedčil tento práškový, má nový obal, tak dúfajme, že kvalita ostala rovnaká:

https://www.namaximum.sk/kategoria/aminokyseliny/l-tryptofan/?

stránky výrobcu / manufacturer's web: naturalnutrition.eu

Na špičku noža 1-2x denne nechať rozpustiť pod jazykom (POZOR - NEVDYCHOVAŤ)

(v tobolkách od niekoľkých renomovaných výrobcov nemal prakticky žiadne účinky ani vo vysokých dávkach, linkovaný práškový výr. naturalnutrition je top)

Tryptofan môže veľmi pozitívne ovplyvniť náladu, pocit pohody a radosti zo života. Takisto môže tryptofan pozitívne ovplyvniť spánok, aj keď vôbec nemusí byť vhodné užívať na večer (nočný spánok môže pozitvne ovplyvniť aj užitie ráno alebo na obed)

Už úplné minimum tryptofanu môže mať veľmi rýchle a výrazne pozitívne účinky. Tryptofan od iných výrobcov obvykle vôbec takýto efekt nemá! (je to podobné ako s americkým melatonínom z Kalifornie, funguje vynikajúco - účinky, čistota a výroba bez tabl. prísad sú u špičkových výrobcov samozrejmosťou, avšak medzi top výrobcami bývajú obrovské rozdiely v účinnosti. Niektoré výrobky od dvoch rôznych výrobcov dokonca môžu mať úplne opačné účinky (!) Výrobcovia sa predháňajú v obsahu účinnej látky, príliš veľká dávka vysoko čistej látky môže mať úplne opačné efekty... Prosím veľký pozor aj s vitamínmi, niekedy stačí 1/3 a väčšie množstvo už spôsobuje u mnohých ľudí výrazné nežiadúce účinky! S čistými syntetizovanými látkami je na mieste začínať s úplne minimálnou dávkou, obvykle max. 1/3 - 1/2 tobolky, niekedy dokonca postačí 1/4 (napríklad zvlášť vit. sk. B od renomovaných výrobcov môžu veľmi zlepšiť stav, ale odp. dávky môžu byť príliš silné a pôsobiť opačný efekt)

Ak beriete lieky, o vhodnosti užívania tryptofanu je odporúčané poradiť sa s lekárom, lekárnikom alebo iným skúseným terapeutom. Tryptofan u osôb so sklonom ku striedaniu nálad môže predstavovať riziko preklopenia depresie do mánie, avšak pravdepodobne je toto riziko oveľa nižšie ako u väčšiny antidepresív.

Tryptofan a látky ovplyvňujúce mozog by nemali byť na dlhodobé užívanie, iba na preklenutie určitého obdobia. Pocit pohody a radosti zo života môže ovplyvniť zdržanie sa jedla na 12-24 hodín, príp. na 1-3 dni. Na dlhšie pôsty odp. klystíry (s kvalitnou vodou) a je dobré mať s pôstami skúsenosti a začínať postupne. Pri každom pôste je dôležité najmä prvé jedlo (napr. dusená biela ryža s maslom, dusená zelenina napr. bio mrkva na pare s maslom, všetko i ryža i zelenina dobre omastiť maslom ghí, príp. maslom)

Antiparazitálny roztok vhodný najmä pri pôstoch: 30% roztok vysokovalitného lokálneho medu (1diel medu + dva diely kvalitnej vody) Med by mal byť naozaj prvotriedny, zo vzdialenosti max. do 20km. 1-2x denne užitie cca 1dcl takéhoto roztoku (cca 0,033 l medu + dva diely kvalitnej vody, príp. osmózy) umožní skúsenejším pôstarom fungovať v normálnom pracovnom režime bez jedla. Niekedy užívanie takéhoto roztoku medu pri pôste môže mať veľmi pozitívny efekt! Určite je dobre mať kvalitný med pri sebe najmä pri dlhších pôstoch, ak by došlo napr. k poklesu cukru, pomalé pitie tohto roztoku stav upraví.

Podľa Dr. I.P. NEUMYVAKIN 30% roztok kvalitného medu spoľahlivo likviduje parazity, jedná sa o prírodný antiparazitálny liek i o výživu, ktorá je prakticky 100% stráviteľná. Pri mede veľmi závisí čím sú včely kŕmené (to by ste mali vedieť, krmivá s  glukózovým sirupom  by sa nemali dávať ani včelám, bod. č.3 tu) a takisto veľmi závisí aj od kvality osoby včelára (veľmi zaujímavé informácie o mede a o včelách tu) Kvalitný med je dnes naozaj veľmi vzácny, pre tých, ktorí poznajú jeho hodnotu, má cenu zlata!

 

ENGLISH:

naturalnutrition.eu

Naturalnutrition.eu is the top tryptophan which may significantly improve mood, very quick possitive effects, this one works! Other tryptophan never had such possitive effects (tested, trying several manufacturers, naturalnutrition's tryptophan is No. 1)

For further information plase translate the above slovak article. Thank you.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU



 



 



 

 

ČLOVEK DO KAŽDÉHO POČASIA / A Man For All Seasons

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like19/