GLOBÁLNE ZLOČINY (ZLOČINY GLOBALISTOV)

19.08.2017 14:24

GLOBÁLNE ZLOČINY (ZLOČINY GLOBALISTOV)

1.) CHEMTRAILS - pokiaľ ste posledných 10 rokov nežili na inej planéte, určite ste si všimli mohutné zásahy do počasia pomocou rozprašovania chemikálií z niektorých lietadiel. Ešte si to niektorí ľudia s úsmevom fotia a hovoria "jéj aké je to pekné" Pripadá mi to, ako keby Anna Boleynová pred popravou obdivovala naleštený katov meč! V tomto dokumente môžeme pozorovať, čo to vlastne na nás vypúšťajú - je to zároveň návod, ako môžete kvalitným optickým priblížením pozorovať častice v ovzduší: https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE&t=12m30s 

YOUTUBE LINK BOL ZMAZANÝ, VIDEO TU, stojí za to pozrieť celé, zvlášť je zaujímavý čas 12:30:

https://uloz.to/file/5SfEMGBP5/rozhovor-o-geoinzinieringu-v-spanielskej-televizii-mp4#!ZGOvBQR2AJZ2LGp4BJEzBGH3ZwH3LmIDDxq0qIqTAwOcoTD2BD==

SLOVENSKÉ TITULKY TU, PRAVÝM KLIKNITE NA TU A DAJTE ULOZIT AKO

Pokiaľ nemáte zrovna astronomický ďalekohľad alebo kvalitný fotoaparát, môžete tieto svinstvá pozorovať aj voľným okom. Vo vašej domácnosti na bielom povrchu si môžete všimnúť drobučké čierne, červené a modré vlákna. Tieto vlákna sú potiahnuté veľmi jemným, bielym svetloreflexným materiálom, ktorý za súmraku vytvára takéto nenormálne úkazy:

 

 

2.) OČKOVANIE (akékoľvek a bez výnimky - podávať zdravej bytosti do tela baktérie a vírusy by malo byť trestné aj pre lekárov)

- k zločinu očkovania iba jedna vec: ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE NEMOCNÍ. - povedal Pán Ježiš Kristus. Beda každému, kto nerozumie. Tento citát je cennejší ako všetky stanoviská odborníkov a pokiaľ na ním budete meditovať, dá vám ešte oveľa viac ako všetky dokumenty o očkovaní dohromady.

Na Slovensku a vo svete sú tisíce lekárov, ktorí očkovanie otvorene vyhlasujú za zločin, dokonca zástancovia očkovania tvrdia, že kombinované vakcíny musia skončiť! Skrátka, ak lekárovi do tela dieťaťa dovolíte vpichnúť 6 rôznych vírusov v jednej injekcii (napr. Hexavakcína-pre istou ju deťom dávajú ako prvú) málokedy organizmus obstojí bez následkov. Potom sa mamičky čudujú, prečo sú deti stále choré.

V prípade očkovania - údajne ak organizmus tvorí protilátky, zaručuje to podľa takzvaných "odborníkov" imunitu.

V prípade testu na HIV - ak organizmus tvorí protilátky, zaručuje to, že máte vírus HIV v tele.

Takže protilátky znamenajú v skutočnosti iba to, že v tele koluje vírus, ktorého sa organizmus snaží zbaviť.

Očkovanie z pohľadu lekára: https://www.zmensvojzivot.sk/otvoreny-list-casopis-dieta-rizika-ockovania/

 

3.) GLUKÓZOVÝ SIRUP - NAJROZŠÍRENEJŠÍ JED V POTRAVINÁCH:

Iné názvy: glukózo-fruktózový, škrobový, invertný, kukuričný, pšeničný, maltózový, ryžový sirup. Obvykle, kde v zložení vidím sirup, radšej nekupujem. Dokonca v bio obchodoch sa toto umelé sladidlo maskuje pod názvom sirup z agáve. Nájdete ho aj v pive Staropramen (maltózový sirup), v horčici, v Kofole a zatiaľ bohužiaľ aj vo väčšina cukríkov.

Pokiaľ by normy robili odborníci na výživu, glukozový sirup - toto umelé sladidlo, ktoré sa vyrába za pomoci syntetických enzýmov by bolo určite zakázané. Považujeme ho za oveľa nebezpečnejšie ako cukor. Snáď jedniný zdravý sirup je prvotriedny javorový sirup. Ostatné výrobky, ak niekde vidíte napísané sirup, obvykle sa jedná o iný názov pre glukózový sirup, angl. HFSC, alebo obdobnú napodobeninu, čo je lacnejšia ako cukor a silno sladí. Že s touto umelinou môže mať problémy pečeň, to väčšinu výrobcov neserie, ale o svoje zdravie a zdravie vašich detí dnes musíte dbať vy! My si myslíme, že globálnym zámerom aditív a umelých sladidiel je čo najviac poškodiť pečeň, ktorej správna funkcia má obrovský význam vlastne pri každom ochorení, viac tu - dolu v tomto článku je link na video Dr. Subotića:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-kvalitny-doplnok-vyzivy-oregol-dr-boris-subotic/

 

 

4.) FLUORID V ZUBNÝCH PASTÁCH - bežná zubná pasta obsahuje:

Sacharín - karcinogén;

SLS  (Sodium Lauryl Sulfoacetát) - veľmi jedovatý čistiaci prostriedok a lacné penidlo;

Dioxid titaničitý (Titanium dioxide) - karcinogén;

Fluorid Sodný - hrozný jed pre všetky časti tela, ktorý ničí zuby a kosti, poškodzuje pečeň a tráviaci trakt:

"Požitím ve vodě rozpustných fluoridů (např. fluoridu sodného), anorganických solí kyseliny fluorovodíkové, může dojít k těžkému poškození trávícího traktu a jater. Toxický účinek těchto solí se vysvětluje tím, že fluoridy váží kationty vápníku (Ca2+). Příznakem otravy jsou slinění, prudké bolesti břicha, zvracení a průjem, při delší expozici také třes a křeče. Špatným znamením je rozšíření zornic, obrny, poruchy dýchání a srdeční činnosti způsobené vázáním vápenatých kationtů. Kromě poškození jater může dojít i k poškození ledvin. Existuje také tzv. chronická otrava fluoridy, která se projevuje bolestmi a poškozením kostí a poškozením zubů (bílé skvrny na zubech způsobené nadměrným užíváním dentálních fluoridových přípravků, jako jsou tablety nebo gely)." Zdroj: cs.wikipedia.org/wiki/Fluoridy

 

Ak trpíte črevnými problémami, zubná pasta s fluoridom je hlavný podozrivý.

(často krát ľuďom spôsobuje obrovské črevné problémy aj karagénan, resp. írsky mach, nájdete ho v potravinách a v niektorých aj tzv. bio zubných pastách)

Roky som nerozumel tomu, prečo mám ráno po umytí zubov kŕče v žalúdku a večer po umytí zubov prdím ako keby som sa najedol fazule. No kto by to dával do súvislosti so zubnou pastou, však?

Poznáte tento experiment s gorilou? Popisuje udalosti, ktoré sa odohrávajú rovno pred vašimi očami a dôvody, prečo ich obvykle ľudia nevidia: www.youtube.com/watch?v=vJG698U2Mvo

 

Roky som si 2x denne čistil zuby fluórovou pastou ELMEX, ktorá vraj obsahuje neškodnú organickú zlúčeninu fluoridu, no všimol som si, že sa mi na zuboch tvoria biele škvrny, ktoré idú do kazu. (podobné klamstvá sa používajú s organickou ortuťou vo vakcínach. Pochopte prosím vás, že JED=JED)

Začal som googliť a vďaka Pánu Bohu som prišiel na to, že to súvisí s Fluoridom v mojej paste! Odkedy som prestal používať fluoridovanú zubnú pastu, okamžite skončili kŕče v žalúdku a do roka mi zmizli aj všetky biele škvrny zo zubov!

 

Dnes používam na umývanie zubov kokosový olej s kurkumou, alebo iba kefku bez pasty. Nezdá sa mi v pohode každý deň na zuby používať hrubé abrazíva (napr. sóda) obsiahnuté takmer vo všetkých aj v tzv. bio pastách. Zo zubných pást bez obsahu vyššie spomenutých jedov napr. zn. WELEDA, konkrétne táto je podľa skúsenosti známych fajn: https://www.bio-obchod.sk/produkt-554/solna-zubna-pasta-weleda.htm  

(nájdete aj v bio obchode MALÝ PRINC na námestí vedľa Hlavnej pošty v Trenčíne)

 

Zubná kefka by mala byť šikovná a mäkká, napr. CURAPROX č. 5460.

Deťom možno na umývanie zubov stačí aj kefka bez pasty.

 

5.) SPRACOVANÁ SÓJA - napr. sójové mäso, sójové plátky, sójové mlieko, sójová múka aj sójový lecitín (vysoko pravdepodobný podiel GMO)

Sója sa preplachuje sa v hliníkových kontajneroch kyselinou, aby poriadne nasiakla neurotoxickým jedom hliníkom. Samozrejme preto je hliník aj súčasťou prakticky všetkých vakcín a mnohých potravín. V krátkosti o hliníku tu: www.youtube.com/watch?v=4UFO8K9Z104

Väčšina sóje na trhu je geneticky modifikovaná (GMO)

 

6.) STUŽENÉ TUKY - napr. RAMA, HERA, CERA, FLORA, PALMA (aj palmový olej)

- Margaríny a stužené tuky sa pri výrobe tradične obohacujú o jedy nikel a hliník.

- Obvykle vyrábané z lacných nekvalitných olejov. Palmový olej je kapitola sama o sebe, pre mňa osobne palmový olej=odpad

 

Aj do pečenia je vhodné používať radšej klasické maslo, resp. kvalitný za studena lisovaný olej, prípadne bravčovú masť. Ak pečiete rožky doma, sú vynikajúce zo špaldovej múky, a či už použite maslo, masť, alebo iný kvalitný olej, vždy dodávate tak vášmu pečivu inú chuť a štruktúru.

 

Bežné rožky z obchodu môžu obsahovať podiel GMO (E471 a E472e) a niekedy obsahujú ešte aj sójovú múku, tak nech si ich zožerú!

 

ČÍTAJTE ZLOŽENIE POTRAVÍN, vyhnite sa supermarketom, v ktorých nájdete spracované potraviny vyrábané podľa požiadaviek na kvantitu a trvanlivosť!!!

 

Mäso, zelenina, potraviny a najmä med by mali byť najmä z vášho okolia. Silno odporúčam vyhnúť sa medu v supermarketoch. Osobne by som nejedol potraviny, ktorých pôvod alebo zloženie nepoznám. Čítať zloženie potravín je dnes potreba.

 

Vegetariáni by mali poznať domáce maslo GHÍ, na ktorom je možné aj vysmážať.

Na vysmážanie sú vhodné živočísne tuky-domáca bravčová, husacia, alebo kačacia masť.

Ak vysmážate bravčové rezne, mäso treba jesť s jeho masťami. Domáca bravčová masť z domáceho prasiatka, mňam! Ak kupujete masť v obchodoch mala by byť balená v skle.

Z olejov na vysmážanie je vhodný napr. kvalitný za studena lisovaný nehydrogenizovaný kokosový olej (napr. zn. MAYA GOLD, alebo PURITY VISION RAW) Tieto značky kokosových olejov sú veľmi chutné, kúpite ich v bio obchodoch a je naozaj vhodné ich uchovávať v chladničke)

POZOR: Kokosový olej však silno ochladzuje telo - najlepšie konzumovať iba v lete.

 

Pečte a varte si doma, z kvalitných čo najmenej spracovaných čerstvých surovín, prípadne si nájdite kvalitnú pekáreň. Odkedy sme prešli na špaldu, zrazu môžem jesť aj pečivo. Obyčajná múka spôsobuje mnohým ľuďom obrovské problémy-vlastná skúsenosť.

Vynikajúca kniha o výžive od Dr. Natasha Campbell-McBride SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE, za dobrú cenu od slovenskej firmy kúpite tu:

https://www.biblik.sk/products/syndrom-travenia-a-psychologie/

 

SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE je vzácna kniha, ktorá môže pomôcť aj ľuďom s tráviacimi problémami, takisto aj psychiatrickým pacientom a deťom s poruchami správania a autizmom, ktoré sa rozšírili ako mor aj vďaka MMR vakcíne.

Špeciálna uhľohydrátová diéta, (resp. GAPS diéta) je vhodná aj na prirodzené chudnutie, pre ľudí, ktorí bývajú unavení a najmä pre športovcov na zvýšenie výkonu. Ak potrebujete probiotiká, ktoré sú pri tejto diéte silno odporúčané, (alebo po užívaní antibiotík) dobrú skúsenosť mám s Bio-Kult 14, no preferujem prírodné probiotiká, domáca kvasená zelenina (pickles, domáci jogurt, domáca kvasená kapusta)

Kvalitné probiotikum je aj čerstvá bryndza, ktorá by mala byť z čerstvého a najmä nepasterizovaného ovčieho mlieka. Pri tzv. GAPS diéte a pre liečbu psychiatrických pacientov (a ľudí s poruchami trávenia a správania) mlieko, mliečne výrobky ani bryndza podľa môjho názoru nie je sú vhodné! Bryndza na lačno u mňa spôsobovala mikroepileptické záchvaty. Takisto ako aj pri psychických poruchách aj pri neurologických problémoch a epilepsii mlieko a mliečne výrobky neodporúčam vôbec. Je vhodné ich vysadiť najmenej na 3-12 mesiacov a pozorovať, či dôjde k zlepšeniu zdravotného stavu.

(Podľa Dr. Natasha Campbell McBride sa napr. stav mnohých schizofrenikov niekedy až veľmi zlepší po vysadení mlieka a mliečnych výrobkov. No podľa mňa sa u schizofrenikov jedná o veľmi silnú pripútanosť k zemi a svetským veciam, obvyklá je u týchto pacientov silná pripútanosť k intelektu a niekedy aj k duchovným ideálom. Mlieko je z istého hľadiska vlastne symbol pripútanosti. Preto vysadenie mlieka a mliečnych výrobkov naozaj niekedy môže výrazne pomôcť zlepšiť psychický stav človeka. Pre pochopenie príčin chorôb a najmä pre psychiatrických pacientov odporúčam ako denné štúdium Svätú Bibliu a knihy pána Sergeja Nikolajeviča Lazareva)

 

- tento článok je možné voľne šíriť a publikovať z uvedením odkazu na zdroj https://www.biblik.sk/

- priamy link na tento článok, ktorý môžete posielať e-mailom: www.biblik.sk/news/globalne-zlociny/

Súvisiace články / related articles:

Nakoľko Zem je plochá a nie guľa (globe), pozrite tento článok, v ktorom nájdete nesmierne zaujímavé odkazy:

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!