VYSTAVENIE VODY SLNEČNÉMU SVETLU MÔŽE MAŤ OBROVSKÝ VÝZNAM PRE SILU, VITALITU A ŽIVOTNÚ ENERGIU / SOLARIZED WATER - WATER CHARGED BY SUN MAY IMPROVE MOOD, STRENGTH VITALITY AND LIFE ENERGY(SK, ENG)

29.03.2023 14:16

VYSTAVENIE VODY SLNEČNÉMU SVETLU MÔŽE MAŤ OBROVSKÝ VÝZNAM PRE SILU, VITALITU A ŽIVOTNÚ ENERGIU / SOLARIZED WATER - WATER CHARGED BY SUN - MAY IMPROVE MOOD, STRENGTH, VITALITY AND LIFE ENERGY (SK, ENG)

 

Počuli ste niekedy o solarizovanej vode? Najznámejší spis, kde sa spomína solarizovaná voda je zrejme od Hira Ratan Maneka. Hira Ratan Manek je učiteľ tejto starovekej liečebnej metódy:

HRM SUNGAZING  - článok / article SK, ENG - aj o solarizovanej vode / about solarized water too:

- článok je možné si zakúpiť aj ako vytlačený dokument A4 :
 
SOLARIZOVANÁ VODA / SOLARIZED WATER - SK, ENG:
Vystavenie vody slnečnému svetlu môže mať mimoriadne priaznivé účinsky, závisí však od sily slnečného sveta. Dnes je obloha častokrát práškovaná chemtrailsom a Slnko býva zastierané. Pravdepodobne, ak by sa jedného dňa s rozprašovaním chemtrails neprestalo, neprežil by ani jeden človek! Blokovanie slnečného žíarenia môže mať z dlhodobého hľadiska fatálne následky!
Ale keď je taký deň, že je vypršané, mimoriadnu silu slnečného svetla je možné pocítiť, napríklad  tak, ak sa voda nechá v sklených fľašiach nabíjať niekoľko hodín na Slnku. Pitím takejto vody sa v organizme môžu spustiť blahodárne procesy. Voda by mala byť v čistých sklených fľašiach, bez kovových vrchnákov  a obrúb. Môžete experimentovať s farbou fliaš, sklo môže byť číre, ale farba skla, cez ktorú prechádza slnečné svetlo má špecifické účinky. Viac v horeuvedeom článku  HRM SUNGAZING.
 
Aby vlákna chemtrails nenapadali do vody, je vhodné na fľaše položiť plastové vrchnáky (pri nabíjaní neuzatvárať, aby voda dýchala) Vodu necháme niekoľko hodín nabíjať a potom ihneď dobre uzavrieme a uložíme do chladu/chladničky.  Voda by mala byť mimo zdrojov elektrosmogu, ak bývate v blízkosti mobilných antén, je najvyšší čas tieto antény odstrániť alebo zmeniť bývanie! Pozor, pitie vody, ktorá bola vystavená zdrojom EM žiarenia (mobilné antény, mobily, Wi-Fi, bluetooth atď.) môže mať veľmi negatívne účinky! Vodu držte vždy čo najďalej od zdrojov elektrosmogu. EM žiarenie podľa niektorých lekárov poškodzuje vodu, aj človek je voda:
 
ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/
 
Súvisiace články:
VODA - ÚŽASNÝ RUSKÝ DOKUMENT / WATER - FASCINATING RUSSIAN DOCUMENTARY (SK, CZ, RUS)
https://www.biblik.sk/news/voda-uzasny-rusky-dokument-water-fascinating-russian-documentary/
- voda má až 400.000 informačných panelov, akékoĺvek slovo povedané v blízkosti vody alebo "do vody", môže mať svoje účinky. Niektorí duchovní učitelia dokonca odporúčajú do každého pohára vody slovne vložiť požadovanú informáciu, podľa potreby (napr. sila, vitalita, radosť, vyliečenie konkrétnej choroby, ochrana od..., pokoj, radosť a pod., podľa potreby)
Dobre si dávať pozor na slová, vylúčiť nadávky a zbytočne nerozprávať, pretože aj človek je vlastne voda...
- water has got over 400.000 information panels, any word you say near water may affect quality! Some spiritual teachers recommend  to say a word into each glass of water - it's possible simply say "into water" what you need - strength, vitality, energy, joy, protection or healing sickness.
Good to take care what you're saying, because human body is water...
 
ŠTRUKTUROVANÁ VODA MÔŽE VÝRAZNE ZVÝŠIŤ VITALITU I ZLEPŠIŤ ZDRAVIE / STRUCTURED WATER MAY INCREASE VITALITY AND IMPROVE HEALTH (SK, ENG, RUS) / AKTUALIZOVANÉ / UPDATED + LINKS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/strukturovana-voda-moze-vyrazne-zvysit-vitalitu-i-zlepsit-zdravie-structured-water-may-increase-vitality-and-improve-health/
 
DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/
 
- do vody je možné pridávať ultračistý peroxid (nesmie byť obyčajný z lekárne) / it's good to ad ultra-pure Hydrogen Peroxide into each glass of water - article mostly SK, worth to translate
 
MÔŽEME PIŤ PEROXID VODÍKA? ČO SA STANE AK PIJETE PEROXID VODÍKA / Can we drink hydrogen peroxide? What happens to the body if you drink hydrogen peroxide (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mozeme-pit-peroxid-vodika-co-sa-stane-ak-pijete-peroxid-vodika-can-we-drink-hydrogen-peroxide-what-happens-to-the-body-if-you-drink-hydrogen-peroxide/
 
 

JACOB LORBER: LIEČIVÁ SILA SLNEČNÉHO SVETLA - SK, CZ:
https://www.biblik.sk/products/jacob-lorber-lieciva-sila-slnecneho-svetla/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!