VÝZVY POLITIKOM A PREZIDENTKE SÚ AKO LISTY HITLEROVI, ŽE KONCENTRÁKY SÚ NEDEMOKRATICKÉ

27.04.2021 10:14

"OBČANIA MAJÚ PRÁVO POSTAVIŤ SA NA ODPOR PROTI KAŽDÉMU, KTO BY ODSTRAŇOVAL DEMOKRATICKÝ PORIADOK ZÁKLADNÝCH ĽUDSKÝCH PRÁV A SLOBÔD UVEDENÝCH V TEJTO ÚSTAVE, AK ČINNOSŤ ÚSTAVNÝCH ORGÁNOV A ÚČINNÉ POUŽITIE ZÁKONNÝCH PROSTRIEDKOV SÚ ZNEMOŽNENÉ." ÚSTAVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY, článok 32

- - -

Písať zločincom, ktorí zinscenovali podvod s pandémiou, týrali ľudí s rúškami, lockdownami a umožňujú nový holokaust prostredníctvom vakcín - to je ako písať Hitlerovi, že predsa holokaust je nedemokratický! "Pán Hitler, koncentráky sú predsa v rozpore s európskym právom, a dokonca aj v rozpore s ústavou! Pán Hitler, no tak, už to prosím vás ďalej nerobte!"

Určite to pomôže! Však? Prosím vás, uvedomte si, kde sme.  Prakticky sme v koncentráku, práva a Ústava sú podľa súčasnej vlády už dávno minulosťou, prežitok! Táto satanská fašistická banda, spôsobujúca teror a chaos nám tu ešte pobehuje pred očami! Sú obvinení zo strašných zločinov potláčania základných ľudských práv a slobôb, spôsobili veľa ľuďom utrpenie a smrť. Nie písať im listy, ale vydať na nich zatykač. Odstrániť ich  a dostať ich pred súd je naše legálne právo, ktoré presne aj pre tento prípad nám dáva Ústava, článok 32:

"OBČANIA MAJÚ PRÁVO POSTAVIŤ SA NA ODPOR PROTI KAŽDÉMU, KTO BY ODSTRAŇOVAL DEMOKRATICKÝ PORIADOK ZÁKLADNÝCH ĽUDSKÝCH PRÁV A SLOBÔD UVEDENÝCH V TEJTO ÚSTAVE, AK ČINNOSŤ ÚSTAVNÝCH ORGÁNOV A ÚČINNÉ POUŽITIE ZÁKONNÝCH PROSTRIEDKOV SÚ ZNEMOŽNENÉ." ÚSTAVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY, článok 32

Ak tejto vláde a Čaputovej Slováci ešte chvíľu budú umožňovať činnosť alebo nečinnosť, tie koncentráky (zajatecké, prac. a vyhladzovacie tábory), choroby, hlad a vraždenie - všetky známky Hitlerovskej vojny tu čochvíľa budú, pretože sú to stále tí istí - fašisti a satanisti, ktorí sa rozhodli prevziať vládu nad svetom a znížiť počet ľudí na Zemi. Je najvyšší čas začať vyšetrovať príčiny a nečinnosť vládnych orgánov vo veci chemtrails, ktoré sú príčinou mnohých chorôb. Ak sa denne rozprašuje z lietadiel chemtrails do vzduchu, celá hra na nejaký Covid, rúškovanie a testovanie - to je totálnym pokrytectvom vlád!   Stromy a príroda mŕtva, niekedy dusiaci sa ľudia a oni povedia Covid-19 a že vraj za úhyn stromov môžu klimatické zmeny - sú to dezinformácie, propaganda, ďalší zločin, z ktorého sa budú zodpovedať! Oni nepotrebujú žiadne vyšetrovanie, žiadne dôkazy, oni vedia, že za to môže akýsi Covid a akési zmeny klímy! Choroby sú otravy a ovzdušie je zamorené a otrávené do tej miery, že väčšina stromov je prakticky hotová, ak by sa im nejako účinne nepomohlo, skončia. U ľudí je to podobne, ale nikto im nepomáha, práve naopak, chcú ich pozabíjať, test a vakcína môže byť posledná kvapka. (nemalú úlohu hrá aj bezbrehé rozmiesťnovanie mobilných vysielačov a vystavovanie ľudí experimentom s novými frekvenciami či už z mobilných antén a HAARP) Vlády väčšiny štátov vlastne dlhodobo umožňovali vyhladzovací program cez chemtrails, marili vyšetrovanie a kryli vrahov, ktorí to robia. Scénár s tzv. Covid-19 je iba vrcholom tejto situácie, tu už otvorene ľudí vraždia. (Mimochodom, očkovací program vrátane očkovacieho programu detí je súčasťou depopulačnej agendy) Akoby národné vlády boli iba hra pre občanov, aby si mysleli, že je tu nejaká vláda, ale v skutočnosti neboli žiadne národné záujmy, práve odnárodňovanie a krok za krokom sa pripravovala pôda pre kolaps a chaos.

Matovičova vláda, Čaputová, Kollár, Sulík vrátane všetkých členov vlády a poslancov, ktorí sa zúčastňovali na vytváraní núdzových stavov a lockdownov patria pred súd! Celý podvod s pandémiou treba začať vyšetrovať, je to jeden s ďalších globálnych podvodov podobne ako 9/11. Obetí bude tentokrát viac, rúška, testy a vakcíny vedú priamo k chorobám a o tom sú tie "opatrenia" od začiatku - ako choroby a smrť vyvolať. Teror, obmedzenia, zastrašovanie a lockdowny majú prispieť k oslabeniu psychiky. Ako sa robí revolúcia? Jednoducho ľudia si sami zvolia vodcu a vypovedajú poslušnosť vláde. Súčasná vláda vrátane prezidentky je vláda zločincov a kolaborantov tyranského fašistického satanského režimu. Každý deň a každá minúta ich pôsobenia čo zotrvajú v úrade je ako rozrastajúca sa rakovina! Vážení Slovácí, vážení spoluobčania, plynie nám čas! Nemôžeme ich ďalej nechať, odstránili naše základné práva a pod zámienkou "pandémie" zaviedli fašizmus! Budú sa z toho ako vojnoví zločinci zodpovedať!

Matovič=nádor, Čaputová=nádor, Sulík=nádor, Mikas=nádor, a tak ďalej...
ZASTAVME ICH BRATIA, NECH SA TIETO NÁDORY STRATIA! Treba vyvíjať maximálne úsilie aby sme ich postavili pred súd a nie im písať listy! Vražda nejakého politika by nepomohla, pretože bojujeme nie proti ľuďom z mäsa a kostí:

 

"Lebo nie je nám zápasiť s krvou a s telom, ale s kniežatstvami, mocnosťami, so svetovládcami temnosti tohoto veku, s duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach." Efežanom 6:12