VZBURA REŠTAURÁCIÍ A FITNESS CENTIER (+Poznámka Biblik) DO BOJA SLOVÁCI! MOR HO!

14.12.2020 11:01

Do dnešného dňa neexistuje žiadny dôvod na zatvorenie reštaurácií a podnikov. Je to nonsens, štát nemôže chcieť chrániť svojich obyvateľov viac, ako chcú oni. To by mohli zakázať predaj alkoholu a cigariet.

Zatvorenie reštaurácií a obchodov bolo hlúpe hneď od začiatku, podobne bolo hlúpe nasadenie rúšok. Tým to začalo. Tým "nevinným" rúškom. Väčšina rúško začala nosiť a teror postupne pokračoval ďalej a ďalej... Potom prišli lockdowny, potom že sa nemôže sedieť vnútri ale vonku (majú vás za debilov) a čím viac ste sa prispôsobili, tým viac vás šikanovali. Vláda je zločinná, fašizmus by mali VŠETCI ľudia odmietnuť. Článok o vzbure reštaurácií a fitness centier je tu, server HS to nazýva zúfalý krok! Aký zúfalý krok? Konečne robia niečo normálne, trochu neskoro, ale predsa! Odmietajú fašizmus! No konečne!

Prvé podrobenie sa fašizmu je rúško a ďalej všetky ostatné nariadenia tejto zločinnej vlády. Sú tyranské, propagandistické a fašistické. Každý človek musí teraz bojovať za slobodu. Spolupráca so zločincami je to, čo im dáva energiu.

-    -    -

Poznámka Biblik: v reštaurácii by som žiadal normálne sedenie vo vnútri, nie po vonku, ak by mi to umožnili a normálne otvorili svoje prevázky, prišiel by som ich podporiť. Nariadenia bláznov nemajú obdobu, K je ten, kto K počúva. A keďže ste ich doteraz mnohí počúvali, robili z vás len K a presne tak aj s vami jednali! Nejaký hygienik ani iný ... mi nebude určovať, kde mám sedieť a ako sa mám obliekať (rúško považujem za žltú hviezdu). Ak žiadate sedenie vonku, alebo rúška, ste nepriatelia a kolaboranti fašistického režimu!

Treba normálne jesť, normálne žiť a starať sa o svoju dušu, neprepínať sa, po práci si urobiť pohodu, pestovať zdravý životný štýl a imunitu.

Od vlády sa máte dožadovať vyšetrovania, prečo lietadlá rozsýpajú do ovzdušia chemické vlákna, žiadať vyšetrovanie koronapodvodu a úplné zastavenie budovania 5G. (A nielen to, aj redukcia intenzity vyžarovania súčasných vysielačov je kôli ochrane zdravia veľmi potrebná) Ak oni pôjdu ďalej proti nám, my musíme ihneď proti nim, pretože mnohí určite chápete, že nám tu robia prostredie nezlučiteľné so zdravím a so životom - a potom príchod katastrofy, príp. skutočnej pandémie je iba otázkou času... MOR HO! HOJ MOR HO! MOR TY LEN, A VOĽ NEBYŤ, AKO BYŤ OTROKOM!

DO BOJA SLOVÁCI!

A

PRÍDITE PODPORIŤ REŠTAURÁCIE!

ĎAKUJEME!