VZHĽADOM NA TO, ČO LIETADLÁ PREDVÁDZAJÚ S OVZDUŠÍM JE VHODNÉ POUŽÍVAŤ ZVLHČOVAČE / CHEMTRAILS CAUSING EXTREME DRY AIR, MOISTURIZER IN ROOM MAY HELP A LOT (SK, ENG)

24.03.2022 11:37

Neviem, koľkí z vás tušia, že toto počasie nie je normálne. Ani tá dlhodobo jasná bezoblačná obloha nie je normálna, ani takéto čiary nie sú normálne:

V dňoch, keď zrovna z lietadiel nerozprašujú toto svinstvo, je problém vôbec vidieť nejaké lietadlo, pretože prirodzená kond. stopa je vo väčšine prípadov takmer neviditeľná.

Dnes lietadlá lietajú a rozprašujú chemikálie aj v nízkej výške, ak vidíte pomaly a nízko letiace lietadlá so stopou, ktorá mizne, jedná sa podľa mojich pozorovaní takisto o rozprašovanie chemikálií. Stav ovzdušia, častice a návod ako pozorovať tu:

Ovzdušie je permanentne zaprášené a suché, vlákna chemtrails, v ktorých je obalené všetko a padajú v chuchvalcoch z oblohy absorbujú vlhkosť. (resp. ich časť, vnútorné čierne vlákno sa rozpadáva na drobný prach, tvorí permanentnú hmlu a viaže vodu) Preto je dobré používať zvlhčovače. Používam poháre s čistou vodou s troškou soli. Odparujú sa na radiátoroch a oveľa lepšie sa spí, či skôr lepšie sa vstáva. Ráno potom nesmrkám krv. Pretože bežne mávajú ľudia nos tak suchý, že ráno trpia bolesťami nosa a smrkajú krv. Zvlhčovače sú vhodná vec, ešte sú aj také fontánky so skalkou, na tie je však dobré používať destilovanú alebo osmotickú vodu. Nemám však skúsenosť, ako zvlhčujú vzduch, sami skúmajte a sami si vyberte čo je vám sympatické (song vo videu s fontánkou je Johann Pachelbel Canon in D, bezplatne môžete počúvať tu, Pachelbel je č. 8, všetky pesničky sa dajú bezplatne stiahnuť)

Ako čistič vzduchu používam klasický liehový ocot. Naozaj je to s tým octom lepšie,v každej miestnosti menšia miska s octom, nie príliš veľká, neumiestňovať tak, aby sa príliš silno odparovala.

 
ENGLISH:
As a moisturizer I use big cups with water, I add a teaspoon of sea salt. I put cups onto heaters. The sleep and feel in my room with such home-made moisturizer is much better.
As a decoration there are professional moisturizers, for example blooms and rocks with circling water. I think for this devices the best would be distilled or osmotic water.
Example of indoor water fountain:
(song in video is Pachelbel's Canon in D, you can listen for free here, No.8)
I don't have any experience with this kind of moisturizer, you have to do your own research and choose what is the best for you.
As an air cleaner I use spirit vinegar, in every room a small bowl with spirit vinegar. Too much vinegar (too big bowls or too much heat) is not good. I don't put bowls with vinegar on heaters. For me, air in room is better with vinegar bowls, I've tried with/without vinegar, definitelly with vinegar it's for me much better. But your experience may be different as mine. Good luck!
 
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU