ZAUJÍMAVÝ KOMENTÁR POD ZAUJÍMAVÝM VIDEOM (+Poznámka Biblik: John Ramirez má veľmi zaujímavé videá, ktoré by mohli pomôcť mnohým

22.05.2022 16:38

 

"Každý, koho neprikrýval Pán Ježiš Kristus, bol pre mňa ľahkým cieľom!"       John Ramirez, bývalý satanista, ktorý zabíjal ľudí za peniaze. Bolo jedno, akého je človek náboženstva, mohol zabiť každého, okrem človeka, ktorý bol vo vzťahu s Pánom Ježišom Kristom.

-    -    -

Pod veľmi zaujímavým videom sme našli zaujímavý komentár:

Poznámka Biblik: John Ramirez má veľmi zaujímavé videá, ktoré by mohli pomôcť mnohým. Podľa mňa stojí za to pozrieť si od Johna Ramireza aj viac videí. V každom prípade, John Ramirez má silu a energiu (hovorí, ako ju získať a ako sa zbaviť temnoty a prekliatí) a najmä - je kvalifikovaný! Pozná do detailu svet temna a obrátil sa, dnes slúži Pánu Bohu a Pánovi Ježišovi Kristovi!
 
TOP KOMENTÁR YOUTUBE:
BMW Brennholz "Dajte si otázku: Máte slobodnú vôľu a nemôžeš si vybrať čo chceš byť?? Môžeš byť boží vojak, apoštol, učiteľ, hlásateľ, prorok, mať vízie od Boha... Boh večne hovorí vo videniach ako na začiatku aj teraz. A druhá strana - strana šera, a akože nadprirodzené veci, tajné, zvláštne nadanie, viacej myslí, alebo dimenzií, či okultné veci alebo magické nepoznáte. Satana ja ho poznám. Čo môže dať hubca starý drak satan??? Dosť dá, ale je otázka čo si vyberá a čo berie za daň!!!!! Pozor, sú to kruhy z ktorých sa ide ťažko preč! Čo vlastní Satan, to drží do konca, ani jedného nechce dať len tak. Bol som na zlej strane a som na dobrej strane.
Dobrá strana nie je z tohoto sveta a neslúžime modlám a tomuto svetu. Satanova strana je modlárstvo a neviditeľná strana. Mocnejší už vidia démonov. Satana v pravej podobe som ho videl. Mení podoby je veľmi múdry. Ale jeho moc nestačí na Hospodina zástupov. Máme strašnú moc, môžem zajať démona alebo ho zabiť na veky mečom svetla, môžem mu čítať myseľ môžem mať videnia budúcnosti, ktoré sa naplnia na 100%. Boh nehovorí, čo sa nestane!!! Vyberte si: chcete byť na strane čo vyhrajú alebo čo prehrajú? Moc Boha je nesmierna, neopísateľná, 30 démonov nevedelo predo mnou obstáť, pred jedným z Boha. Kňazi - mnohí nie sú z Boha, sú ako hrob zvonka, biely, pekný, ale vnútri skazený. Lebo nehovoria, čo Boh chce aby hlásali a nerobia mnohí, čo Boh očakáva a musí ísť cez nás. Satan je klamár a využíva démonov, ľudí, a všetkých na dosiahnutie svojho cieľa.
Alebo Boží vojaci - sú veľmi mocní bol som jedným raz vzkriesený k životu. Môžete byť vytrhnutí duchom a vaše telo v tom je ako schránka a vy odídete preč. A uvidíte moc Boha, vízie, čas, ako keby ste žili v inom svete. Vo svete Boha, kde sú iné zákony a iné bytosti a všetko je tam iné. Tu na Zemi a u Boha a u Satana je všetko iné.
Čo berie satan??? Sebavedomie (depresie, psych. choroby; pozn.red.) alebo naopak, spraví z vás tyranov alebo klamárov, čo zvedú mnohých.
Pokým ste tu, máte čas sa navrátiť k Bohu, ale keď zomriete, ste skončili!!! Už nie je cesty späť!!!!! Boh Vás varuje, ale mnohí ste hluchí a slepí a hovoríte: “Máme sa dobre na svete, netreba nám Boh.” Ale pravda je taká, že neverní dostanú večnú smrť a žiaden život.
Keď som slúžil satanovi, vedel som ovládať ľudí mysľou, ale musel som obetovať obete. Aby som si udržal moc, stačili aj zvieratá. A stratil som city, bol som úplne bez citov, minulosť ma nezaujímala, ale čo môžem mať a čo všetko získať. Satan, keď som odišiel od neho, povedal mi: "Navráť sa, dám ti moje kráľovstvo a moju moc!" V kostole mi ukázal jeho kráľovstvo. A povedal mi, že ak sa navrátim, budem mocným démonom a ukázal mi, ako by som vypadal. Som už Boží vojak, ktorý nosí Meč svetla, nevymením to za slabé veci ktoré vlastní Satan." ZDROJ: komentár pod horeuvedeným videom

__________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU