ZAUJÍMAVÝ KOMENTÁR Z DISKUSIE: VŠETCI V ĽUDSKÝCH TELÁCH NIE SÚ ĽUDIA / WILLIAM & KATE SHAPESHIFTING (SK, CZ, ENG)

24.09.2022 18:16

ZAUJÍMAVÝ KOMENTÁR Z DISKUSIE: VŠETCI V ĽUDSKÝCH TELÁCH NIE SÚ ĽUDIA / WILLIAM & KATE SHAPESHIFTING (SK, CZ, ENG)

benetri
"treba si uvedomiť jednu vec, ale veľmi dôležitú - Ľudstvo sa delí na Človekov a Humatonov. Fyzicky sú doslova rovnakí, odlišuje ich len obsadenie Duchom. Človek Ducha a Dušu má, Humaton nie. U Humatonov síce tiež existuje epifýza, ale len ako orgán, nie aj ako čosi, čo je výlučne vlastníctvom človeka a to sídlom Duše a jasnozrivosti. Práve aktiváciou šišinky (epifýzy) získa Človek prebudenie a úplne iné vlastnosti, ale i schopnosti. Problém je, že nie každý vie, či dokonca chce aktivovať svoju šišinku. Z celkového počtu ľudstva na Zemi sa odhaduje zhruba okolo 20% Človekov, zvyšok sú Humatoni. Medzi Humatonov patria aj zástupcovia mimozemských civilizácií, ktorí však používajú na prežitie ľudské telá. Ďalší odhad hovorí, že najviac Človekov je medzi Slovanmi, až polovica. V iných rasách, ako bielych, je ich počet nižší, z dôvodu genetickej výbavy a hlavne miešania rás. Pôvodne boli Človekovia iba bieli ..., ale krížením a vďaka genetike sa nachádzajú aj medzi ľuďmi na Západe, či teda anglosasmi, ale i v iných rasách - ibaže zriedkavejšie.
Humatoni majú eminentný záujem získať schopnosti šišinky, preto robia kdejaké výskumy a experimenty. Duch totiž umožňuje nesmrteľnosť, čo Humatoni nemajú - tí majú jednorazové použitie. Po ich smrti neostáva nič, len prach a popol. To síce ostane aj z tela Človeka, ale jeho nesmrteľný Duch žije ďalej a umožňuje mu ďalej tvoriť, podľa jeho úrovne. Preto sa Človek nepotrebuje klonovať, prenášať mozog do inej, mladšej a zdravej bytosti, nepotrebuje žiadne fyzické podporné prostriedky na umelé predĺženie života.
V poslednej dobe sa veľa hovorí o prebúdzaní ľudstva, o pokroku, o postupe do vyšších dimenzií. Lenže to všetko sa vzťahuje len na Človeka. Humaton je bytosť 3. dimenzie, preto tá náhlivosť vo výskumoch, preto tie pokusy o odstránenie maximálneho počtu ľudí, teda aj Človekov. Lebo väčšina výskumov sleduje len stopu odhalenia záhady šišinky a jej vlastností. Pretože Človek skôr či neskôr bude prebudený a postúpi do vyššej dimenzie, kam sa už temer celá Zem presúva tiež. Lenže potom už Humatoni nebudú mať nielen žiadny vplyv, ale ani dosah na bytosť z vyššej dimenzie, teda Človeka.
To je vlastne celá utajovaná záhada. Všetky zmeny na Zemi, výbuchy sopiek, klimatické posuny, posuny jadra i pólov, zemetrasenia, všetko je len dôsledkom stúpania Zeme do vyššej dimenzie. Ideme postupne do Zlatého veku. Nielen Zem, ale aj prebudení Človekovia. Humatoni a neprebudení dožijú svoje životy v 3D.
Preto ma akosi zarazilo aj tvrdenie generála, že cieľ bude dosiahnutý až v rokoch 2027-2030. To je totiž ten čas, dokedy by mal byť ukončený aj výstup Zeme a transformácia prebudených Človekov pre piatu dimenziu." ZDROJ: diskusia článok HS

Poznámka Biblik / Note Biblik:
William a Kate menenie očí / William & Kate shapeshifting:
There's a lot of evidence, those eye changes are not a videocut. Such videos are being quickly deleted from youtube:
Je množstvo dôkazov, že tieto zmeny očí nie sú žiadna fotomontáž. Známa Zhanna z hnutia Allatra to v jednom videu vysvetľovala, že nejakým spôsobom do seba dostala Anunnaka, ale Boh vie, čo je to v skutočnosti za bytosť:
Zhanna Reptiliana from Allatra - there was a video, she claimed those shapeshift is Anunnak and she said it's good to offer body to infest, she did a good propaganda why is good to leave body to some entity, maybe demons are using the same tricks and lies. Human body is created by God, human has no right to give his body to others, or make scars, piercings even the tatoos are wasting the body!
Zhanna Allatra Reptiliana:
 
KRÁĽOVNÁ ALŽBETA II. SVEDECTVO O JEJ PREMENE NA SATANSKÚ BYTOSŤ
TESTIMONY ABOUT QUEEN ELIZABETH SHAPESHIFTING:
cz dabing / czech dubbing:
ENGLISH+CZsubs:
 
Pozorní diváci si v niektorých videách politikov a celebrít môžu všimnúť tie podivné zmeny očí, zvlášť, keď sú v rozpakoch, oveľa zaujímavejšie sú však ich reakcie, oni síce vyzerajú ako ľudia, častokrát, ak im to prináša pozornosť dokážu nahodiť imidž aj veľmi zdôrazneného sex-appealu, ale zvláštne je ich "vyžarovanie" a ich reakcie napríklad na tragické udalosti. Navonok sa môžu tváriť ako chcú, no vo vnútri je poznať, že nemajú city, výrazná je absencia citového prežívania. Niektorí, akoby sa z ľudského nešťastia a tragédie doslova vnútorne smiali, akoby sa v tom vyžívali.
 
Psychiater Dr. David Hawkins tvrdí, že ľudia s úrovňou vedomia  pod 200 jednotiek    (tabuľka tu) neberú žiadny ohľad na druhého. Existujú však aj veľmi chudobní ľudia s nízkou úrovňou vedomia, v ktorých je stále niečo ľudské. Keď niečo ukradnú alebo niekoho okradnú, pretože potrebovali na drogy, je im to skutočne ľúto, existujú však na Zemi aj prípady, ktoré nemajú absolútne žiadne citové prežívanie, resp. ich citové prežívanie (ak vôbec nejaké je) naznačuje, že celkom nie sú ľudia. Poznať ich podľa očí, u niektorých napríklad ťažkých schizofrenikov badať v očiach nejaký chlad, akoby tam už ľudská duša nebola, bystrí ľudia už vidia niečo iné - je to akoby prázdnota, podobne ako zvláštny chlad očí niektorých ľudí, ktorí síce ako ľudia vyzerajú, ale v skutočnosti ľuďmi nie sú. Vynárajú sa dve možnosti: mnohé celebrity a politici v skutočnosti nie sú ľudia, alebo nejakým spôsobom upísali dušu diablovi, cez ich oči sa manifestuje cudzia bytosť.
 

__________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU