ZMLUVA S USA SCHVÁLENÁ. ZA HLASOVAL AJ TAKZVANÝ KRESŤAN KRAJČÍ, TENTO SKUTOK BY BOLO MOŽNÉ NAZVAŤ AKO DEEVANJELIZÁCIA (+Poznámka Biblik: AMERIČANIA ODMIETLI ČAPUTOVEJ DOLOŽKU) (DOPLNENÉ: +KRAJČIHO HOVORENIE JAZYKMI)

09.02.2022 12:08

Denník HS priniesol správu o hlasovaní jednotlivých poslancov. Národná (z)rada schválila túto zradu národa. Títo poslanci ohrozili bezpečnosť Slovenska a zavliekli Slovensko do podpory terorizmu, pretože banderovci sú teroristi. Kto tento režim podporuje? Predovšetkým zločinecká vláda USA a ich prisluhovači.  (Cigániková dokonca mávala Ukrajinskou vlajkou, Kotlebovci sa snažili hlasovanie sabotovať) Režim na Ukrajine je teroristický, fašistický a zločinný, jeden zločinný režim podporuje druhý.

Marek Krajčí, ktorý sa tváril ako kresťan a svojimi tak trochu podivnými príbehmi* skôr robil zlú reklamu kresťanstvu, teraz znova odradil mnohých ľudí od kresťanstva! Bežne sa získavanie nových kresťanov nazýva evanjelizácia, niektorí farári a kazatelia úprimne získavajú duše pre Pána Ježiša Krista a Pána Boha. Existujú experti, ktorí pod zámienkou evanjelizácie likvidujú kresťanstvo (napr. aj Gorbačov pod heslom "viac socializmu" búral socializmus). Marek Krajčí má okrem podpory terorizmu a ohrozovania bezpečnosti Slovenska na svedomí deevanjelizáciu - odradenie ľudí od kresťanstva.

Hlasovanie poslancov zo dňa 9.2.2022 o DCA (DCA=bilaterálna dohoda s USA) Neprekvapila Cigániková ani Šeliga, prekvapil Krajčí a Záborská!:

pozn. red.: Ani Benčík neprekvapil. Ale Pročko? Pročkov ďalší, ale možno už jeho posledný úbohý vtip... Krištúfková je blondína, maska a karikatúra, snáď len Cigániková ju v rozklade vnútornom i vonkajšom mierne predbieha na diaľnici do pekla.

ZDROJ DOKUMENTU: https://www.hlavnespravy.sk/dohoda-o-obrannej-spolupraci-sr-a-usa-je-schvalena-zrada-slovenska-dokonana-hneva-sa-poslanec/2856512

 

Poznámka Biblik: SPRÁVA aeronet.cz "Američané odmítli interpretační doložku Zuzany Čaputové, nahradili ji vlastní doložkou potvrzující americkou jurisdikci nad Sliačem i Kuchyňou!" Viac tu:

https://aeronet.cz/news/americane-odmitli-interpretacni-dolozku-zuzany-caputove-nahradili-ji-vlastni-dolozkou-potvrzujici-americkou-jurisdikci-nad-sliacem-i-kuchynou-polsko-rozpoutalo-mezi-nemci-naproste-silenstvi/

__________________________________________________________________________________________________________________________

*k tomu dochádza bežne u nevedomých, zlý duch prejde ešte aj na ostatných, ľudia na rozdiel od apoštolov nedostávajú žiadne poverenie na vyháňanie démonov, ale robia to a nevedia čo robia! Takto to najskôr dopadne, keď ide niekto vyháňať démonov z psychiatrického pacienta, démon ich doriadi ináč, rafinovanejšie a neodporúčame nikomu, kto nebol Bohom na to zmocnený, aby niečo také robil. Ak je človek príčetný, môže sa oslobodiť sám, nemali by sme očakávať lusknutím prsta vyliiečenie, ale byť pripravení na dlhodobú namáhavú prácu. Po identifikovaní skutočných príčin (odstránení podmienok pre chorobu) aj duchovní paraziti odpadávajú! Tvrdím, že obvykle je ťažko možné takýmto vyháňaním človeku pomôcť, môže to ublížiť aj nevedomým, ktorí vyháňanie predvádzajú, pretože na rozdiel od nich, apoštoli dostali na vyháňanie démonov priame poverenie od Pána Ježiša. Apoštolovia (okrem Judáša) vedeli kto sú, im preto presiaknutie démona do ich mysle a tela nehrozilo, pretože veci nerobili sami od seba ani podľa nejakých kníh, ale podľa bdelého vnímania a citu. U väčšiny tzv. moderných kresťanov je vyháňanie démonov rozumovanie a nazdávam sa, že ich jazyky sú len hlúpe bľabotanie. Jazyky podľa Biblie slúžili na to, ak na niekoho v zbore prišiel Duch Boží, začal intuitívne z duše hovoriť posolstvo, niekedy sám nemusel vedieť jazyk, v ktorom hovoril. Niekedy vedel aj to posolstvo v neznámom jazyku sám vyložiť, inokedy sa našiel v zbore aspoň jeden, čo vedel jazyky vykladať. Ináč, je odporúčané byť ticho, ak niekto bľaboce a nikto nevie čo, Pavel píše, nech si to radšej nechá pre seba! (1Kor14:28) Jazyky neslúžili na demonštráciu mystických schopností! V moderných cirkvách sa bľabotanie berie ako "dôkaz Ducha Svätého", častokrát je to však iný duch, bohužiaľ).

___________________________________________________________________________________________________

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!

 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk a biblik.sk/clanky môžete podporiť na:
IBAN Biblik.sk - please support us / prosíme podporujte nás:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/slovensky-it-server-dsl-sk-dnes-informoval-ze-boli-znicene-takmer-vsetky-nove-starlink-satelity/

___________________________________________________________________________________________________

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!

 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk a biblik.sk/clanky môžete podporovať zdieľaním i finančne:
IBAN Biblik.sk - please support us / prosíme podporujte nás:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!