AERONET.CZ: DETI V ČESKEJ ŠKOLE ODPADÁVALI A MALI POCITY SILNÉHO CHLADU (AKTUALIZOVANÉ A DOPLNENÉ+SNÍMKY CHEMTRAILS+HAARP_AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY+DOPLNENÝ POPIS)

27.06.2021 14:03

aeronet.cz

"V pátek 25. června 2021 přinesla česká média informaci [1], že ráno v 8:30 došlo v Sokolově před budovou Střední policejní školy k hromadnému kolapsu přibližně 20 nezletilých studentů, kteří začali omdlévat a situaci nakonec musel řešit IZS a okolní nemocnice, kam byly děti převáženy k ošetření a na diagnostiku. Okamžitě došlo k zajištění budovy školy, ale únik plynu byl vyloučen. Stejně tak nemohlo dojít ke kolapsu dětí ani kvůli horku, podle informací rodičů a školy byla teplota ráno 15 stupňů Celsia."

"Nejdříve děti odváželi do nemocnice Sokolov, pak Cheb. Naše dítě odvezli do Karlových Varů. Mluvili jsme s dcerou po desáté hodině po telefonu a něco nesrozumitelně mumlala.  Hasiči ihned prověřovali únik plynu a sanitky odvážely děti. My jsme tam dorazili po 10. hodině. Děti neměly celý den roušky. Únik plynu nebyl hasiči detekován, nebylo vedro, cca. 15 stupňů, test na drogy v nemocnici u všech dětí negativní.

Dcera popsala svoje pocity. Nemohla popadnout dech a začala dýchat zrychleně / lékařská zpráva: Hyperventilace. Nebylo možné se orientovat zrakem, protože měla pocit, že se jí točí oči, zřejmě narušené centrum rovnováhy – proto upadnutí na zem. Sluch ale byl v pořádku a vše dobře slyšela. Všechny děti měly strašný pocit chladu a rozklepali se zimou.* Spolužák, který zachytával hroutící se děvčata, sám za pár minut padnul. Dcera neslyšela žádné nenormální zvuky, jako jsou pulzy, či vysoké tóny, pískání ani tlak v uchu." Viac tu: https://aeronet.cz/news/postihl-20-studentu-stredni-policejni-skoly-v-sokolove-zahadny-ripple-effect-poprve-zaznamenany-u-skolaku-ve-velke-britanii-jiz-v-roce-1965-a-naposledy-v-roce-2017-na-stredni-skole-v-arlingtonu/

*Poznámka Biblik: čo sa rozprávam s ľuďmi, takisto začali mať v priebehu tohoto roka pocity silného chladu, sám som to zažil, taký chlad, že sa nedalo pohnúť. V článku idnes [1] sa špekuluje o nejakej otrave chemickou látkou. Súvisí to s chemtrails? Alebo s experimentami, ktoré na nás robia mobilní operátori? Bolo by možné takýmto spôsobom (chemtrails+elektromagnetické žiarenie) možné vyvolať aj iné príznaky vážnej choroby? Oficiálne sa Slovensko ani Česká republika vyšetrovaním chemtrails nezaoberá, obloha je dnes opäť silno poprášená. Niekedy sa mraky rozvlnia do podivných línií (HAARP), obr. tu a tu. Nejaká globálna vláda, ktorej hovoríme globálna satanistická mafia na nás robí experimenty a našou úlohou je dostať túto vládu zločincov pred súd aj s ich prisluhovačmi ako Matovič, Čaputová a spol.

 

AKTUÁLNA SNÍMKA OBLOHY:

DSCF1550_CHEMTRAILS_TN_27.6.2021_14.52

 

VČERA NÁS OPÄŤ ZAUJALO PODIVNÉ ROZVLNENIE OBLAKOV:

DSCF1510_CHEMTRAILS_TN_26.6.2021_20.47

 

NAŠE ČLÁNKY SVEDČIACE O POUŽÍVANÍ NEJAKÉHO ZARIADENIA NA USPORIADAVANIE OBLAKOV:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-haarp/

https://www.biblik.sk/news/chemtrials-haarp-31-7-2020/

https://www.biblik.sk/news/na-tri-krale-haarp-ide-stale/

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-tn-ba-16-17-3-2020/

Kontrola počasia pomocou rozprašovania vodivých častíc do atmosféry z lietadiel a následne pustenie nejakej frekvencie - počasie a oblačnosť na objednávku... Problém je v tom, že ľudia tieto rozprašované chemikálie dýchajú a elektromagnetické paprsky sa môžu od nich odrážať na zem, resp. častice vo vzduchu ich môžu viesť a zasiahnuť každého. Napr. pohyb blízko zdroja paprskov (resp. smer odrazov) by mohli vysvetľovať podobné stavy, ako zažili tie deti v českej škole a aké zažívate mnohí...

Ešte aj problém citlivosti na elektromagnetické žiarenie môže súvisieť s nasýtením tela ťažkými kovmi, ktoré kôli rozprašovaniu chemtrails dýchame, jeme a pijeme, snažia sa otráviť všetko, vodu, pôdu aj vzduch. Tzv. "vírus" môže byť otrava spôsobená práve následkom chemtrails a elektromagnetickým žiarením. Ak to vláda nevyšetruje a ignoruje, je to zločin a budú súdení! Ovzdušie je zamorené chemickými vláknami (pozri videá a tri červené odkazy "tu" v tomto článku) Keď niektorí ľudia chorľavejú a majú problémy s dýchaním a ďalšie problémy, vláda povie: "MY VIEME-TO JE VÍRUS!" A okrem toho ešte vedia, že vystavovanie ľudí novým ustavične sa zvyšujúcim frekvenciám neškodí! Podporujú 5G, s katastrofálnou situáciou rozprašovania chemtrails nič nerobia, ale hovoria, že vás ochránia rúška a že je treba akési očkovanie! Táto vláda bude obvinená z mnohých trestných činov - sú to zločinci a ako zločinci aj jednajú, už teraz majú na svedomí množstvo životov a kolaboráciu s fašistami! Súčasnú vládu treba postaviť pred súd a zistiť, komu slúžia, na koho pokyn jednajú a na koho pokyn v prípade závažnej kriminality rozprašovania chemtrails sedela táto aj predchádzajúca vláda nečinne. Prezidentka, Matovič, celá táto a aj prechádzajúca vláda - oni vlastne o ničom nerozhodujú, je to podľa mňa hra pred ľuďmi, svet riadi iná vláda, ktorá sa teraz nastolením chaosu chce dostať k moci a na globálny problém, ktorý vytvorili chcú predstaviť globálne riešenie - jednu svetovú vládu! Očkovanie akoukoľvek modernou vakcínou (nielen proti Covidu) je krok k  totálnej kontrole každého jednotlivca. Technológie ako GMO vakcíny a všadeprítomné EM žiarenie na to sú, ľudia ich nepotrebujú, ale diabli nám ich chcú vnútiť. Vraždenie, podvody a násilie páchané kedysi potajomky sa snažia teraz pod zámienkou akéhosi Covidu legalizovať! Svoje fašistické praktiky lží, podvodov a manipulácie volieb už títo diabli nechcú skrývať.

A to, čo za posledné roky dorobili s prírodou a s počasím je takisto na žalobu - niekto sa tu silou mocou snaží vyvolať chaos. Dôvody na ničenie Zeme majú, napr. podpora geneticky modifikovaných plodín a následne obnova krajiny. Rozprašované chemikálie chemtrails ničia stromy, ničia úrodu. Z normálnych semien nič nevyrastie, zrejme chcú ovládnuť potraviny, zničiť všetko a potom prídu obnovovať, ale kto by chcel niečo vypestovať, musí kúpiť semená jedine od nich, pretože z ich GMO semien nič nevyrastie.

Totálna kontrola potravín=totálna kontrola ľudí: "KTO OVLÁDA ROPU, OVLÁDA NÁRODY, KTO OVLÁDA POTRAVINY, OVLÁDA ĽUDÍ." Henry Kissinger