CHEMTRAILS+HAARP 31.7.2020 (+AKTUALIZOVANÝ POPIS K SNÍMKOM)

31.07.2020 22:56

Dnes od rána pokračovali celý deň nad Trenčínom nálety posýpacích lietadiel. Vlády štátov strašia s Covidom, ale pokiaľ sa do ovzdušia bude vysýpať materiál z lietadiel a vlády to budú ignorovať, všetky ich opatrenia sú úplným pokrytectvom. Občania by sa mali brániť a dať politikom jasne najavo, čím sa majú v prvomrade zaoberať: ochranou nášho života a zdravia!

Vdychovanie chemických vláken vedie k poškodeniu zdravia, poškodeniu pľúc a samozrejme sa nepriamo podieľa na každom úmrtí. Je veľmi silný predpoklad, že tieto vlákna, ktoré na nás sypú z lietadiel (video), obsahujú baktérie a vírusy, čo však isto vieme, že obsahujú samorozmnožovací materiál podobný plesni.

Slováci, tí ktorí viete čo sa deje, mali by ste odmietnuť platiť štátu akékoľvek poplatky vrátane pokút a odmietnuť podávať daňové priznania. Dôvody na odmietnutie spolupráce so štátom sú veľmi silné: štát od r. 2012, odkedy sme mailami, listami a trestnými oznámeniami bombardovali všetky ministerstvá, úrady, SHMÚ aj Políciu neurobil nič. Iba primitívne zamietli všetky trestné oznámenia a tvrdili, že nič sa tu nedeje, pretože podľa SHMÚ sú to len bežné kondenzačné stopy! Ok, majú nás za idiotov. Ale svojimi peniazmi predsa nemôžete podporovať ich kriminálnu činnosť! (ich ale boužiaľ aj vaša nečinnosť a ľahostajnosť v takomto prípade je kriminálna činnosť - ešte stále sa môžete pokúsiť urobiť aspoň niečo). SHMÚ, Polícia, Inšpekcia životného prostredia a všetky ministerstvá až do dnešného dňa robili všetko preto, len aby tieto zločiny mohli ďalej pokračovať. Komu slúžia tieto úrady? Tieto satanské zločinné úrady žiadne dôkazy nezaujímajú, na najvyšších miestach sú to predĺžené chápadlá globálnej satanistickej mafie, ktorá sa rozhodla vyvraždiť ľudstvo. Ich šéfovia nie sú svojprávni, obyčajný blázon v úlohe premiéra je iba odrazom tohto stavu!

Písomne treba odôvodniť odmietnutie plnenia občianskych povinností. Umožňujete rozsýpať nad Slovenskom chemikálie z lietadiel, nijak ste nás nevarovali, nijak sa nás ani nepokúšate chrániť, skôr naopak, propagujete dezinformácie o kondenzačných stopách, čo zaváňa spolupáchateľstvom na vyvraždení národa.

Slováci, prestaňte spolupracovať s prisluhovačmi vrahov a bezmocnými figúrkami, ktorí boli do svojich úradov dosadení podvodom, menovite Zuzana Čaputová a Igor Matovič. Slovensko nemá ani prezidenta ani premiéra! Takzvaná slovenská vláda a takzvaná slovenská prezidentka sú podobne ako väčšina našich úradov iba kanálmi, cez ktoré prúdi na Slovensko špina, umožňujú globálnej satanistickej mafii hladký chod masového vyvražďovania a nastoľovania chaosu. Chcú vyvolať vo svete chaos, odstrániť akýkoľvek poriadok, ich šéfom je Lucifer a z neho je svetovláda - z chaosu. Všimnite si, ako odstraňujú vo svete poriadok - homoextrémizmus, extrémy covidizmu, extrémy chemtrails. Do takých štátov, ktoré akceptujú satanizmus, t.j. zapracovávajú do zákonov homosexualizmus a genderizmus, stačí fúknuť skutočnou alebo zinscenovanou pandémiou a začnú sa rúcať a volať o pomoc, takéto štáty sú infikované satanizmom, čo sa vždy prejaví chorobami a celkovým úpadkom aj navonok.

Ako môže zopár bystrých jedincov pozorovať, posýpanie pôsobí zmeny vnímania a zároveň zmeny vo vodivosti vzduchu. Dnes 31.7.2020, kedy je vzduch silno presýtený vláknami a rôznymi časticami z chemtrails, je veľmi silno cítiť mobilné žiarenie a zvlášť mobilné vysielače. Antény, ktoré sú umiestnené na strechách budov majú určitý smer veľmi silného vyžarovania, hovorím tomu tzv. "pruhy". V niektorých pruhoch bolo úplne neznesiteľné sa pohybovať, bolesti hlavy boli veľmi silné. Aj v iné dni cítim blízkosť vysielačov, ale dnes to bolo veľmi silné. Všimol som si, že to súvisí s daždom alebo s intenzívnym posypom chemtrails. Predpokladám, že preto sa tak veľmi snažia zaviesť 5G, už teraz väčšina ľudí používajúca mobily, Wi-Fi, (ale aj nové obrazovky PC, TV) je určitým spôsobom vystavená intenzívnemu programu kontroly myšlienok. Nasýtenie vzduchu časticami chemtrails, (ktoré pripomínajú istým spôsobom elektrický obvod s anténou) je v podstate projekt totálnej kontroly myšlienok.

 
CHEMTRAILS + HAARP, TRENČÍN, 31.7. 2020. Za pozornosť stojí, ako pruh chemikálií býva rozprášený a presne udržiavaný v dráhe pohybu Slnka. To treba pozorovať na vlastné oči - rafinované zastieranie Slnka! Časom ľuďom nepomôže nič, Slnko má vplyv na tvorbu vitamínu D, čo je základ imunity a dodávať ho doplnkami je iba dočasné riešenie. Je pravda, že niekedy takýto lacný doplnok dokáže človeka postaviť na nohy, má to však aj svoje riziká.
Všetky plodiny sú každým rokom kôli nedostatku Slnka chudobnejšie na vitamíny, a zem je čoraz viac nasýtená spádom z chemtrails. Je problém s normálnymi semenami niečo zdravé dopestovať, buď to už v zemi zničí jedovatý dážď, alebo sa to nedá uskladniť, pretože to do hĺbky plesnivie, čo svedčí o tom, že plieseň je už obsiahnutá vo vnútri.
Ľudia majú zamorené telo a pľúca týmto materiálom, nejaký hajzel povie Covid, celý svet sa hrá na pandémiu, ale ak toto bude pokračovať, takto sa postupne katastrofický scénár stáva skutočnosťou:

Naša teória: Zdá sa, že keď je ovzdušie presýtené chemikáliami, stačí do určitého bodu vyslať radarový paprsok, vlákna chemtrails sa tým rozbijú na drobučké častice a okamžite sa začnú tvoriť takéto neprirodzené umelé oblaky. Kond. jadrá sú predovšetkým elektróny, umelé prachové častice sú pre max. efektivitu elektricky nabité, resp. na požiadanie začnú v maximálnej miere emitovať elektróny. Pripadá mi to, že prostredníctvom chemtrails je vytvorená v atmosfére infraštruktúra, do ktorej stačí priviesť frekvenciu a "nabitím" alebo "vybitím" - zmenou stavu týchto častíc viete ovládať počasie. (Je možné, že fyzicky tieto častice meniť nemusíte. My sme však vypozorovali, že vplyvom vlhkosti a tlaku sa vlákna chemtrails rozpadnú na drobný čierny prach, čo sú ideálne kondenzačné jadrá) Čo ak HAARPový paprsok nie je vysielaný zhora, ani zdola, ale akoby po obvode atmosféry? (môže byť vyslaný zo Zeme, z družice alebo z lietadla, či dokonca z mobilných zákl. staníc na riadenie zakrývania Slnka presne nad mestom? Fakt je, že v priebehu niekoľkých minút sa môže v danom pruhu zmeniť počasie nad mestom, teda išlo by to aj nad kontinentom alebo nad celou Zemou)

Pás chemikálií presne v dráhe putovania Slnka ↑ ↓

veľmi presné tvary a pravidelné vlnovanie týchto chemických oblakov, ktoré vypustili lietadlá, svedčia ešte aj o použití elektromagnetickej zbrane, ktorej pracovne hovoríme HAARP

 

CHEMTRAILS TN 31.7.2020 20.24

 

CHEMTRAILS TN 31.7.2020 20.25

 

CHEMTRAILS TN 31.7.2020 20.36

 

CHEMTRAILS TN - 31.7.2020 20.36

 

 

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ CHEMTRAILS_TN - 31.7.2020:

https://ulozto.sk/file/wBkESH1GrW8M/chemtrails-tn-31-7-2020-rar

- v úvodných snímkach v archíve je nesprávne nastavený dátum a čas