AKTUÁLNE SNÍMKY OBLOHY (CHEMTRAILS TN 28.6.2022) AKTUALIZÁCIA: 28.6.2022 20:43: NOVÉ NÁLETY POSÝPACÍCH LIETADIEL PRELIETÁVAJÚCICH MIMO HLAVNÉHO LETOVÉHO KORIDORA POKRAČUJÚ. KRIMINÁLNE AKTIVITY HLÁSIM NA tel. č. 158

28.06.2022 18:52

Odporné teplo, otrávený vzduch plný svetloreflexných častíc, zvýšená prašnosť. Ako pozorovať častice v ovzduší - článok tu: 

 

Väčšinu bežného prachu v domácnosti tvoria biele, čierne a červené vlákna chemtrails. (Vlákna je dobre vidieť aj voľným okom, my sme ich sledovali aj pod mikroskopom, viac článok tu) Po priložení navhlčeného prsta k týmto vláknam sa začnú špirálovite krútiť, niekedy až odskakovať. 

Vlákna sú dobre viditeľné na bielom povrchu, na vani, na umývadle, na bielej vnútornej parapete, vnútorných rámoch okien, na bielej technike alebo na chladničke. V prírode je možné nájsť aj celé chuchvalce:

Stačí nechať napr. mobil alebo tablet chvíľu doma voľne položený a všimúť si ten "prach" ktorý ostane na displeji. Keď k tomuto prachu tesne priložíte prst, najlepšie navlhčený prst, môžete si všimnúť špecifické krútenie vláken a niekedy vlákna môžu až odskakovať.  Toto by podľa mňa vysvetľovalo aj kompaktnosť čiar na oblohe - chemtrails držia na oblohe tak dobre pohromade preto, že sú elektricky nabité. Ak úrady nezačnú chrániť občanov a vyšetrovať tieto kriminálne aktivity, hrozí, že v prípade ďalšieho scénára s pandémiou budú takíto úradníci zo SHMÚ, Polície a Úradu na ochranu ovzdušia bohužiaľ proste lynčovaní! V záujme zachovania mieru a predchádzaniu obrovskej katastrofe je potrebné vypátrať a postaviť pred súd vrahov, ktorí rozprašovaním chemikálií z lietadiel postupne zabíjajú ľudí aj všetok život na Zemi. Rozvoj masových chorôb je pri takomto extrémnom znečisťovaní ovzdušia iba otázkou času. Vplyv na myseľ v kombinácii s elektromagnetickým žiarením je niečo ako masová hypnóza obyvateľstva. Častice chemtrails pravdepodobne zvyšujú účinok elektrosmogu. A pravdepodobne sa vedú určité frekvencie aj cez atmosféru (HAARP-viac obrázky tu a tu)

Chemtrails vytvárajú skleníkový efekt, výkyvy počasia, znížený slnečný jas a ovzdušie vyzerá ako permanentne zadymené. Neviem, čo iné ako vlnu chorôb a umierania ľudia v takomto prostredí môžu čakať. Ak úrady, SHMÚ a Polícia nerobia nič, iba sa ticho prizerajú kriminálnym aktivitám posýpacích lietadiel, sú spoluvinní z vyvražďovania ľudí. Ak raz ľudia nabehnú na tieto úrady alebo začnú úradníkov a politikov na ulici jednoducho vyvražďovať, bude to mať svoj dôvod! Ich pandémiám už málokto verí. Respiračné problémy, zápaly pľúc, kašeľ a dusenie sa - to je nepochybne vždy do určitej miery následok rozprašovania chemtrails. Propagácia vakcín bola len ďalším pokusom o vraždu. Oni vedia, v akej sú situácii, možno, že vakcíny propagovali práve preto, aby predišli masovým protestom. Zaočkovaní dezoláti s jednou alebo viacerými dávkami budú mať čo robiť sami so sebou a ťažko pôjdu protestovať, pretože mnohí z nich sú ťažko chorí a niektorí už mŕtvi... Zástava srdca (25% nárast) a infarkty (83% nárast) sú iba jeden z vedľajších (alebo hlavných??) účinkov vakcín, viac prof. Retsef Levi tu

 
CHEMTRAILS TN 28.6.2022 - 19:41

Totálne rozpustené oblaky - namiesto normálnej oblohy sivá odporná vrstva

RAW SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ:
CHEMTRAILS TN 28.6.2022 - 19:41-20:43:
 
AKTUALIZÁCIA:
NOVÉ NÁLETY LIETADIEL PRELIETÁVAJÚCICH MIMO HLAVNÉHO LETOVÉHO KORIDORA POKRAČUJÚ:
Hlavný letový koridor nad Trenčínom je cca ak by sme urobili čiaru od ľavého dolného rohu po pravý stred obrázku. Ak vidíme lietať lietadlá inde, vlastne nemajú tam čo robiť! Čo sú to za lietadlá a aký je dôvod na prelietavanie mimo hlavného letového koridora? To sa idem práve opýtať na čísle 158. Takmer každý deň, keď sa rozprašuje chemtrails, oznamujem trestný čin na Políciu. Napríklad, ak by jedného dňa zvýšili koncentráciu jedov, alebo ak by koncentrácia jedov z chemtrails u väčšiny ľudí dosiahla určitú kritickú hranicu ráno by to tu mohlo vyzerať ako v rozprávke Šípková Ruženka, možno aj horšie... Jednoducho, už nemusí byť čas podávať trestné oznámenia, trestné oznámenia aj tak dopadli ako dopadli - nevyšetrovalo sa v skutočnosti nič, pred súd treba postaviť aj niektorých úradníkov z Polície! Ako občan by som najradšej videl horieť také úrady ako SHMÚ, Polícia, Úrad na ochranu ovzdušia - pre väčšinu občanov absolútne nepotrebné a zločinecké inštitúcie! Česť statočným policajtom a ľuďom, ktorí možno, možno, snáď ešte pracujú aj v takýchto úradoch a robia aspoň to, čo môžu. 
 
Takto dnes vyzerala obloha nad Trenčínom 28.6.2022 o 20:43 - lietadlo rozprašujúce čerstvý chemtrail by vlastne mimo hlavného koridora ani vôbec nemalo prelietavať a pýtali sme sa Polície na č. 158, aký úrad je za toto zodpovedný, pretože môže sa stať i to, že mnohí občania môžu jedného rána na následky rozprašovania týchto jedov zomrieť, ak by k tomu došlo, čo budú dávať v správach - zase sa bude hrať hra na nový vírus? Alebo sú konečne občania rozhodnutí sa postaviť proti vláde na život a na smrť? V každom prípade rozprašovanie chemikálií do ovzdušia a následne z toho vyplývajúce choroby a úmrtia - to je dobrý dôvod k celonárodnému povstaniu:
CHEMTRAILS TN 20:43. Snímky v plnom rozlíšení tu
 
Obrovské lietadlá typu B-737 nám tu robia otočky rovno pod oknami. Pri pozornom skúmaní si môžete všimnúť, že mnohé obrovské lietadlá lietajú v kruhu. Veľmi podozrivá býva častokrát i nízka rýchlosť a veľmi nízka výška lietadiel rozprašujúcich chemtrails. Niekedy lietadlá chemtrails lietajú veľmi nízko a v nízkej výške rozprašujú chemikáliu, ktorá sa rozplýva - v žiadnom prípade sa ani vtedy nejedná o kond. stopy! Čo s tým chcete robiť Slováci? Ak by si každý dospelý Slovák urobil vlastný výskum a podal aspoň jedno oznámenie, boli by to vo veci chemtrails milióny podnetov a túto vec treba začať urgentne riešiť, pretože ako vidíte, niekto tu veľmi usilovne pripravuje "ďalšiu vlnu" chorôb.
Na ochranu zdravia sme v tomto článku navhli v siedmych bodoch tieto opatrenia, stále však nemôžu úplne eliminovať následky rozprašovania chemtrails, môžu ich iba oddialiť alebo čiastočne zmierniť:

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.