DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (DOPLNENÉ)

11.05.2022 09:55

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA)

Zábery chemtrails tentokrát výnimočne uverejňovať nebudeme. Je toho dosť napríklad na biblik.sk/obrazky alebo ak do hľadania na biblik.sk napíšete heslo chemtrails alebo chemtrails vlákna.

Zvlášť upozorňujeme na video Rozhovor o Geoinžinieringu, ktoré sme pre vás nedávno opäť sprístupnili:

Každý si môže všimnúť aj dnes ten podivný, neprirodzene tlmený slnečný jas a mnohí ľudia cítia príznaky choroby, kašľa či dusenia aj sami na sebe. Túto situáciu viac nie je možné ignorovať! Každý človek môže urobiť aspoň niečo, jedna včela pohár medu nedorobí. V prvomrade by mal byť na mieste vlastný výskum, pretože nie je sa spájať s kým, pokiaľ ľudia nemajú vôbec žiadny prehľad o tejto situácii. Sami by mali podávať trestné oznámenia a písať na úrady, zmysel to má vždy! Napríklad, tri roky som odmietol a odmietam podávať daňové priznanie, pokiaľ slovenské úrady nevyšetrujú genocídu. Nikoho nenabádam, aby robil to isté. Ale pokiaľ tu nemá nastať svojvoľné vyvražďovanie úradníkov zodpovedných napr. za vyšetrovanie chemtrails, schvaľovanie 5G, mobilných antén, či vynucovačov a vydavateľov opatrení, je vhodné presadzovať aktívny nenásilný odpor. (aj preto, že väčšina národa je bohužiaľ nevyzbrojená, neschopná sa účinne brániť čo i len zopár ozbrojencom! Myslím si, že v tomto štáte ostávať neozbrojený je nezodpovedné, zvlášť ak sa jedná o ľudí, ktorí majú majetok alebo rodinu.

Ozbrojení muži by sa však mali organizovať a zvážiť svoje možnosti na obranu Slovenska, napr. vojaci, policajti a ďalší majú hoci aj za cenu vlastného života brániť seba a Slovákov pred fašistickými zločincami a ich opatreniami.

Násilnícky vynucovač opatrení, fašista, okupant a vojnový štváč=CIEĽ. (Na Slovensku však donedávna boli cieľ tí, ktorí fašizmus odmietali a násilie sa fašistickým zločincom a iniciátorom pravdepodobne tiež vráti násilím, to nie je nejaké prianie autora, ale zákon, a preto by mali činiť pokánie, odvrátiť sa od svojich zlých skutkov a zmeniť svoj život a svoje myslenie. Hlavní iniciátori za oponou nie sú hlupáci, tento zákon veľmi dobre poznajú a nútili politikov presadzovať fašizmus, pretože v prípade jednej svetovej vlády ani toľko pätolízačov viac nebudú potrebovať!)

Ak však k zabíjaniu a lynčovaniu takýchto pätolízačských politikov a úradníkov dôjde, nikto sa tomu nebude čudovať, avšak anarchia je nebezpečná a snažme sa teda aj my občania urobiť všetko pre to, aby k tomu nedošlo, pretože podobne tak robia i naši nepriatelia-zamlžujú, zámerne skresľujú pravdu a zatajajujú kľúčové informácie, my musíme robiť presný opak a pracovať na sebe, aby každá lož a každé prevrátenie bolo odstránené nielen okolo nás ale v prvomrade v nás! Bibl.:

 "Kto z vás je bez hriechu, nech prvý hodí na ňu kameň." Ján 8:7

a známy citát starého diabla Busha určite poznáte:

 
"If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us." George H.W. Bush / "Ak by sa americkí ľudia niekedy dozvedeli, čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás." George H.W. Bush
 https://www.biblik.sk/news/dsl-sk-operatori-si-kupili-frekvencie-pre-rychle-5g-pre-vyuzivanie-o-tri-roky/
 

Malo by byť na mieste trestné stíhanie vprvomrade zločincov zo slovenskej Polície, SHMÚ a vládnych úradov a malo by byť vyhlásené pátranie po zločincoch, ktorí program chemtrails organizujú a financujú! Na Slovensku to funguje tak, že ak podáte trestné oznámenie napríklad na prokuratúru, prokurátor ho prijme, odstúpi na Políciu a Polícia to zamietne. K tomu stačí na Krajskom riaditeľstve polície jediný úradník, teda v štáte stačí, aby mafia ovládla pár kľúčových postov a myslia si, že si môžu robiť čo chcú! V skutočnosti budú raz súdení aj takíto policajti. Je na to však potrebné vyvolať určitý tlak a to jeden človek sám proti všetkým ťažko zmôže! Ostáva informovať, nabádať na vlastný výskum a nech zatiaľ každý robí čo môže. Celkovo, prichádzame do situácie, kedy sa pravdepodobne budeme musieť spájať v rámci prežitia, tí, ktorí si uvedomujú, aká je situácia, dobre vedia, že aj odhliadnuc od ropy a od plynu nám ide o život. Áno, ide nám o život, mobilné antény a Wi-Fi žiariče sa budú musieť z verejných miest a panelákov kôli ochrane zdravia odstrániť úplne a čo sa týka chemtrails, je potrebné navrhnúť opatrenia na ochranu zdravia ľudí, čistenie pôdy, vody a samozrejme trestné stíhanie zodpovedných za program chemtrails a trestné stíhanie zodpovedných predstaviteľov štátnych úradov.

My sme navrhli na ochranu zdravia tieto opatrenia:

1.) aby ľudia po násype chemtrails (čo sa častokrát deje pred dažďom) nevychádzali von do daždivého počasia, pokiaľ to nie je nutné. A najmä-pred každým dažďom sa chránili najlepšie, ako vedia! A takisto môže byť vhodné v daždivom počasí na istý čas obmedziť vetranie. Môže byť vhodné kôli ochrane zdravia na krátky čas pohybu vonku v niektorých dňoch intenzívneho posýpania a zvlášť, ak po posypoch nasleduje dážď, použiť FFP3 respirátor s výdychovým ventilom (obv. červený), maximálne však niekoľko minút a vždy po použití vydezinfikovať alkoholom, príp. iným netoxickým dezinfekčným prostriedkom a nechať vyschnúť. Dlhodobé vdychovanie CO2 je toxické - viac tu a tu. Rúška, respirátory pri dlhodobom používaní môžu aj vážne poškodiť zdravie, na nevyhnutne krátku dobu v rámci niekoľkých minút však môžu kôli krátkodobému obmedzeniu prísunu kyslíka dokonca aj pozitívne stimulovať organizmus. Takéto opatrenia však musia práve kôli ochrane zdravia ostať dobrovoľné, pretože môžu zdravie i vážne poškodiť!

2.) Zvlhčovače vzduchu do izieb, nakoľko chemtrails vlákna absorbujú vlhkosť, zvlhčovače môžu prispieť k lepšej kvalite ovzdušia, môžu pomôcť priblížiť prirodzenú vlhkosť vzduchu, aká by bola za normálnych (treba však udržiavať stále čerstvú a čistú vodu)

3.) čistenie vzduchu:
- napríklad kvetiny zvlášť do spálne - ale treba dávať veľký pozor, aby pôda bola čistá, bez plesní! (primerane zalievať, neprepolievať)
- poháre s octom, nie príliš veľké, aby sa ocot príliš neodparoval, ocot je známy čistič, ktorý pohlcuje aj pachy a takisto môže veľmi prispieť k čistote vzduchu. Porovnával som prostredie s umiestením pohárov octu a bez, s tým octom je to skutočne lepšie.
- možno aj špeciálne čističky a filtre na vzduch, ale každé parciálne (čiastkové), nekomplexné riešenie má svoje riziká (plesne, nezdravé výpary materiálov atď, atď) Navrhované opatrenia môžu pomôcť,  v každom prípade sa bude musieť riešiť príčina.
4.) odporúčanie v určitom období nevykonávať určité športové aktivity - napr. ranný beh (niekedy sa jedovatý chemický opar udržuje až dokým vzduch poriadne neprehreje Slnko), niekedy je však vzduch toxický po celý deň a behanie (zvlášť dlhé trate) alebo intenzívne cvičenie na vzduchu môže na druhý deň spôsobiť vážne ochorenie (človek jednoducho týchto častíc pri športe vdýchne zrejme viac a hlbšie, citliví a bystrí ľudia si možno všimli následky behu v rannej hmle alebo v niektorých dňoch, keď nás intenzívne posýpajú)
5.) Omega 3  mastné kyseliny + vitamín D. 3 lyžice rybieho oleja denne majú klin. overené protizápalové účinky. Príklad spolu s jedlom 2x denne 1 lyžicu vitamínového kvalitného rybieho oleja (môže byť vhodné začínať po lyžičkách) a 1 lyžicu obyčajného. Neskôr sa dávkovanie vitamínov podľa potreby môže aj znížiť, každý sa však musí učiť, naučiť a vedieť, čo jeho telo a koľko potrebuje. Omega 3 mastné kyseliny sú napr. aj ľanové semená, ak môžete mliečne výrobky recept tu, alebo pridávať čerstvo pomleté ľanové semená do teplej, nie však horúcej polievky atď. Kvalitný rybí olej však zatiaľ považujem za nenahraditeľný! Nemenej dôležité sú aj vit. C a vitamíny sk. B, pretože ovocie a zelenina následkom nedostatku Slnka a otrávenej pôdy neposkytujú dostatok živín. Vit C. napr. Lipozomálny C, a čistá kys. L - askorbová  (silný antioxidant, napr. aj v príp. otráv), existuje aj nekyslá forma, Askorbát vápenatý, nepoznáme však, či má rovnaké, takmer okamžité antioxidačné účinky. Ďalej vitamíny sk. B - napr. Pangamin, ale žiadne syntetické vitamíny ani prírodné B na báze kvasníc (Pangamin) nemôžeme odporučiť! Sú riziká synt. vitamínov - čl. tu a čisté prírodné B bez tabl. prísad nemusí by jednoduché zohnať. Preferujeme prírodné vitamíny bez tabletovacích prísad. Zaujímavé video MUDr. Karel Erben - HOMOCYSTEIN, video v tomto článku:
o vit. sk B - napr. existuje aj B12 metylkobalamín. Klasický B12 kyanokobalamín neodporúčame vôbec:
- METYLKOBALAMÍN:
 
6.) čistá voda - štrukt. voda - vhodné pripravovať aj z obyčajne, aj filtrovanej aj z prameňov, vodu je vždy vhodné nechať v sklených fľašiach aspoň chvíľu presvietiť Slnkom. Recept na štrukt. vodu tu v Poznámke pod týmto článkom:
7.) aspoň jeden deň v týždni sa odtrhnúť od všetkého, vypnúť mobily, Wi-Fi, dať si taký odľahčený, príp. pôstny deň, skrátka deň pre seba a svoje zdravie. Zvlášť pri športe je vhodné buď letový režim a žiadne Wi-Fi ani bluetooth slúchadlá, treba minimalizovať záťaž elektrosmogom v maximálnej možnej miere (aj doma nahradiť Wi-Fi káblami, mobil používať iba na nevyhnutné veci a vždy držať ďalej od hlavy (napr. reproduktor alebo nekovové slúchadlá so vzduchovými trubicami - google "air tube headphones", "air tube headsets") Kto nechce dávať do stávky svoje mozgové bunky, mal by sa vyhnúť používaniu bluetooth slúchadiel a mobil držať čo najďalej od hlavy. Mimochodom, v návode aj od vášho telefónu máte vyslovene napísané, že mobil sa má držať v určitej vzdialenosti od tela a oni to tam nepíšu na srandu! Takisto býva v návodoch od bezdrôtových zariadení (mobilov) varovanie pre tehotné ženy - mobily a Wi-Fi (notebooky) čo najďalej od brucha!
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU