ANASTASIA O DUŠI

07.09.2023 18:53

"Aký význam má strava pre dušu? Čože sa tiež živí jedlom?"

"Duša sa neživí hmotnou potravou, ale vidieť, počuť a realizovať sa môže iba prostredníctvom tvojho tela. Pokiaľ telo nie je v dobrej kondícii, napríklad keď je človek opitý a má bezmocné telo, cíti sa duša strnule, nedokáže sa prejaviť a realizovať sa. Môže len cítiť a plakať nad bezmocným telom, ktoré trýzni škodlivý nápoj. Snaží sa ohriať poškodený orgán tela, pričom stráca veľké množstvo energie. Keď jej energia dochádza, bezmocná duša ľudské telo opúšťa a ono umiera." 

"Anastasia, Tvoje rozprávanie o duši je veľmi zaujímavé a zdá sa, dôveryhodné. Dokonca existuje ľudové porekadlo: "Odovzdal Bohu dušu." Podľa teba to vyzerá, že sa duša vyčerpala. Zaujímalo by ma, či moja duša má ešte silu." 

"Keď sa vrátila, znamená to, že ešte má silu. Ale pokús sa ju prosím netrápiť." 

"Pokúsim sa, a keď človek spí, jeho duša odpočíva?" 

"Duša -  je energia. Živý energetický komplex. Energia nemusí odpočívať."

 "Čo myslíš, Anastasia, kam odchádza duša, keď človek spí?" 

"Môže odísť do iných dimenzií, vznášať sa medzi vesmírnymi planétami a na prianie človeka zhromažďovať pre neho potrebnú informáciu. Pokiaľ napríklad chce človek zistiť nejakú informáciu o svojej minulosti alebo budúcnosti, požiada svoju dušu, aby navštívila tú dobu a miesto, ktoré ho zaujímajú a duša to splní. Ale pokiaľ je človek v nedokonalom prostredí a má obyčajný, nekľudný spánok, duša odísť nemôže. Musí chrániť telo." 

"Predkým?"

"Pred rôznymi škodlivými vplyvmi. Napríklad spíš vo svojom byte, ktorý je omotaný elektrickými káblami, ktoré vydávajú žiarenie nepriaznivé pre človeka. (pozn. red. nízkofrekvenčné EM žiarenie - jedna z hlavných príčin detskej leukémie, do čias elektrifikácie sa prakticky nevyskytovala) Zvonku sú počuť zvuky umelého sveta. Ani vzduch v byte nie je príliš priaznivý. V týchto podmienkach ťa duša nemôže nechať. V prípade kritickej situácie ťa musí zobudiť" (krátky úryvok rozhovoru Anastasie s Vladimírom Megrem o duši. Anastasia spí v zemljanke - vo vyhĺbenej jame v zemi vystlanej suchým senom. Kôli ochrane od nepriaznivých žiarení (dnes najmä satelity a vysielače) je dnes zem ideálne miesto na spanie.

 
Súvisiace články / related articles:
VŠETKY KNIHY ANASTASIA za zvýhodnenú cenu na Biblik.sk:
 
Súvisiace články / related articles:

ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL

Cedrové oriešky a ich olej obsahujú všetky prvky Mendelejevovej tabuľky. Pri dotyku s kovom by mohlo dochádzať k ich okysličeniu (k znehodnoteniu - nenaberať cedrový olej na kovové lyžice) Vladimír Megre - ANASTASIA

 
CEDAR NUT OIL AND PINUS SIBIRICA SEED OIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-na-biblik-sk/
 
 
ENGLISH:
"Healing abilities of cedar nut oil are ultimate." Books Vladimir Megre - ANASTASIA. "Cedar nuts and cedar nut oil containing all chemical elements of Mendeleev's periodic table. Any contact with metallic stuff could oxidize them (red. note: that means, contact with metal could significantly reduce quality and healing effects, there are strong reasons why to avoid all metallic stuff and metallic spoons in contact with cedar nut oil (probably good to avoid all EM radiation as well)" quote Vladimir Megre, book ANASTASIA
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!