ANTIDEPRESÍVA A MODERNÁ PSYCHIATRIA

24.08.2017 17:52

Mal som asi 20 rokov, keď som si prvý raz všimol, že v určité obdobie (vždy na jar) podávam v práci nižší výkon ako obvykle. Nevenoval som tomu príliš pozornosť, moja nálada bola samozrejme ovplyvnená aj zostatkom ná účte. Sú teda problémy v živote následok depresie? Určite aj. Je depresia zapríčinená nesprávnym myšlienkovým postojom? Bezpochyby! Každý skúsený podnikateľ vám povie: MINDSET IS VERY IMPORTANT! NASTAVENIE MYSLE JE VEĽMI DÔLEŽITÉ! (za KAŽDÝCH okolností zachovávajte veselú myseľ, je potreba sa k tomu prinútiť za každú cenu, ak chcete dosiahnuť úspech v podnikaní alebo zvíťaziť nad psychickou chorobou)

Pracoval som vtedy ako finančný poradca. Stretnutia v krásnych hoteloch, jednanie s bohatými klientmi, ktorí mi s dôverou zverovali obrovské peniaze, krásne oblečenie, hodvábna kravata, zlaté pero... Určitý spoločenský status, úspechy, peniaze a k tomu dobrá povesť mi dávali pocit vlastnej výnimočnosti, obrovskej energie a radosti zo života. Na jar sa však prirodzená radosť zo života aj moja životná energia začali akosi samovoľne vytrácať. Nikdy by ma nenapadlo, že je to nejaká diagnóza, no v rádii donekonečna takzvaní "odborníci" opakovali slovo "depresia" a dávali jedinú zaručenú radu ako s ňou bojovať-vyhľadať odborníka a vraj na depresiu treba užívať lieky. Mali sme známeho klienta, vychýreného psychiatra, jedného z najväčších odborníkov na psychiatriu na Slovensku a rozhodol som sa pod vplyvom mediálnej masáže teda vyhľadať odborníka. 

(dopĺňam citát od kazateľa Pavla:)

"Satan vás masíruje den za dnem, skrze  média, zkrze televizi, skrze vzdělávací systém vás satan masíruje den za dnem, takže nedokážete rozeznat pravdu od lži." https://www.youtube.com/watch?v=JvnLr6g-c3w

Pán doktor bol veľmi milý, príjemný a dôveryhodný, chcel som mu kôli mojim predstavám o tom, koľko mám mať na jar na účte veriť viac ako vlastnej intuícii. Naivne som sa najmä pod vplyvom donekonečna opakovaných relácií s psychiatrami v médiách snažil vlastne uveriť, že o mojej duši a o tom, ako sa cítim, vie pán doktor-odborník možno aj viac ako ja sám! V podstate z určitých zištných dôvodov som chcel radšej klamať sám seba a rýchlonastoliť pracovný výkon, ale intuitívne som cítil, že jednám proti vlastnému svedomiu. Tak som ako "moderný" človek začal brať polovičku tabletky Seroxatu na raňajky.

(moderný človek=človek podliehajúci trendom, resp. človek konzumný)

Úžasné na tom bolo, ako rýchlo sa mi zlepšila nálada aj pracovný výkon, no netrvalo to dlho. Pán doktor mi pri nasledujúcej návšteve odporučil brať na raňajky už celú 1 tabletku Seroxatu. Opäť všetko super, opäť mám energiu, podávam výkon, paráda! Takto to išlo takmer rok. Potom začali problémy už  aj na jeseň! Pánovi doktorovi som vysvetlil, že teraz cítim akúsi úzkosť, akoby neznámy strach zo života, ktorý som nikdy pred tým necítil. K Seroxatu mi cca po 1 roku "liečby" pán doktor pridal tešte aj Xanax, pri opätovnej ďalšej návšteve bez akéhokoľvek mne badateľného účinku tohto lieku mi bolo povedané, že si mám dávať aj na obed Xanax! Už som si konečne uvedomil, že toto nie je liečba, ale pokus o vyrobenie pacienta... Bolo však už neskoro...

To už začínali vážne problémy, nálada nebývala smutná, práve naopak, neobvykle veselá, až mi začalo samému vadiť, že s klientom mám problém viesť rozhovor bez toho, aby som mu skákal do reči. Zašiel som znova za pánom doktorom, opísal som mu problém, samozrejme aj na ten mi dal tabletky! Vraj mám mániodepresiu a mám brať 3x denne Orfiril!

(Po tomto vyjadrení pána doktora a jeho slepote k tomu, že tieto lieky vyvolávajú tieto obrovské problémy som naozaj zapochyboval o tom, či je pán doktor normálny.)

Či som už chcel alebo nie, ten Orfiril som brať musel, pretože som vôbec nevedel čo ďalej a moje pocity začínali byť hrôzostrašné. Pri tejto "liečbe" už som nemohol pracovať vôbec! Raz ťažká depresia, raz veselá nálada, ktorá mi pekne liezla na nervy, cítil som sa chvíľu ako vyžmýkaný citrón a chvíľu ako keby som mal vrtuľu v riti! A k tomu sa pridali problémy zo spánkom a pán doktor mi nasadil liek Elenium na spanie. 

(Celkovo som bral už 6 tabletiek denne, ak ste to počítali a vyšlo vám 7, tak to je preto, že ten Xanax na obed som nikdy nežral. Všimol som si, že po užití Xanaxu mi začínalo byť akosi jedno ako sa cítim, tušil som, že to môže viesť k samovražde. Antidepresíva, anxyolitiká sú častou príčinou samovraždy aj podľa príbalových letákov)

Potom prišiel deň, kedy som v  nesmierne vážnom stave došiel za pánom doktorom v sprievode mojej mamy, pretože sám už by som tam netrafil. Priestor aj čas bol následkom nesmierneho utrpenia, vyčerpania a neschopnosti zaspať akýsi deformovaný. Žiadne lieky na spanie už nefungovali. Nebol som schopný prejsť cez cestu, pretože môj mozog nevedel vypočítať vzdialenosť auta. Nesmierny problém bolo len privolať výťah. Normálne je to asi 15 úkonov, ktoré váš mozog vykonáva automaticky, u mňa každý úkon trval akosi strašne dlho. Okamžite mi pán doktor, ku ktorému som prišiel v smrteľne vážnom stave, odporučil hospitalizáciu v nemocnici.

Po dlhých rokoch brania liekov a niekoľkých hospitalizáciách som si uvedomil, že ak psychiatrická liečba dokáže z takmer úplne zdravého človeka vyrobiť úplného invalida (schválili mi plný invalidný dôchodok vo výške 174 €), čochvíľa sa pridajú aj telesné choroby (pribral som 30kg) a veru môže ma to aj zabiť. Uvedomil som si, že bojujem o život. Napriek užívaniu liekov som sa ocital na psychiatrii! Nálada pod vplyvom psychiatrických drog bola u mňa stále buď hrôzostrašná alebo veľmi veselá. No za každých okolností akoby som mal možnosť napriek otupeniu liekmi vidieť samého seba z akéhosi nezávislého pohľadu a nejako sa aj moja takzvaná mánia dala kontrolovať.

Dnes viem, že tento nezávislý pravdivý pohľad sám na seba je Božia Milosť.

7!Sedem rokov trvalo striedanie nálad, branie liekov a hospitalizácie na psychiatrii. To bol výsledok môjho rozhodnutia vyhľadať "odborníka"

Dnes viem, kto JE skutočným Odborníkom na ľudskú dušu:

 

Pán Ježiš Kristus


A Ježiš mu povedal: "Ja som cesta, i pravda i život; nikto neprijde k Otcovi len skrze mňa"

(Svätá Biblia, Ján 14:6)

 

Už viac ako 5 rokov vďaka Pánu Bohu neberiem žiadne lieky. Podľa lekára: stav eutýmny (bez príznakov choroby) bez nutnosti psychofarmák. Nikdy v živote som vo svojej zdravotnej karte nevidel niečo, z čoho by som mal takú radosť. Pretože ten istý lekár mi pred rokmi hovoril, že mániodepresia je nevyliečiteľná a že do konca života musím brať lieky.

Na rozdiel od lekárov, ktorých názory sa menia, Pán Boh a Pán Ježiš Kristus, ktorého Milosťou som uzdravený hovorí Pravdu po celý čas:

 

 

"Proste, a bude vám dané; hľadajte a najdete; klepte, a otvorí sa vám; lebo každý, kto prosí, berie; kto hľadá, nachádza, a tomu, kto klepe, sa otvorí." 

(Svätá Biblia, Matúš 7:7-8)

 

Snažil som sa urobiť všetko preto, aby som lieky nemusel brať, tak som sa jedného dňa na kolenách začal modliť, aby mi Pán Boh dal svetlo, silu a vytrvalosť na prekonanie choroby. Žiadne odriekavanie modlitieb, prosil som si na kolenách od Pána Boha jasné, konkrétne a presne formulované duchovné dary, ktoré mi vo svojej Milosti udelil. Nie som členom žiadnej organizácie ani hnutia, dokonca nechodím ani do kostola. Človek si musí vytvoriť osobný vzťah so svojou vlastnou dušou-Božím dychom, duchom, Bohom, Láskou a Pánom Ježišom Kristom.

Dnes vďaka Pánu Bohu po dlhoročných skúsenostiach a mnohých súženiach viem, že psychické choroby sa dajú veľmi dobre liečiť. Kto na depresiu začne brať antidepresíva a nesnaží sa sám zo všetkých síl zistiť príčinu choroby, môže to byť jeho najväčšia chyba v živote. Psychické choroby sa liečia pôstom a modlitbou a nie chemickými preparátmi, ktoré nielen že psychický stav trvale nezlepšujú, práve naopak: antidepresíva a moderná psychiatrická liečba je šarlatántvo, ktoré vyvoláva psychické choroby a depresie, neskôr aj choroby tela a štrukturálne zmeny na mozgu, ktoré sú viditeľné na CT. Pri dlhodobom braní antidepresív a antipsychotík dochádza prinajlepšom k výmene psychickej choroby za telesnú.

Ak moderná psychiatria nie je šarlatánstvo, akú objektívnu diagnózu stanovuje "odborník"? Ak niekto má zápal pľúc, potvrdí sa to röntgenologickým vyšetrením, ak má niekto napr. údajne depresiu, potvrdzuje sa to iba názorom psychiatra, ktorý môže závisieť od toho, ako sa pán doktor zrovna vyspal.

Na nerovnováhu neurotransmiterov v mozgu nepodáva psychiater žiadny objektívny dôkaz. Napriek tomu sa nasadzuje liečba prakticky tvrdými drogami, ktoré poškodzujú telo aj myseľ, ale psychiatrické lieky vraj nerovnováhu neurotransmiterov vraj napomáhajú riešiť! Toto je dnes tá "odborníkmi" propagovaná evidence-based medicine? (medicína založená na dôkazoch?) Čo to je? Prosím vás zamyslite sa nad tým a pýtajte sa odborníka.

A nie je náhodou moderný lekár=predpisovač liekov, iba odchovanec PR manažmentu farmaceutických korporácií? Úpadok morálky sa prejavuje predovšetkým na vrcholných miestach spoločnosti, lekár, politik, sudca a policajt je dnes pešiakom na šachovnici záujmov globálnej mafie.

Záujem pacienta sa v prípade psychiatrie neberie do úvahy vôbec-pacient má podľa moderného učenia dôverovať lekárovi, už nie je potrebné aby lekár bral do úvahy záujmy pacienta a tak je vedená jeho výchova.

Antidepresíva sú tvrdé syntetické drogy. Nech vám tento článok slúži ako poučenie skôr, než sa rozhodnete miesto upratania si vo svojej vlastnej duši vyhľadať psychiatra.

 

DIAGNOSTICKÝ STATISTICKÝ MANUÁL veľmi zaujímavý dokument o tom, ako funguje moderná psychiatria nájdete tu:   www.youtube.com/watch?v=I_8BoS64MYU

 

V prípade, že trpíte psychickou chorobou a naozaj chcete urobiť všetko preto, aby ste sa vyliečili, prosím kontaktujte nás na tel.: 032/240 00 65. Poradenstvo je bezplatné. 

 

P.S.: Z desiatok mániodepresívnych pacientov, ktorých som mal možnosť osobne poznať, iba dvaja ľudia pred stanovením diagnózy mániodepresia neužívali antidepresíva. Je objektívny fakt, že antidepresíva a psychiatrické lieky neliečia, naopak vyvolávajú ďalšie či už psychické alebo fyzické ochorenia.

 

- tento článok je možné voľne šíriť a publikovať z uvedením odkazu na zdroj:

https://www.biblik.sk/

- priamy link na tento článok, ktorý môžete posielať e-mailom:

https://www.biblik.sk/news/antidepresiva-a-moderna-psychiatria/