ARCIBISKUP CARLO MARIA VIGANÒ VYZÝVA NA ZALOŽENIE MEDZINÁRODNEJ ANTIGLOBALISTICKEJ ALIANCIE / ARCHBISHOP CARLO MARIA VIGANÒ CALLS FOR CREATING AN INTERNATIONAL ANTIGLOBALISTIC ALLIANCE (SK, ENG)

22.03.2022 11:51

ARCIBISKUP CARLO MARIA VIGANÒ VYZÝVA NA ZALOŽENIE MEDZINÁRODNEJ ANTIGLOBALISTICKEJ ALIANCIE / ARCHBISHOP CARLO MARIA VIGANÒ CALLS FOR CREATING AN INTERNATIONAL ANTIGLOBALISTIC ALLIANCE:

VIDEO ENGLISH + CZ subs:

https://rumble.com/vxxyz3-carlo-vigan-zaloen-antiglobalistick-aliance.html

Note Biblik: archbishop Viganò stands against NWO            Poznámka Biblik: Arcibiskup Viganò predstavuje opozíciu NWO a zároveň opozíciu súčasnému fašistickému establishmentu Vatikánu, v skratke, je to nepriateľ Bergogliovej zločineckej administratívy. Bergoglio osobne a jeho prisluhovači sú plne zapojení v kriminálnych aktivitách na zníženie svetovej polulácie, k čomu slúži i propagovanie vakcín, beda každému, kto týmto vlkom v ovčom rúchu uveril, beda každému, kto si myslí, že vakcína dokáže vylepšiť Bohom daný imunitný systém! Vakcína=špina, choroba a smrť! Kdekoľvek sa objaví očkovanie, tam sa objavuje utrpenie, choroby a smrť! Vakcinačný program je propaganda satanistických elít, ktorým dnes slúži i Vatikán. Satanistické elity prostredníctvom očkovania šíria choroby a poškodzujú ľuďom mozog, v konečnom dôsledku je každá ďalšia očkovaná generácia viac chorá, viac degenerovanejšia a má čoraz väčšie problémy vôbec sa množiť. Očkovanie zaručuje to náskok elitám na všetkých poliach, elity sa neočkujú - zbytku populácie sa očkovaním jednoducho urobí podťatie prirodzenej imunity, vytvorí sa strategické poškodenie zdravia, čo zaručuje pozornosť i cash-flow pre farmaceutické korporácie a samozrejme vakcíny zabezpečia i zníženie intelektu. (spôsobujú určitý typ charakteru a (ne)myslenia - myšlienková kontrola).

Vakcíny pozmeňujú genetický kód človeka - depopulácia a degenerácia je pravý účel VŠETKÝCH vakcín, vrátate tetanoviek a detských vakcín! Vynikajúce video detailný rozbor a informácie o vakcínach interview Dr. Andrew Kaufman - ENG+tit:

https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/

"Musíme  rozoštvať  celý  svet  hádkami,  nepriateľstvom,  zápasmi,  nenávisťou,  vrcholiacou  v  popravách,  hladom,  očkovaním chorôb, takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde. Ak im však doprajeme oddych, potom sa nám už vytúžený okamžik nikdy nevráti." Protokoly sionských mudrcov (10:24, str. 35 - Protokoly sionských mudrcov.pdf

https://www.biblik.sk/news/mudr-igor-bukovsky-preco-by-sme-vam-mali-verit-aj-ockovanie-deti-moze-byt-tragicky-omyl/

Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou

vrcholiacou v popravách, hladom, očkovaním chorôb, takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde. Ak im však doprajeme oddych, potom sa nám už vytúžený okamžik nikdy nevráti." Protokoly sionských mudrcov (10:24, str. 35)



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mudr-igor-bukovsky-preco-by-sme-vam-mali-verit-aj-ockovanie-deti-moze-byt-tragicky-omyl/

 

THANKS TO / ĎAKUJEME:

bezpressu.news & ac24.cz

_________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU