REGENERÁCIA MOZGU BY MALA BYŤ PRE KAŽDÉHO ZDRAVÉHO I CHORÉHO PRVOTNÁ, KÔLI OBNOVENIU NORMÁLNEHO VNÍMANIA I PRE AKTIVÁCIU SPIACICH NEURÓNOV

06.05.2022 08:55

"A Ježiš im povedal: Synovia tohoto veku sa ženia a vydávajú sa; ale tí, ktorí budú uznaní za hodných dojsť tamtoho veku a vzkriesenia z mŕtvych, nebudú sa ani ženiť ani vydávať, lebo ani zomrieť nebudú viacej môcť, lebo budú rovní anjelom a budú synmi Božími, pretože budú synmi vzkriesenia."  Lukáš 20:34-36, Biblia, preklad Roháček
-   -   -

Nikoho na tieto cvičenia nenabádame, sú to techniky používané autorom článku a mnohými ľuďmi na Slovensku, v Čechách, v Rusku i vo svete. Autor článku nenesie žiadnu zodpovednosť za možné komplikácie a chyby, ktoré sa môžu vyskytnúť - či už osobné (práca s mysľou a mentálnymi technológiami) alebo odborné (nedodržanie návodu)

Pre psych. pacientov väčšinu cvičení neodporúčame vôbec, okrem s najvyššou opatrnosťou vykonávaného cvičenia sungazing, očných cvikov, prirodzeného pohybu (beh, šport) a zváženia návrhu špeciálnej diéty a takisto osvojenie si správneho dýchania (hľadajte a nachádzajte) 

Ináč zvlášť pre psych. pacientov, ľudí užívajúcich drogy či psychiatrické, alebo iné lieky ovplyvňujúce mozog a CNS žiadne meditačné ani koncentračné cvičenia neodporúčame! 

Nasledujúce cvičenia sú informácie z kníh, z internetu a doplnené osobnými skúsenosťami praktikanta.

-   -   -

Jednou z metód regenerácie mozgu a aktivácie spiacich neurónov je cvičenie sungazing:

Toto cvičenie, ak je vykonávané presne podľa návodu, s kľudom, pravidelne a nenásilne, môže mať veľmi pozitívne účinky. V našich klimatických podmienkach odhadujem za max. možnú bezp. dobu pre veľmi pokročilých cca 25 min (Bežne 5, 10 - 15 min) Pozitívne účinky na psychiku, antidepresívny efekt by sa mal prejaviť už pri cca 120 sekundách. Státie na boso na teplej, vyhriatej holej zemi je pri cvičení dosť potrebné.
Možný, veľmi ojedinelý veďľajší účinok metódy sungazing môže byť zväčšenie epifýzy, otvorenie vnímania jemných energií, a to i vrátane elektromagnetického žiarenia a myšlienok druhých ľudí (Ak by k tomu došlo, radšej si to nechajte pre seba, druhému pokiaľ to nie je duchovne pokročilý človek, priamo radšej nikomu nehovoriť, aké myšlienky práve vysiela do okolia ani hneď nehovorte, že viete načo vám kto volá a načo za vami prišiel. Môže dôjsť k tomu, že ľudia i najbližšia rodina sa vám začnú vyhýbať, pričom oni sami majú tiež tieto schopnosti, ak by boli schopní dostatočnej koncentrácie, alebo ak by sa im duchovnými cvičeniami otvorili senzory v mozgu. Pravdou je, že mobily by sme vôbec nepotrebovali a mnoho by sme ani nehovorili, bola by to tichá, šťastná a pokojná planéta, možno ako vo filme La Belle Verte - č.45) 
Silné vnímanie elektromagnetického žiarenia prejavujúce sa u mňa v oblasti epifýzy môže byť najmä v meste dosť problém... A môže to byť tiež vedľajší účinok cvičenia sungazing (najmä pokročilí)
Podľa doterajších informácií od praktikantov metódy sungazing z celého sveta je silné vnímanie elektromagnetického žiarenia veľmi ojedinelé, nenašiel som tieto veci ani v diskusiách, aj zo slovenských praktikantov doteraz na metódu sungazing iba pozitívne ohlasy. Zdravotne môže cvičenie sungazing pomôcť i pri fyzických problémoch, pri psychických problémoch je to podľa nás popri čítaní Biblie, pôste (diéte) a modlitbe určite metóda č. 1. Napríklad, aj v psychiatrii sa používa svietenie bielym svetlom do oka. Ak sa sungazing robí bezpečne, nenásilne, nenáhliac sa (zdôrazňujem, že by ste sa nemali snažiť nič stihnúť ani splniť počet sekúnd) a presne podľa návodu, môže mať veľmi pozitívne účinky. Po cvičení neodporúčam hľadieť do obrazovky počítača, televízora, mobilu... Celkovo, človek cvičiaci toto cvičenie by sa mal snažiť používanie týchto technológií minimalizovať, alebo si cvičenie zariadiť tak, aby nemusel tesne po cvičení silno namáhať oči. Môže dôjsť aj k výraznému zlepšeniu zraku, u mňa za rok minimálne -0,75 dioptrie a čo je zaujímavé, ak je dosť Slnka (silný slnečný jas bez chemtrailsového násypu), vidím ostro aj bez okuliarov... Očný lekár sa čudoval, ako som vôbec mohol prísť bez okuliarov, povedal som mu, že keď je dosť Slnka, vidím úplne dobre a viem aj bez okuliarov čítať písmená podobne ako s okuliarmi. Na očné prehliadky (kvapky do očí odmietam) je pri cvičení sungazing podľa Hira Ratan Maneka vhodné chodiť!
Na oči sú vhodné aj tieto cviky:
Praktizoval som s vynikajúcimi výsledkami tieto cviky. Jednu udržiavaciu sériu robím každý večer po skončení práce, pre ľudí dlho pracujúcich s PC robiť naraz množstvo sérií nemusí byť vhodné ani po cvičení namáhať oči si myslím, že nie je vhodné.
 
Cvičenia M. Norbekova som zatiaľ vôbec nepraktizoval, Norbekov tvrdí, že k zlepšeniu zraku pomocou jeho cvikov došlo u každého.
 
Pokiaľ by ste potrebovali radu skúseného a vytrvalého žiaka, ktorý dlhé roky cvičil sungazing i tieto tu uvedené očné cviky, môžete si objednať našu službu, kde najmä k metóde sungazing ale i k ďalším (zvlášť diéta pre psych. pacientov) radi zodpovieme Vaše otázky, môžete tak predísť začiatočníckym chybám a vaše výsledky môžu byť oveľa kvalitnejšie:
 
Ďalšou možnosťou regenerácie mozgu je cvičenie podľa systému Arkadija Petrova, cvičenie je samozrejme možné použiť i na iné orgány. Myslím si však, že mozog je veľmi dôležité takto cvičiť a výsledky by ste mali pozorovať sami.
Výsledky pravdepodobne závisia od sily koncentrácie a predstavivosti, dôležitá je aj rýchlosť mysle. Začiatočníkom by som zatiaľ vôbec neodporúčal odstraňovanie cýst, nádorov ani priame pôsobenie na nádor. Choroba a zvlášť rakovina a niektoré výrastky, útvary - to je tiež inteligencia a častokrát rýchlejšia ako myseľ začiatočníka. Pri priamom pôsobení začiatočníka na určitú patológiu by mohlo dôjsť k jej odstráneniu, ale zároveň k premiestneniu na iné miesto (príp. do čas. štruktúr budúcnosti) a výsledok by sa rovnal výsledkom dnešnej klasickej medicíny, kedy sa jedna choroba z dlhodobého hľadiska vlastne len vymieňa za druhú... Vhodné je absolvovať pred cvičením školenie, ktoré nájdete na našej stránke:
Kto by mal záujem o semináre a o podrobné štúdium celého systému Arkadija Petrova:
Prvou podmienkou je štúdium kníh, zvlášť trilógia STVORENIE SVETA, kde sú popísané do detailu aj mnohé prípady z praxe:
 
Príklad cvičenia regenerácie mozgu podľa systému Arkadija Petrova - z knihy Praktická učebnica, knihu Dr. Arkadij Petrov - Praktická učebnica nájdete tu, postup cvičenia - niektoré veci som doplnil, vlastne som opísal, ako postupujem, váš postup môže byť úplne iný, vhodné by boli semináre a učenie sa od majstrov. Teda zhrnieme si, čo je v knihe a k tomu môj vlastný postup, ktorý môže byť u vás iný. Teda prejdime k cvičeniu:
1.) Vytvoríme sféru riadenia skutočnosti
2.) Umiestňujeme do nej orgán (pozn. red.: mozog-vhodné začať mozgom a keď si v sfére riadenia skutočnosti vytvoríme obraz orgánu, potvrdíme slovom "JESŤ". Vaše vedomie vie ako na to, ľudia, ktorí cvičia koncentračné cvičenia to môžu mať jednoduchšie. Praktické školenie regenerácie môže byť však veľmi vhodné, tvorbu novej bunky zatiaľ popisovať nebudeme, tam je zvlášť vhodné praktické školenie.
3.) teda máme sféru riadenia skutočnosti s obrazom mozgu. Prosíme, aby nám boli ukázané patológie
4.) Patológia sa môže zobrazovať aj zjavne, v podobe farby, škvrny, šípok, atď. Po prosbe, príp. príkazu nášmu vedomiu "zobraz patológie" potvrdíme slovom JESŤ. Tie patológie, resp. oblasti, kde je treba zvlášť pôsobiť, sa mi zobrazujú ako oblasti na/v konkrétom orgáne. Sústredím sa, vnímam, v tomto bode nič nepotvrdzujem a výsledky mám (vedomie môžeme použiť ako náš nástroj napr. aj pri hľadaní vecí - normálne povieme svojmu vedomiu "zobraz kde je táto kniha", "zobraz kde je ten hrnček" a niektorí môžu dosahovať i okamžité 100% výsledky)
5.) Postavíme odpadovú bunku pod orgán a roztočíme ju proti smeru hodinových ručičiek. potvrdíme JESŤ (odpadová bunka by mala byť čierna)
6.) v tomto bode dávam príkaz, resp. nežný impulz vedomiu - "prosím strieborný paprsok" a opatrne opracovám najprv miesta, ktoré mi boli zobrazené. Doslova bod 6 je v knihe napísané: "Opatrne opracovávame patologické bunky strieborným paprskom"
7.) negatívum odchádza do odpadu. Tento proces sledujeme.
8.) Prebieha regenerácia buniek orgánu/mozgu. Farba regenerácie je ružová.
9.) Vľavo vytvoríme sféru minulosti v dobe, kedy bol orgán zdravý (JESŤ)
10.) Vpravo vytvoríme sféru budúcnosti: ideálne zdravie, orgán žiari strieborným svitom (JESŤ)
11.) Keď patológia zmizla, odpraceme odpadovú bunku do zeme, aby negatívum pretvorila (JESŤ) (osobne odpadovú bunku odpratávam do stredu Slnka, nech sa pretvorí ako palivo na teplo, svetlo... Impulz odpratania odpadovej bunky musí byť podľa mňa rýchly a silný, jasný, presný konkrétny, zvlášť silný a rýchly, ale vy môžete mať skúsenosti iné, je potrebná práca viacerých, aby bolo možné vôbec s kým preberať určité veľmi podstatné detaily a získať tak viac informácií od mnohých ľudí)
12.) Po odprataní odpadovej bunky Zjednotenie všetkých sfér
13.) Priložíme písmeno N - norma (JESŤ) (po zjednotení sfér osobne písmeno neprikladám, vyslovujem slovo NORMA a potvrdím (JESŤ) (pozn. red.: môžete postupovať aj presne podľa  Praktickej Učebnice , orgán by sa presne zmestil do stredu písmena N)
14.) Prenášame obraz orgánu do tela a spojujeme ho s fyzickým orgánom (JESŤ) (prenášam úplne zdravý orgán (akoby s celou zjednotenou sférou, kde sa plne sústredím iba na to, že orgán je zdravý) a vediem od vrchu hlavy cez hypofýzu až na miesto konkrétneho fyz. orgánu a zjednocujem s fyz. orgánom)
15.) Pri nedostatku bunkového tkaniva vytvoríme zdrojovú bunku a naplníme orgán novými bunkami (pozn. red. - možné dobre liečiť poranenia, popáleniny, oheň i chemické, reg. kože i ďalších, aj podľa postupu tvorby novej bunky z knihy STVORENIE SVETA 2, postup sme bližšie popísali tu) na princípe práce podľa technológie "Odstránenie cysty" (séria "Navigátor" učenie Strom života (pozn. red. Navigátor sú tie farebné knihy tu) Zelená farba znamená normalizáciu stavu medzi minulosťou a budúcnosťou, ktorý sa ešte nestal prítomnosťou. Fialová farba - normalizácia prítomnosti.
Poznámka Biblik: Ak sa tieto veci dozviete priamo od učiteľa, sú jednoduché. Túto službu preto ponúkame tu. Je potrebné učenie sa, tvrdá práca na sebe a prax. Perfektné výsledky sú obvykle výsledkom mnohého učenia, ustavičného vzdelávania a najmä v úvode vychytávania chýb a pilného, pravidelného tréningu. Uvádzam postup tak, ako sa mi osvedčil, k bodu 15.) používam regeneráciu a vytvorenie novej zárodočnej (kmeňovej) bunky a vedomím dávam príkaz k obnove, množeniu a premene na zdravé bunky konkrétneho orgánu. Používam postup z uvedený v knihe  STVORENIE SVETA II (Stvorenie sveta 2 -  https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 



 



 










 

 

 




 



 







 



 




 




 





 



 



 

 

 



 



 

 

 

 



 



 



 

 

 

MUDr. Karel Erben a hosté, Homocystein a B17 v léčení nádorových onemocnění:

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/doplnky-vyzivy/