ARKADIJ PETROV: ZÁKLADNÉ PRÍČINY CHORÔB - PRE ZDRAVIE JE DÔLEŽITÁ KAŽDÁ MYŠLIENKA

11.03.2022 14:28

ARKADIJ PETROV: ZÁKLADNÉ PRÍČINY CHORÔB - PRE ZDRAVIE JE DÔLEŽITÁ KAŽDÁ MYŠLIENKA

"Kdesi musí byť globálna informácia o zdraví človeka. A ako nikdy predtým, začalo byť jasné: základnou príčinou ochorení sú deformácie polí, nesúlad charakteristík biologických štruktúr človeka s matricami v informačnom poli Zeme a vesmíru. Každý záporný čin, alebo naopak dobrý, akákoľvek myšlienka a emócia vytvárajú na hranici informačno energetických štruktúr akési vybúlenie podobné kýle. To znamená, že záporná alebo kladná informácia sa akoby prelačuje na tú alebo onú stranu. To je ten futbalový zápas o budúnosť Zeme, ako sa prejavuje v bežnom živote. Mimochodom, v tých predtým naprogramovaných prielomoch si človek sám akoby zapisuje svoj prejav vôle: celý život je hnusný, všetko ma bolí, nikto ma nemiluje, všetci len hľadajú, ako mi uškodiť.* Ako si človek prisľúbi, tak sa mu deje. To je dôvod, prečo vás, drahí krajania - pozemšťania, prosím, aby ste pochopili: psychika, povaha, umenie adekvátne reagovať na to, čo sa deje, to všetko sú prvky, ktoré kódujú váš osud. Biopole každého človeka obsahuje súbor programov, naznačujúcich, ale nie určujúcich vzájomné vzťahy so svetom ako celkom. City lásky alebo nenávisti, urážky, ktoré všetci pociťujeme vo vzájomných vzťahoch, to je nástroj, s ktorého pomocou sa zaplňujú informačné lagúny v dierkovanej páske vašej existencie. Pňte ich tým dobrým. Pamätajte si: ak sa raz ovládnete a nedáte citom vzkypieť, ale riešite problém prostredníctvom mysli, zvíťazíte nad svojim osudom. Tento pojem pre vás prestane existovať. Budete žiť skrátka život, a ten sa ukáže omnoho príjemnejší, než ste očakávali." Dr. Arkadij Petrov, STVORENIE SVETA Zachráň svet v sebe, str. 182-183 (pozn. red. KTO HĽADÁ NACHÁDZA (bibl. Kázeň na Vrchu, Matúš kap. 5., 6., 7., to je vlastne výzva a rada k hľadaniu, aby ste sa neuspokojili v žiadnom prípade s ležoviskom pred dverami. Preto, je nádej na vyliečenie akejkoľvek choroby pre veriacich a hľadajúcich)

KNIHY Dr. Arkadij Petrov:
 
Poznámka Biblik: veľmi podobné je to aj so zlom na Zemi. Ak by sme veci previedli do roviny zla ako napr. plesne, pleseň môže existovať len tam, kde má zodpovedajúce podmienky. Teda, ak sa zlo mohlo takto uchytiť na Zemi, s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodujúce boli myšlienky ľudí, ktoré zlu dávajú pôdu. Jeden spôsob je so zlom a s baktériami bojovať, druhý spôsob je vytvárať prostredie, v ktorom nemôžu existovať. Napríklad dezinfekcie a antibiotiká dávajú vznik superrezistentným baktériám, teda, na jednej strane sa s infekciami bojuje, na druhej strane sa vytvárajú nové. Kto bude víťazom? A prečo sa baktérie a vírusy objavujú?
 
Napr. v knihe Dr. I.P. NEUMYVAKINA je popísané, ako v tele nastoliť normálne prostredie:
 
Som si však úplne istý, že k tvorbe prostredia prispievajú aj myšlienky človeka! Som si istý, že myšlienky ovplyvňujú črevný mikrokozmos (črevnú mikroflóru) a tak častokrát nájdeme aj príčinu psych. chorôb: MUDr. JAN ŠULA O LIEČBE PSYCHICKÝCH A CHRONICKÝCH CHORÔB:
 
PharmDr. Jozef Zima: Liečba reumatických ochorení:
 
 
* príklad napr. film Čeľuste. Predtým sa takmer vôbec nevyskytovali útoky žralokov na člvoeka, po tomto filme sa to však zmenilo... Známy fašista Goebbels svojim citátom "100x opakovaná lož sa stane pravdou" zrejme vycházal z poznania a asi to nebol úplný debil. Božiu energiu síce zneužíval na zlé ciele, a v jednom mal pravdu: či už si niečo vymyslíte (ako napr. scénár "pandémia") alebo je to reálne - o tom rozhoduje viera, určitý súbor presvedčení ľudí vytvára realitu! Súčasná realita je vlastne to, na čom sme sa dohodli. Viera tvorí realitu, viera ovplyvňuje experimenty v CERNE, viera, resp. súbor myšlienkovného nastavenia (mindset), je kľúčový faktor výslednej reality jednotlivca i ľudstva, hovorí o tom kvantový fyzik JAN RAK, i Biblia, Marek 11. Kapitola
 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA