AUSTRALIA vs. DIGITAL TERROR IN CHINA (SK, CZ, ENG + Poznámka Biblik + Note Biblik) VYNUCOVANIE OPATRENÍ A LOCKDOWNY SÚ NEPRIAMYM POKUSOM SIAHNUTIA NA NAŠE ŽIVOTY, JE LEN OTÁZKOU ČASU, KEDY TO UROBIA PRIAMO (SK, ENG)

01.12.2021 04:54
"Ak tu niekedy bola situácia my vs. oni tak je to teraz!"
"If there ever was a them vs. an us situation IT IS NOW!" Dr. Vernon Coleman


Viac tu: https://www.biblik.sk/news/australia-vs-digital-terror-in-china/

"Ak tu niekedy bola situácia my vs. oni tak je to teraz!"
"If there ever was a them vs. an us situation IT IS NOW!" Dr. Vernon Coleman

-   -   -

AUSTRALIA:

 
DIGITAL TERROR IN CHINA:
 
Note Biblik: Is this you wanna live in? They are prepared to kill us and what future they prepared for those who will accept NWO? Is this a life?
Poznámka Biblik: Toto je to v čom chcete žiť? Oni sú pripravení nás pozabíjať a zbytok chcú nechať žiť v totálnom otroctve! V tomto prípade by boli na tom horšie tí, ktorí by sa dožili takéhoto systému - satanokracie! Možno Číňan alebo černoch to vydrží (aj ten musí byť ťažko zhypnotizovaný) ale beloch?
Vôbec, človek ktorý hrá túto hru je pod vlyvom nejakej hypnózy. Ináč by sa nemohol rútiť ako dobytok na porážku, veď prvý krok na jatky boli rúška...
Zločinci tu schválne tvoria situáciu, kedy to už ľudia nemôžu vydržať, jedni sú agresívni, druhí rabujú a Polícia buď nepríde vôbec, alebo nemá čas, pretože kontroluje opatrenia, ktoré tento chaos pomáhajú vyvolať! Snáď je každému jasné, o čo tu ide! Ak Boh dá, predstavíme si už čoskoro účinný nenásilný spôsob boja, pretože buď ich zastavíme, alebo nás začnú aj otvorene vyvražďovať! Odopieranie zdrav. starostlivosti, vynucovanie opatrení a vyhlasovanie lockdownov je nútenie do samovraždy, je to nepriamy pokus siahnutia na naše životy, je iba otázkou času, kedy to urobia priamo... (napr. násilným očkovaním, útokmi gestapa, útokmi gangov, resp. utečencov, ktorých sami vyzbrojili) Ak by ľudia odmietali opatrenia, najskôr spustia plán B - zvýšenie, koncentrácie chemtrails (čo vlastne je podľa mňa už v plnom prúde v niektoré dni a prinesie to viac zápalov pľúc, viac dýchacích problémov, viac chorôb) a nasadia utečencov na rabovanie obchodov, aby mali akože dôvod povolať armádu. Vidím to na vakcinačné checkpointy, kedy sa neočkovaný nedostane ani do obchodu, ostatní sa budú musieť dávať dokolečka očkovať a ako vieme, je maximálny počet týchto injekcií, ktoré telo znesie... Každému ide o život, očkovaným, pretože sa dávajú očkovať, neočkovaným, pretože odmietajú satanské vakcíny! (teraz sa iba odhaľuje pravý účel a zmysel očkovania a vakcín všeobecne - apokalypsa=odhaliť to, čo bolo skryté a odhaľujú sa aj mnohí politici aj mnohí lekári - tieto satanistické svine, pre ktorých ste boli iba zdrojom energie a bolo im úplne u prdele či vám ublížia alebo vás poškodia injekciou, vakcínou alebo štandardnou liečbou, ak vedeli, že dostanú svoju províziu a nič nehrozí, neváhali vám pichnúť alebo predpisať čokoľvek... Niektorí lekári bežne zabíjali ľudí aj v nemocniciach, seniorky zdravotné sestry z niektorých oddelení by o tom vedeli rozprávať! Mnohí lekári boli v skutočnosti vrahovia prezlečení za lekárov! A určite mnohí z nich sú príslušníkmi inej rasy a členmi rôznych satanských spolkov, kde zníženie populácie a vyvolávanie chorôb gojimom je zmysel ich lekárskej praxe!  Teraz, keď už vás nepotrebujú, nechajú vás skapať, lebo nemáte rúško - ten satanistický symbol alebo vám kľudne pichnú vakcínu - veď už toľko detí zmrzačili detskými vakcínami, že ak teraz budú ľudia zomierať ako na bežiacom páse, oni aj tak nikdy nepripustia, že choroby a smrť vám spôsobili tou vakcínou)
Teda je to my proti nim! Oni chcú pozabíjať nás a zvyšok uvrhnúť do totálneho otroctva, potom, ak dostanú ľudí úplne na kolená chcú prísť so spasiteľským plánom - digitálne kredity alebo základný príjem - samozrejme podmienený známkou diabla - čiarový kód, resp. QR kód! Vakcinačný status sa pri dnešných technológiách dá zistiť aj na diaľku, vedia to odčítať z tela, ale Biblia hovorí o rytom - viditeľnom znamení, čo je zrejme čiarový kód priamo na ruku! (ak by to pokračovalo, toto by bol nový pas - kontrola pravosti vakcinácie a následne pečať diabla) Mimochodom čelo sa môže preložiť aj predná časť tváre (Zj13:16), v každom prípade známka diabla je nepochybne aj rúško!
Snažil som sa to vysvetliť každému policajtovi a každej predavačke, že ak dnes ma prenasledujú kôli tomu, že chodím bez rúška, zajtra to môže byť vakcína! A je to tu! Kto sa neklania, toho už zabíjajú - lockdownami a rúškovaco-testovacím-vakcinačným terorom!
Máme právo sa brániť všetkými prostriedkami!
 
"Ak tu niekedy bola situácia my vs. oni tak je to teraz!"
"If there ever was a them vs. an us situation IT IS NOW!" Dr. Vernon Coleman