Austrálska Viktória vylúči z parlamentu nezaočkovaných poslancov (+Poznámka BIblik)

22.10.2021 13:51

"Austrálska Viktória vylúči z parlamentu nezaočkovaných poslancov

Horná komora naopak definitívne schválila zákon, podľa ktorého sa budú musieť pred vstupom do parlamentu povinne preukázať dokladom o očkovaní. V prípade, že podmienku nesplnia, nebudú do jeho priestorov vpustení. Proti hlasovali len štyria poslanci, dvaja z nich sú členmi Liberálnej demokratickej strany" Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/australska-viktoria-vyluci-z-parlamentu-nezaockovanych-poslancov/2724732

Poznámka Biblik: My sme dôrazne upozorňovali, že je potreba v základe odmietnuť aj rúška, pretože presne k stvoreniu takejto obludy smeruje každé v princípe zločinné nariadenie! Ak sa mu ľudia podvolia, dávajú tomu určitým spôsobom energiu.

Doklad o očkovaní sa dá sfalšovať, ale očkovací status je možné zisiť na diaľku, príp. oskenovaním a to potom už ťažko niekto oklame! (oni by to boli schopní presadiť ako "bezpečnosť", iba by otvorene priznali existenciu nanotechnológií vo vakcínach, ktorá je podľa niektorých informácií vo vakcínach (aj pre deti) podávaných už od r. 1993! V súčasnej dobe iba podvod očkovania vychádza na povrch:

Vakcíny nechránia, sú metódou na zavedenie ochorenia, viac Dr. Loibner, primárka MUDr. Orosová a Dr. Andrew Kaufman.

Luc Montagnier sa vyjadril, že NOVÉ VARIANTY POCHÁDZAJÚ Z OČKOVANIA!!! https://www.biblik.sk/news/popredny-virolog-montagnier-varuje-ockovanie-vytvara-nove-varianty-virusu/

TOP KOMENTY:

"Naši dedovia bojovali za slobodu so zbraňou v ruke a nie prechádzakami pred úradom vlády."

"Príšerné. Vznikol koncentračný tábor o rozlohe kontinentu."

"Ľudia nie a nie pochopiť, že hra na demokraciu skončila.. V celom "západnom" svete nastupuje viac či menej otvorený fašizmus.."

"A poslancov tam zvolil premiér či občania?!"
"Odstreliť každého kto kvôli Covidu terorizmu berie slobodu ľuďom. Ale postupne odstreľovať jednotlivé časti tela. Prsty, dlaň, chodidlo, až by ostala len hlava. Tú nakoniec"

"Táto hra na zdravotný problém sa už nehrá? Karty sú už odkryté a je jasne vidieť že ide o podvolenie sa systému. Pokľakneš, alebo nepokľakneš?"

"Nic sa nedeje. Australia sa len vracia ku svojim korenom. Je opat trestaneckou koloniou"

"Nuz teraz bude stat Smer a LSNS a Republika pred volbou dat sa zavakcínovat a byt v parlamente alebo v parlamente nebyt...toto som predikoval pred mesiacmi...:)Jo zatial je to v Autralii a kedy to pride k nam je len otazku casu:))My obcania neockovaný uz nemame volebne pravo"