AUTOPATIA SA PRAVDEPODOBNE NESMIE VYKONÁVAŤ V DOMOCH SO ZDROJMI ELEKTROSMOGU. AUTOPATIA MÔŽE BYŤ PRÍČINOU BOLESTÍ HLAVY, OČÍ I CHORÔB A DOKONCA AJ ZVÝŠENEJ CITLIVOSTI NA ELEKTROSMOG

13.12.2022 15:47

AUTOPATIA SA PRAVDEPODOBNE NESMIE VYKONÁVAŤ V DOMOCH SO ZDROJMI ELEKTROSMOGU. AUTOPATIA MÔŽE BYŤ PRÍČINOU BOLESTÍ HLAVY, OČÍ I CHORÔB A DOKONCA AJ ZVÝŠENEJ CITLIVOSTI NA ELEKTROSMOG

Článok o autopatii sme písali tu, v skratke ide o metódu vychádzajúcu z homeopatie, ktorá by mala pôsobiť liečivo. V každom prípade, účinky má, s istotou však ani po viac ako roku testovania tejto metódy nie je možné povedať, či má vôbec nejaké liečivé účinky!

O placebo efekt sa v prípade autopatie určite nejedná, to človek môže okamžite zistiť napríklad keď použije príliš vysoké riedenie - u nás, z našej vody bol badateľný veľmi negatívny efekt pri použití vysokého riedenia (závrať, vysoké riedenie môže pôsobiť ako úder do hlavy)

Aj pri nízkom riedení je z našej vody ešte niekoľko dní cítiť nie celkom príjemnú energiu na čele a bolesti hlavy, očí a najmä pravej strany hlavy pretrvávali dva dni - až do kompletného osprchovania. Dnes je tri dni od poslednej autopatie, a negatívne pôsobenie stále pretrváva - úplne fascinujúce zistenie je to, že citlivosť na elektrosmog bola u mňa do veľkej miery spôsobená práve autopatiou! (voda v našom dome je od silných Wi-Fi routerov ožiarená a po namontovaní bezdrôtových meračov na autopatiu je zrejme takáto voda už absolútne nepoužiteľná - bolesti hlavy ako po dávke elektrosmogu sa objavujú ihneď po autopatii - rovnako pri vysokom riedení aj pri nízkom) Vlastne, stal som sa účastníkom experimentu neoverenej a nebezpečnej metódy. Ak má človek problémy, mal by sa pýtať, či nie sú spôsobené liekmi tradičnej medicíny alebo metódami alternatívnej liečby :-) Modlil som sa, aby ma Boh ochránil od elektrosmogu a pri vynechaní autopatie som si všimol, ako veľmi autopatia súvisí s citlivosťou na elektrosmog! Všimol som si, že po vynechaní autopatie pravá strana hlavy celý týždeň vôbec nebolela a citlivosť na elektrosmog sa značne znížila (!) (samozrejme hovoríme tu o autopatii z našej vody, z inej vody to môže byť úplne ináč, ale aj tak, pravdepodobne autopatiu viac nebudem používať) Za zmienku stojí, že autopatia dokonca znižuje imunitu, oslabuje organizmus a celkovo, z našej vody má jednoznačne negatívne účinky! Súbor príznakov po autopatii presne spĺňa príznaky, ako keď človek dostane silnú dávku elektrosmogu - bolesti hlavy, bolesti očí, nepokoj a celkové oslabenie organizmu.

Zo začiatku, keď naša vodovodná voda nebola tak kontaminovaná EM žiarením, autopatia pôsobila tak, že vlastne akoby zobrala energiu z nasledujúcich dní, ale ten jeden deň sa človek cítil naozaj dobre! (Najbližšie má k tomu pôsobenie stimulačných a bolesť tlmiacich drog) Ale ďalšie dni bolo cítiť nedostatok energie. Autopatia pôsobila 1 deň výrazne tonizujúco, dodávala pocit energie, celkovo - správne dávkovaná autopatia pôsobila ako doping, ako droga a vlastne, podobne ako všetky drogy - takisto len brala rezervy z organizmu. Neviem, či vôbec niekto tuší, ako skutočne autopatia funguje, naprieč rokmi, kedy som autopatiu sám na sebe dlhodobo i krátkodobo testoval, účinky jednoznačne má, ale najbližšie prirovnanie je k drogám. Zo začiatku pocit až eufórie, ktorý však vyžaduje stále vyššie a vyššie riedenia a neskôr už žiadna eufória len samé negatívne efekty. Snáď po vysadení nebudú abstinečné príznaky... Autopatia je neprirodzený zásah do energetického systému tela, našim klientom sme nikdy autopatiu neodporučili a po dlhodobých skúsenostiach ani nebude odporúčaná!

Vlastne autopatia - to sú silné lieky, ktoré by sa mali užívať len v prípade potreby! Či z dlhodobého hľadiska v skutočnosti liečia, o tom je možné rovnako veľmi pochybovať, rovnako je možné pochybovať o skutočnom prínose produktov farmaceutických firiem.

Voda z vodovodu býva kontaminovaná EM žiarením a ak je ľuďom dovolené behať s mobilom v obchodoch s potravinami, voda je EM žiarením poškodzovaná! V obchodoch s potravinami  a reštauráciách by malo byť používanie mobilov a súčasných bezdrôtových technológií úplne zakázané! Čo človek môže zatiaľ robiť, je napríklad mentálne tienenie - pred sprchovaním vloží informáciu do filtra na sprche: "Toto je filter elektromagnetického žiarenia, z tejto sprchy tečie krištáľovo čistá voda zo svätého prameňa!" Zaujímavú psychologickú techniku, ako zmyť zo seba negatívne energie popisuje vo svojich videách Boris Ratnikov.

Modlitba pred jedlom je určite na mieste - voda býva silno znečistená rôznymi žiareniami. Autopatia z takejto vody môže byť veľké riziko, podľa subj. pozorovaní znásobí účinky elektrosmogu a cez stred čela priamo zasahuje mozog a oči! Človek by musel mať veľkú dôveru vo vodu ako i v autopatické výrobky! (Schopnejší mág by mohol získavať energiu alebo ovplyvňovať myslenie ľudí tým, že jeho predmet by človek pravidelne používal a ak by si ho ešte prikladal na čelo, pôsobenie by mohlo byť veľmi efektívne. (preto sme videli napríklad meranie teploty žiarením paprskov na čelo)

Neskôr po určitom čase a zvlášť, keď do domu namontovali bezdrôtové merače na vodu, autopatia začala mať výrazne negatívne účinky, vlastne 1 autopatia rozhodila človeka na niekoľko dní (bolesti hlavy, akoby "vyhodenie z rytmu", zhoršená nálada až na týždeň) Zaujímavé je, že po skončení autopatie sa výrazne znížila aj citlivosť na elektrosmog...

ZÁVER: o autopatii ako liečebnej metóde treba zásadne pochybovať, neprináša vlastne nič pozitívne, okrem toho, že na určitý čas môže zvýšiť energiu, ale za cenu "spálenia zajtrajšieho dreva". Niekedy sa to môže zísť, ale treba uvážiť, či to stojí za to. Autopatia nie je liek, ale len iná forma drogy. Samozrejme, lieky sú tiež drogy, ak by sa ich celkové následky podobne ako pri autopatii prejavovali okamžite, označenie liek si nezaslúžia! Anglický výraz pre lieky (anlg. lieky = drugs, drogy) je veľmi výstižný!

Určite veľmi záleží, aká voda sa na autopatiu používa.

Voda na autopatiu musí byť vždy nejakým spôsobom filtrovaná - minimálne uhlíkový filter - ktorý by ste určite mali mať aspoň v nejakej základnej verzii kôli eliminácii chlóru aj na  vodovode  (napr. dionela.sk) aj na sprche - aspoň základný uhlíkový sprchový filter !

Hlavnou príčinou srdcovo-cievnych ochorení je podľa niektorých lekárov chlór vo vode:

pH vody na pitie by malo byť vždy vyššie ako 7 (podľa Dr. I.P. NEUMYVAKIN)
Súvisiace články / related articles - sk, cz, eng:
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU