BADATEL.NET: Nikotín – chýbajúci dielik v skladačke pri liečbe následkov biologických zbraní covidu a vakcín / Nicotine in Inflammatory Diseases: Anti-Inflammatory and Pro-Inflammatory Effects (SK, ENG)

26.04.2024 17:14

biblik.sk/clanky

Prosíme vás o podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet / Please support Biblik.sk @:
SK8583300000002101425963
SWIFT / BIC: FIOZSKBA
Ď a k u j e m e :-) T h a n k  y o u. B i b l i k.sk

 

ENGLISH:

Nicotine in Inflammatory Diseases: Anti-Inflammatory and Pro-Inflammatory Effects
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8895249/
Nicotine-A Missing Piece of the Therapeutic Puzzle Concerning the Bioweapons of the Jab and Covid-19
https://www.encouragingangels.org/new-blog/2024/4/10/nicotine-a-missing-piece-of-the-treatment-puzzle-concerning-the-bioweapons-of-covid-19-and-the-jab
The Role of Nicotine in Healing Long-Covid, MS, Parkinson’s, Alzheimer’s
https://deeprootsathome.com/nicotine-healing-long-covid-ms-autism-parkinsons-alzheimers/

SLOVENSKY:

BADATEL.NET: Nikotín – chýbajúci dielik v skladačke pri liečbe následkov biologických zbraní covidu a vakcín / Nicotine in Inflammatory Diseases: Anti-Inflammatory and Pro-Inflammatory Effects

V tejto štúdii z roku 2022 si pozrite výskum týkajúci sa údajných pozitívnych účinkov nikotínovej terapie na:
    zápalové ochorenie čriev
    artritídu
    roztrúsenú sklerózu
    myokarditídu
    alergické ochorenia
    lupus
    a z iného zdroja aj na neurologické poruchy, ako je Parkinsonova choroba
Tu je zaujímavý komentár, ktorý som našiel od Dr. Ardisa:
„Každá bunka vo vašom tele má nikotínové receptory vrátane čreva. Niekoľko ľudí pri žuvaní a prehĺtaní nikotínovej žuvačky dostane nevoľnosť a zvracia alebo dostane riedku stolicu. Je to preto, lebo veľké množstvo jedu v hrotových proteínoch je naviazaných na nikotínové receptory, ktoré vystielajú celú črevnú výstelku, a keď je prítomný nikotín, uvoľní sa obrovské množstvo tohto jedu vo výstelke čreva a budete mať pocit, že máte otravu jedlom.
Prečo? Pretože jedy sú jedy a Boh stvoril ľudské telo, aby vyvrhlo jed, všetky jedy. Ak k tomu dôjde, prejdite z nikotínových žuvačiek na nikotínové náplasti. Nikotín obíde tráviaci trakt a vstrebe sa do krvného obehu cez pokožku za menej ako 30 sekúnd.
To je dôvod, prečo ja (Dr. Ardis) používam náplasti každý deň. Väčšina ľudí nereaguje na nikotínovú žuvačku perorálne, ale niektorí áno. Používanie nikotínovej náplasti zmierňuje tento problém. Viac info tu.“
Človek sa musí čudovať, že ak nikotín ponúka do budúcnosti prísľub významných účinkov na zmiernenie ľudských chorôb, či dlhoročná kampaň na jeho démonizáciu by mohla byť lesťou na zakrytie 599 ďalších látok, ktoré sa do cigariet pridávajú." Viac článok BADATEL.NET: https://www.badatel.net/nikotin-chybajuci-dielik-v-skladacke-pri-liecbe-nasledkov-biologickych-zbrani-covidu-a-vakcin/

Súvisiace články / related articles:

VAJEČNÝ ŽĹTOK AKO LAHODNÝ DEZERT I NA ODBÚRANIE SPIKE PROTEÍNU / EGG YOLK MAY BE PREPARED AS DELICIOUS DESERT AND SPIKE PROTEIN BODY CLEANER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vajecny-zltok-ako-lahodny-dezert-i-na-odburanie-spike-proteinu-egg-yolk-may-be-prepared-as-delicious-desert-and-spike-protein-body-cleaner/

REGENERÁCIA ĽADVÍN - BYLINY: https://www.biblik.sk/news/bylinna-zmes-na-regeneraciu-a-preliecenie-ladvin/
Ľadviny sa takto dajú zregenerovať bylinami ale aj tými technikami BIT. Ak by ste mali záujem o školenie techník BIT, prosím napíšte. Školenie stojí 77 eur a naučíte sa veci, ktoré majú nevyčísliteľnú hodnotu.

Vynikajúca kniha na očistu je G.P. MALACHOV (zatiaľ nezaradená na Biblik.sk:

https://www.biblik.sk/news/zakladne-varovne-priznaky-ktore-ak-sa-budu-ignorovat-mozu-skoncit-vaznym-psychickym-alebo-fyzickym-ochorenim-najc-soli-kamene-cysty-nadory-a-pod/

DÔLEŽITOSŤ VITAMÍNOV SKUPINY B (+Poznámka Biblik: ZÁKLADY LIEČBY CHORÔB - RAKOVINA, VYSOKÝ TLAK, CHOLESTEROL, LIEČBA CHRONICKÉ PSYCHICKÉ CHOROBY
https://www.biblik.sk/news/dolezitost-vitaminov-skupiny-b-poznamka-biblik-zaklady-liecby-chorob-rakovina-vysoky-tlak-cholesterol/

Univerzálna protizápalová liečba:

IVERMECTIN protokol FLCC: užíva sa 0,2mg/kg (príklad pre 70kg osobu 15mg) môže sa však ísť na oveľa vyššie dávky. Z hľadiska protizápalového efektu by mohla byť 0,2 mg/kg dostačujúca.

Príklad pre 70 kg: 1 deň 15 mg, za 48 hodín 15mg, potom o dva týždne jednorazovo 15mg. Naštudujte protokoly FLCCC, pre chronicky chorých zrejme myslia potom každé 2 týždne 15mg až do vymiznutia príznakov, bežne človek si dáva túto kúru cca 1x za 6 mesiacov celkovo iba tri dávky. 

https://www.biblik.sk/news/ivermectin-dosage-prophylaxis-early-outpatient-treatment-protocol-for-covid-19/

https://www.biblik.sk/news/flccc-liecba-post-vakcinacneho-syndromu/

https://www.biblik.sk/news/ing-juraj-orsag-rozhovor-o-nasledkoch-ockovania-pomohli-mi-protokoly-flccc-aliancie/

Preklad protokolu FLCCC: https://www.zdravim.sk/

VAJEČNÝ ŽĹTOK AKO LAHODNÝ DEZERT I NA ODBÚRANIE SPIKE PROTEÍNU / EGG YOLK MAY BE PREPARED AS DELICIOUS DESERT AND SPIKE PROTEIN BODY CLEANER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vajecny-zltok-ako-lahodny-dezert-i-na-odburanie-spike-proteinu-egg-yolk-may-be-prepared-as-delicious-desert-and-spike-protein-body-cleaner/

Prosím aspoň prebehnite, dôležité informácie:
HLAVNÁ ZÁSADA ZDRAVIA: Po najedení nepiť minimálne 1,5-2 hodiny. Piť dostatok tekutín predtým, než človek ide jesť. Ale ak sa človek napije vody, mal by cca 15 minút počkať až potom jesť. Ide o to, aby sa neriedila žalúdočná kyselina a Dr. I.P.: NEUMYVAKIN to zdôrazňuje ako úplne základnú vec. Ďalší odborníci na výživu tvrdia, že po najedení je dovolené max. 1dcl vody. Kniha Dr. I.P. NEUVMYVAKIN tu - detailné info v popise po rozkliknutí:
https://www.biblik.sk/dr-i-p-neumyvakin/
Či už je človek zdravý alebo aj ak je niekto chorý, vhodné užívať Pestrec Mariánsky, ale musí byť buď čerstvý (žuť) alebo rozomletý musí byť vždy v chladničke (nikdy nekupovať zomletý Pestrec v čaji)  
Do hľadania na Biblik.sk môžete napísať PESTREC a pozrieť články.
Takisto veľmi môže pomôcť  2-3x denne užívať rybí olej, Dr. Jozef Zima je expert na vitamíny, má špičkové rybie oleje s vitamínmi i obyčajné:
https://www.biblik.sk/news/tip-na-kvalitny-doplnok-vyzivy/
Ide o to, že rybí olej má protizápalové účinky, môže pomôcť pri mnohých chorobách, reumatizme, borelióze atď. Napríklad 2x denne 1 lyžica olej s vitamínmi A, D, E má subj. špičkový protizápalový efekt a pôsobí výrazne aj na zlepšenie zraku a zdravia očí. Olej s užíva pri jedení alebo po, nikdy nie na prázdny žalúdok!

Zaujímavý článok, môžete preposielať - zvlášť video MUDr. JAN ŠULA o liečbe chronických a psych. ochorení:
ČO MÔŽE POMÔCŤ PRI LIEČBE CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH OCHORENÍ (+Poznámka Biblik: VEĽMI ZAUJÍMAVÉ DOKUMENTY O OČKOVANÍ)
https://www.biblik.sk/news/co-moze-pomoct-pri-liecbe-chronickych-a-psychickych-ochoreni/
Potom pre ľudí, ktorí majú diagnostikované tzv. psychické ochorenia je táto služba:
https://www.biblik.sk/products/pomoc-pre-chorych/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/