BEŽNÝ Wi-Fi ROUTER JE VLASTNE MALÁ RÁDIOVÁ STANICA, POČET ANTÉN A FREKVENCIE SA USTAVIČNE NAVYŠUJÚ, Wi-Fi JE GENOCÍDA! +Poznámka Biblik: EM ŽIARENIE FYZICKY POŠKODZUJE BUNKY. PRI SÚČASNÝCH POZNATKOCH ŠÍRIŤ Wi-Fi a BEZDRÔTOVÉ TECHNOLÓGIE JE TRESTNÁ ČINNOSŤ

16.11.2022 19:12

BEŽNÝ Wi-Fi ROUTER JE VLASTNE MALÁ RÁDIOVÁ STANICA, POČET ANTÉN A FREKVENCIE SA USTAVIČNE NAVYŠUJÚ, Wi-Fi JE GENOCÍDA!  +Poznámka Biblik:             EM ŽIARENIE FYZICKY POŠKODZUJE BUNKY. PRI SÚČASNÝCH POZNATKOCH ŠÍRIŤ Wi-Fi a BEZDRÔTOVÉ TECHNOLÓGIE JE TRESTNÁ ČINNOSŤ!

"TP-Link predstavil WiFi 7 routery, dostupné budú v prvom štvrťroku." "Najvyšší model pre domácnosti Archer BE900 je štvorpásmový router podporujúci pásmo 2.4 GHz, dvakrát pásmo 5 GHz a pásmo 6 GHz a poskytujúci maximálnu celkovú rýchlosť WiFi 24 Gbps. Router má dvanásť integrovaných antén." ZDROJ: dsl.sk

TOP KOMENT dsl.sk:
Teda z 2,4 gójovia postúpia na 5 a viac! To je pokrok, ale pre tých, ktorí sa rozhodli vyhladiť väčšinu ľudstva. Čím vyššia frekvencia, tým je vyššia pravdepodobnosť fyzického poškodenia bunky. Informácií je veľa, Wi-Fi, bluetooth a súčasná mobilná technológia je iba ďalší masovo rozšírený omyl ľudstva s fatálnymi následkami, ako fajčenie, azbest, DTT atď.

Toto Rádio_Wi-Fi_Smart obdobie na planéte Zem môžeme označiť za dobu temna. Egoisti si myslia, že je to pokrok - to v každom prípade! Pokrok pre depopuláciu, ale je to vlastne aj očistenie Zeme. Vnímavý človek ťažko môže mať mobil pri uchu alebo Wi-Fi doma. Ostatní, s bluetooh na ruke (smarthodinky), BT slúchadlá v ušoch a celý smart, ktovie, akú majú životnosť.

Človek s bluetoothami v ušiach obklopený sériou bezdrôtových čipov napojený na umelú inteligenciu začína pripomínať cyborga, odpornú kreatúru:
https://dopice.sk/riN
"Človek, ty karikatúra toho, čím si mal byť!" Abd-ru-shin

Aj tento Abd-ru-shin písal o triedení ľudí, kto by povedal, že sa vlastne vytriedia sami (veriaci vo vakcíny, veriaci v neškodnosť EM žiarenia, popierači chemtrails a vyvracači hoaxov zožerú všetko, ale dnes, každá, nielen covidová, ale KAŽDÁ vakcína môže byť ich posledná, ako aj každá nová dávka EM môže byť ich poslednou kvapkou) (pozn. red.: mesto so silnými anténami na strechách + Wi-Fi v obchodoch i reštauráciách a k tomu bývanie v bežnom paneláku prešpikovanom desiatkami Wi-Fi routerov, do ktorého sa ešte dávajú aj ďalšie silné bezdrôtové merače - to je dnes prostredie, v ktorom človek ťažko môže očakávať zdravie, toto je plánovaná genocída a vyhladzovací program v priamom prenose, ľudia by sa mali brániť, Wi-Fi nahradiť káblom, používať káblovú redukciu aj na mobil a tablet a najmä Odmietnuť všetky bezdrôtové merače! V dnešnom prostredí je každé nové bezdrôtové zariadenie hazard so zdravím - dobré mať na pamäti pri výbere vianočných darčekov: SMART=SMRAD!

Poznámka Biblik:

v žiadnom normálnom dome by dnes nemala byť Wi-Fi! Vedci, inžinieri a ľudia z IT priemyslu prednášajú, prečo nemajú doma Wi-Fi:

BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ:
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

ÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Súvisiace články:

Riziká EM žiarenia, dôkazy fyzického poškodenia buniek, prednášky a knihy vedcov a profesorov, ktorí opakovane skúmali účinky EM žiarenia na živé organizmy hovoria, že pri používaní súčasných bezdrôtových technológií dochádza k fyzickému poškodeniu buniek:

https://www.biblik.sk/news/mail-druzstvu-propagaciou-a-instalaciou-bezdrotovych-meracov-pachate-trestnu-cinnost/

 

prof. HENRY LAI: MÔŽE MOBIL POŠKODIŤ DNA A SPÔSOBIŤ RAKOVINU? / prof. HENRY LAI: CAN CELL PHONES DAMAGE DNA AND CAUSE CANCER? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-moze-mobil-poskodit-dna-a-sposobit-rakovinu-prof-henry-lai-can-cell-phones-damage-dna-and-cause-cancer/

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU