prof. HENRY LAI: MÔŽE MOBIL POŠKODIŤ DNA A SPÔSOBIŤ RAKOVINU? / prof. HENRY LAI: CAN CELL PHONES DAMAGE DNA AND CAUSE CANCER? (SK, ENG)

28.10.2022 20:47

prof. HENRY LAI: MÔŽE MOBIL POŠKODIŤ DNA A SPÔSOBIŤ RAKOVINU? / prof. HENRY LAI: CAN CELL PHONES DAMAGE DNA AND CAUSE CANCER?

https://www.youtube.com/watch?v=JrBjQJhHfzk

Súvisiace články / related articles:

VEDECKÉ POZNATKY O VPLYVE 5G, Dr. COWAN: SÚČASNÁ SITUÁCIA S MOBILNOU TECHNOLÓGIOU JE ABSOLÚTNE NEZLUČITEĽNÁ SO ZDRAVÍM / ARTICLES AND VIDEOS + Dr. COWAN ON 5G: THE CURRENT MOBILE TECHNOLOGY IS ABSOLUTELY INCOMPATIBLE WITH HEALTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vedecke-poznatky-o-vplyve-5g-dr-cowan-sucasna-situacia-s-mobilnou-technologiou-je-asbsolutne-nezlucitelna-so-zdravim/

Poznámka Biblik: mobilné telefóny životy zachraňujú, ale taktiež spôsobujú obrovské straty na životoch - poškodenie psychiky (zmeny EEG), ďalej fyzické poškodenie buniek a orgánov a rakovina - zlomy na DNA, viď horeuvedené video prof. Henry Lai.

EM žiarenie podľa súčasných vedeckých poznatkov preukázateľne vážne ohrozuje zdravie, propagácia a inštalácia bezdrôtových zariadení vzhľadom na súčasné vedecké poznatky o vplyve EM žiarenia je dnes v každom prípade trestným činom a občania by sa mali brániť!

Ľudia budú musieť zlikvidovať mobilné stanice v mestách a udržiavať normálne prostredie. Súčasné prostredie, kde v tesnej blízkosti ľudí sú silné mobilné žiariče je úplne nezlučiteľné so zdravím! Zákon by mal jasne stanoviť minimálnu vzdialenosť od mobilných antén!

Mobily a Wi-Fi zariadenia v obchodoch, reštauráciách a MHD by mali byť zakázané. (poškodzovanie vody, potravín, ochrana personálu. Vlaky, autá a MHD - zapnutý mobil v dopr. prostriedku môže vyžarovať oveľa väčšie dávky žiarenia, je možné napr. do áut presadiť spôsob napojenia mobilu na externú anténu napr. cez nejaký kontaktný box a tým žiarenie z mobilu vo vnútri auta/vlaku/autobusu úplne eliminovať) Zatiaľ je to však na každom z nás, či mobil a bezdrôtové technológie vôbec pri týchto zisteniach zdravotných rizík používať alebo radšej nepoužívať... Deťom mobily a tablety určite nepatria do rúk, ak sú v aktívnom stave, priamo ohrozujú zdravie. Takisto rodičia a mamičky s deťmi by na prechádzky s deťmi nemali brať so sebou mobil a držať ho najmenej 4 metre od dieťaťa. Smartphone vysiela silné dávky žiarenia cca každých 10 sekúnd aj keď ho nepoužívate. Zapnutý mobil v blízkosti dieťaťa môže organizmus poškodiť.

Kto má dieťa, mobil vždy čo najďalej od dieťaťa a doma žiadne Wi-Fi!

Bohatí ľudia, vedci a osobnosti z IT priemyslu dnes vysvetľujú, prečo nemajú doma ani Wi-Fi:

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Špičkový vedec a elektrotechnický inžinier Eric Dollard o rizikách EM žiarenia / Top scientist Eric Dollard about EM radiation dangers - SK, ENG:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

Ak úrady a Polícia nekonajú a úplne ignorujú vedecké poznatky o vážnom nebezpečenstve a preukázanej škodlivosti EM žiarenia, potom fyzická likvidácia, zničenie alebo zapálenie mobilných vysielačov je sebaobranná aktivita:

https://www.biblik.sk/news/telekom-zacal-5g-pokryvat-trencin/ 

___________________________________________

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, BOJUJEME POD ČERVENOU VLAJKOU ZA SLOBODU A ZA NOVÝ HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU