BOLO OBROVSKOU CHYBOU VÔBEC PRISTÚPIŤ NA DEŠTRUKTÍVNE A BLÁZNIVÉ OPATRENIA POD ZÁMIENKOU "VÍRUSU", NEMCOM TO KONEČNE DOŠLO A ŽIADAJÚ NÁPRAVU / GERMANS REQUEST NORMAL SCHOOLS WITHOUT MASKING TERROR AND WITHOUT VACCINES (SK, GER)

11.08.2021 15:14
"Vzhľadom na zvýšený  obsah oxidu uhličitého  (5x viac čl. sk tu) v maske deti trápia bolesti hlavy, únava, vyčerpanie a zlá nálada. (pozn. red. pozri čl. aj tu) Vo vlhkom prostredí rúšok sa môžu ľahko vyvinúť infekčné, bakteriálne a plesňové kultúry. Neustále nosenie a vnímanie rúšok a neustále venovanie pozornosti opatreniam a vyvolávaná panika okrem toho tiež spôsobujú deťom a mladistvým veľký psychický stres.
Na druhej strane neexistujú štúdie, ktoré by spĺňali vedecké normy, ktoré by demonštrovali výhody rúšok. Štatistiky z Brownovej univerzity v USA   dokonca naznačujú, že rúška vedú k väčšiemu počtu infekcií. Na porovnanie, školy s požiadavkou na rúška mali dokonca vyššiu mieru infekcie ako školy bez rúšok, obzvlášť postihnutí boli učitelia." Článok nemecky / article GERMAN: https://citizengo.org/de/fm/203944-normale-schule-fuer-alle-ohne-maske-impfung-test
(blue links german, red links bellow Dr. Stella Immanuel english)
Poznámka Biblik: táto fašistická banda s nami zachádza ako s otrokmi a bohužiaľ, mnohým príliš nevadila takáto pozícia a netušili, že konečným cieľom týchto opatrení - tohto fašistického teroru, je vyvolať čo najviac chorôb, čo najviac utrpenia a smrť a dostať do ľudí vakcíny, ktoré by nástup Nového svetového poriadku (totalitnej satanistickej svetovlády) mohli urýchliť znížením počtu ľudí a zvyšok bude mať v sebe biotechnológie, ktoré najskôr veľmi ovplyvnia myslenie, správanie, rozmnožovanie a dĺžku života. Že sa tu odzačiatku jedná o sledovanie jediného cieľa a tým je čo najviac utrpenia a čo najviac úmrtí, to sme videli blokovaním účinnej liečby, zbytočným vyvolávaním paniky a robením reklamy na "vírus" (vyhlásenia, opatrenia, rúška - išlo o to, aby ste stále mali pred očami hrozbu choroby, o ktorej lekári odzačiatku tvrdia, že ju vedia veľmi dobre liečiť, že všetko môže fungovať normálne napr. Dr. Stella Immanuel tu a tu) Ale kto blokoval prístup k účinnej liečbe? Kto vystavuje ľudí riziku nákazy a nežiadúcich účinkov vakcín? Kto chce hrať ďalej hru na pandémiu a terorizovať celý svet? Odpovede sú jasné, diabol a jeho prisluhovači, ktorému sa bez Pána Ježiša Krista a vnútornej sily a čistoty nikto nebude môcť postaviť! Preto dbajte na vonkajšiu i vnútornú čistotu, vyberajte si dobré potraviny, sledujte a podporujte len dobré veci a majte dobré myšlienky.