Bruno Gröning, audiokniha - Čím více Dobra přijmete, tím Blaženěji se budete cítit (+DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE A DOKUMENTY NA POCHOPENIE ČO JE TO CHOROBA A ČO JE TO VÍRUS)

17.02.2022 13:40

Bruno Gröning, audiokniha - Čím více Dobra přijmete, tím Blaženěji se budete cítit

https://www.youtube.com/watch?v=GeIwxF_BX24

Poznámka Biblik: Bruno Gröning, obyčajný človek, ktorý priniesol na Zem učenie o Liečivom prúde. Toto učenie správne aplikované do praxe už pomohlo mnohým. Liečivý prúd je podľa informácií z videí Bruna Gröninga najsilnejší o 9:00 a 21:00, (pozn. red.: predp., že vždy štandardný čas, t.j. zimný)

Pri cvičení je podstatné stáť, sedieť, alebo ležať rovno, tak aby sa ruky nekrížili (podľa mňa je vhodné aj tak, aby bola rovná chrbtica) Liečivý prúd môže priniesť ohromnú silu, ktorú môžete poslať druhým alebo využiť pre seba, mnohí ľudia sa takto vyliečili alebo pomohli iným. Okrem toho sme zachytili informáciu, že Liečivý prúd dokáže spáliť to svinstvo z vakcín! Očkovali nás takmer všetkých, nanočastice sa vo vakcínach oficiálne používajú podľa našich informácií už od r. 1993. Rozbory vakcín pod elektrónovým mikroskopom Dr. Andrew Kaufman tu:

https://www.biblik.sk/news/dr-adrew-kaufmann-interview-with-marshall-hodge/

Myslíme si, že hlavným cieľom očkovania, chemtrails a elektrosmogu je redukcia populácie a u zbytku ľudstva vyvolať úplné duchovné odpojenie - u mladých Idiokratov sa to prejavuje veľmi, akoby permanentá hypnóza a ani stopy niečoho duchovného - žiadna normálna hudba, žiadne normálne umenie - nič, obaly od ľudí, iba sex a pôžitky tela, zvieratá na dvoch nohách, pobehujúci sem a tam ako omámení, opíjajú sa a fajčia tabak aj iné rastliny, za zvuku primitívnej hudby sa často v tlupách ako nejaké gangy vláčia hulákajúc, bučiac, ryčiac a nadávajúc po uliciach, vyzerá to bohužiaľ akoby práve utiekli z ústavu pre mentálne retardovaných! Úbohé stvorenia, poškodené mozgy, agresivita, primitivizmus a nízke IQ, ľudia s duchom uväzneným pod 7. zámkami, ľudia úplne odrezaní od svojej podstaty. To je tiež výsledok "pokroku" - mobilov, tabletov, Wi-Fi a očkovania!

S tzv. covidovými vakcínami to vyzerá ešte horšie, nové technológie pôsobia ešte selektívnejšie a zákernejšie (napr. urč. rasa alebo urč. typ krvi či národa môže byť selektívne cez vakcíny vyhladzovaný, testy sú vlastne už nosové/žuvacie vakcíny). Testy i vakcíny môžu spôsobiť skutočnú vlnu skutočnej pandémie. Aj testy sú príčinou mnohých fyzických i psychických chorôb, niektoré s dlhodobými, možno aj trvalými následkami (zatiaľ prebieha experiment, niektorí ľudia po jedinom teste majú dlhodobé vážne následky)

Doteraz tzv. pandémia bola fikcia, všetko podstatné je zhrnuté v tomto komentári:

"Lebo C19 vakcína je biologická (zničená genetika =choroby) a duchovná zbraň (zabránenie duchovného vzostupu do vyšších rezmernosti a následne opakovanie reinkarnačneho cyklu po dobu 26000 rokov v 3D realitách). Coronavirus/Covid19 neexistuje, lebo coronaviri sú zvieracie víri a v žiadnom prípade nepreskakujú na ľudí. Avšak s čím si to ľudia zamieňajú je biologická pľúcna bakteriálna zbraň rozprašovana chemtrailamy svetovládou, aby vystrašili ľudí a dali sa zaočkovať." https://cekni.to/s/Nezao%C4%8Dkovan%C3%AD/1052/preco-nie-ste-zaockovani

(pozn. red.: vírusy=otravy. vírusy=výlučky otrávených, t.j. poškodených buniek. Baktérie a vírusy sú sekundárna záležitosť narušeného prostredia (otrava, nedostatok, resp. iné poškodenie)

Dôležité informácie pre pochopenie:

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA."

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/

DUŠE K: Dr. STEFAN LANKA O VÍRUSOCH (ZÁSADNÉ VIDEO, DÔLEŽITÉ) Viac tu: https://www.biblik.sk/news/duse-k-dr-stefan-lanka-o-virusoch-zasadne-video-dolezite/

(vlastne ak som to správne pochopil, Dr. Lanka povedal, že ak by ste nechali ľudské mäso hniť a prefiltrovali ho postupmi aké sú bežné vo virológii, dostali by ste presne ten istý materiál, ktorému dnes hovoria vírusy. Som si úplne istý, že testy a vakcíny sú otravy vyrábané na šírenie chorôb a zvyšovanie úmrtnosti, varovali sme vás)

"Dr. COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM ELEKTROMAGNETICKÝM POĽOM. POUŽÍVANIE MOBILU JE NEZLUČITEĽNÉ SO ZDRAVÍM" Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

O VÍRUSOCH:

https://www.biblik.sk/news/about-viruses-and-vaccination-o-virusoch-a-ockovani/

 

___________________________________________________
 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
__________________________________________________________________________________
 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne média i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
IBAN Biblik.sk - prosíme Vás podporujte nás / please support us:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E / T H A N K  Y O U



 

DUŠE K: Dr. STEFAN LANKA O VÍRUSOCH (ZÁSADNÉ VIDEO, DÔLEŽITÉ)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/duse-k-dr-stefan-lanka-o-virusoch-zasadne-video-dolezite/