CHEMTRAILS + HAARP, TN 24.9.2022 + DOKUMENTÁCIA NÁLETU LIETADLA V OKRUHU / CHEMTRAILS+HAARP TN + PLANE FLYING IN CIRCLE (3xDOPLNENÉ: VLÁDA, POLÍCIA A ÚRADY PODOZRIVÉ ZO SPOLUÚČASTI NA VYVRAŽĎOVANÍ SLOVÁKOV (SK, ENG)

24.09.2022 20:41

CHEMTRAILS + HAARP, TN 24.9.2022 + DOKUMENTÁCIA NÁLETU LIETADLA V OKRUHU / CHEMTRAILS+HAARP TN + PLANE FLYING IN CIRCLE (3xDOPLNENÉ: VLÁDA, POLÍCIA A SLOVENSKÉ ÚRADY PODOZRIVÉ ZO SPOLUÚČASTI NA VYVRAŽĎOVANÍ SLOVÁKOV (SK, ENG) (JE NAMIESTE PODÁVAŤ TRESTNÉ OZNÁMENIA A DOŽADOVAŤ SA VZNESENIA OBVINENÍ NA VEDÚCICH PREDSTAVITEĽOV ÚRADOV, KTORÍ SI NEPLNIA SVOJE POVINNOSTI)

Teória o pretrvávajúcich kondenzačných stopách popiera vedu, pretože vo výške, v ktorej obvykle lietajú dopravné lietadlá (okolo 10-12km) v porovnaní s bežnou výškou terénu nepanujú príliš odlišné podmienky. Vo výške 12km je o niečo viac chladno (asi -60 stupňov aj v lete) a je tam o niečo menej kyslíka. Stačí si predstaviť štartujúce lietadlo pri -60 stupňoch. Asi by sa bežne nikdy neudržala jeho kondenzačná stopa v okolí dráhy ešte aj 15 minút po štarte! Je možné predpokladať, že za 1-2 minúty by sme ani za ideálnych podmienok (100% vlhkosť vzduchu) nevedeli, že pri -60 stupňoch z dráhy niekde v Antarktíde štartovalo nejaké lietadlo! Aj v zime, aj vo veľkej výške, aj pri meteorológmi hlásenej 100% vlhkosti vzduchu, prirodzené kondenzačné stopy normálne obvykle miznú prakticky hneď! 

Bolo by zvláštne, ak by nás vedci presviedčali, že spaliny z áut sa pri teplote -60 stupňov budú držať niekoľko minút i celé hodiny... Bohužiaľ, o tomto dnes niektorí pavedci presviedčajú svojimi vyhláseniami o pretrvávajúcich kondenzačných stopách.

Kondenzačná stopa je veľmi podobná ako keď v chladnom vzduchu vydychujeme. Teplý vzduch a plyny, ktoré vydýchneme sa v chladnom vzduchu skvapalnia (kondenzácia) a vzniknú drobné kvapôčky vody, ktoré v chladnom vzduchu mrznú a prakticky okamžite sa odparujú. Tento jav môžete už teraz dobre pozorovať. V noci pri nasvietení silným svetlom je dobre pri výdychu vidieť maličké kvapôčky vody, ktoré sa okamžite odparujú.

Ak by sme mali ústa ako motor lietadla a vydychovali by sme horúce plyny, zanechávali by sme čiary cez celé ulice? Bohužiaľ, tejto pochybnej teórii ľudia veria, sú to hoaxy, ktoré šíri aj Polícia SR, sú to hoaxy a podvody! Stačí si predstaviť lietadlo štartujúce pri zemi pri -60 stupňoch. Ak by sme sa za hodinu vrátili, koľkí z vás by uverili, že by bolo ešte vidieť nejaké čiary? (Na nebi to vidíme aj niekoľko hodín...) Alebo dokonca by tie čiary ešte zhustli a rozšírili sa?

Ak by to dávali v telke, že para sa neodparuje, ale rozširuje a zahusťuje, mnohí ľudia by tomu uverili aj keď skutočnosť je bežne, vonku pri dýchaní, alebo doma pri varení úplne iná! Vydychovaná para vonku z úst, alebo horúce čiastočky vody, oleja a mikročastice hranolkov z fritézy okolitú vlhkosť na seba nenabaľujú, ale sa odparujú! A jav by nebol príliš odlišný ani pri -40 alebo -60 stupňoch, ani keby sa varilo na Mount Evereste!

Bežne žiadna kondenzačná stopa na seba nenabaľuje vlhkosť z ovzdušia, ale vyparuje sa prakticky okamžite! Podľa praktických pozorovaní lietadiel, ak meteostanice hlásia veľmi vlhký vzduch (90% a viac) je rozdiel vo veľmi vlhkom vzduchu v dĺžke odparovania prirodzenej kondezačnej stopy asi 2 sekundy. A je to veľmi podobné ako vydychovanie v chladnom počasí vs. v zime. V chladnom počasí, to čo vydýchneme z úst vidíme, ale mizne to prakticky okamžite, vo veľkej zime je tento proces asi o 2 sekundy dlhší. V skutočnosti, bežne žiadny človek nepozoruje pri vydychovaní pretrvávajúce kondenzačné stopy, nemali by byť žiadne pretrvávajúce kondenzačné stopy ani vo výške 10-12 kilometrov. Ak niekto tvrdí, že pretrvávajúce kondenzačné stopy sú bežný jav, sú to hoaxy a podvody, ktoré popierajú základy fyziky a všetky doterajšie skúsenosti ľudstva.

To, čo vidíme na nebi - tie pretrvávajúce čiary za lietadlami nemajú s kondenzačnou stopou nič spoločné, nejedná sa o bežný produkt spaľovania kerosínu. 

Vedec z CERNU Dr. Jasper Kirkby hovorí: "Toto sú mraky zasievané lietadlami, ktoré vypúšťajú  aerosóly do vyššej atmosféry."

Celá súčasná náuka o tvorbe mrakov je založená na mylných predpokladoch - učí sa falošná teória o tvorbe mrakov z prachových častíc, oveľa bližšie k skutočnosti majú rozprávky, kde nejaká bytosť vytvára mraky, pretože väčšinu kondenzačných jadier mraku tvoria nehmotné častice - elektróny. Vzhľadom na kompaktnosť čiar na oblohe a schopnosť viazania vlhkosti je možné predpokladať, že chemtrails obsahujú elektricky nabité častice, čo potvrdzuje napríklad aj test bežného prachu v domácnosti, ktorý spadne napr. na biely vnútorný parapet, či na displej položeného mobilu/tabletu. Po priložení navlhčeného/naslineného prsta k prachovým vláknam na vzdialenosť niekoľko milimetrov tento podivný prach niekedy až odskakuje, typické je špirálovité krútenie: Článok Biblik.sk, takýto zaujímavý prach dnes nájdeme v domácnosti i v ovzduší:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

Ak tento prach však skúmate aj voľným okom, všimnete si zaujímavé vlastnosti, napríklad tvar, ktorým sa rotáciou udržuje v ovzduší, bežný prach v domácnosti je kus veľmi zaujímavej technológie...

Väčšinu prachu v domácnosti dnes tvorí spád chemtrails, ale Polícia a úrady sa tvária, že nič nevidia a podľa SHMÚ, ktorý zrovna nejaké syntetické pavučiny a vlákna v ovzduší nesleduje, ako sa zdá, stav ovzdušia akože v poriadku a nemáme tu žiadnu katastrofu ani haváriu... Takto to vyzerá, keď sa na ovzdušie pozriete bližšie a či je toto katastrofálny alebo havarijný stav ovzdušia môžete posúdiť aj sami:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-chemtrails-fibers/

- je tam link, v archíve si môžete stiahnuť všetky štyri videá, alebo aj v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

Potom, nech nikto nepresviedča, že povinnosťou občana je platiť dane a podávať daňové priznania! Polícia, SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia a vláda doslova popiera holokaust. Chemtrails je s istotou pokus o vyvolanie masovej chorobnosti a tým pádom aj úmrtí, je to holokaust. Dnes opäť prinášame o tomto holokauste najaktuálnejšie dôkazy:

24.9.2022 12:04: CHEMTRAILS + HAARP: Náhle usporiadanie oblačnosti do pravidelných tvarov / CHEMTRAILS+HAARP: sudden shaping of clouds after the chemtrails spray:

 

V čase 13:02 -13:04 podľa pozorovania ďalekohľadom 4- motorové lietadlo letelo mimo hlavného letového korirora tvorilo okruh:

 

 

 

24.9.2022 14:57: Na tomto obrázku si môžeme všimnúť ako nástrek chemikálií viaže vlhkosť, preto sa normálne oblaky rozpadávajú do sivej kaše / the sprayed chemicals are binding the moisture, that's why we can see after spraying a grey blanket instead of normal clouds, the clouds are being destroyed by sprayed chemical into a milky hazy mass:

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ:

https://ulozto.sk/file/KHGBL656Zaql/chemtrails-haarp-24-9-2022-www-biblik-sk-zip#!ZJH3MGR2ZmZ5LJEvBGD5BTV1LGN2MzkkLIb2K3OHpa5+BGZ5Mt==

Poznámka Biblik: Vytvoriť takýto report vyžaduje veľa práce i skúseností, Biblik.sk je jediné rozšírené médium, ktoré ustavične monitoruje situáciu a podáva trestné oznámenia na úrady i Políciu a žiadame nezávislé vyšetrovanie zločinov rozprašovania chemtrails. V našich reportoch i v tomto dnešnom sú vybrané snímky z mnohých stoviek snímkov vrátane odkazov na súvisiace články, aby sa mohol zorientovať i začiatočník. Prosíme vás, podporujte túto dôležitú prácu, bez toho, aby ľudia vedeli, čo sa tu deje, ťažko môžeme niečo riešiť, je potrebné, aby sa občania tvrdo dožadovali vyšetrovania a vyvodenia zodpovednosti za doterajšiu nečinnosť vlády a úradov, ktorá už stála životy mnohých Slovákov! (otrava ovzdušia chemtrails a elektromagnetickým žiarením sa oficiálne jednoducho nazvala "nový vírus", po príčinách sa nepátralo a to, čo sme videli, bolo iba prvým dejstvom, pričom už v článku z roku 2018 Biblik.sk upozorňoval, že ľudia budú mať problémy s dýchaním)

Zvlášť vás upozorňujeme na tento článok, kde sme navrhli opatrenia na ochranu ľudí, mala by to robiť samozrejme vláda a úrady na to určené, ak to nerobia, je podozrenie z trestného činu spoluúčasti na vražde. Prosíme vás, podporujte Biblik.sk a pozrite si v 7. bodoch navrhované opatrenia:

https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

UNIKÁTNY DOKUMENT: PRIEMYSLOVÉ RIADENIE POČASIA - ruský geoinžinier Lev A. Pochmeľnych:

https://www.biblik.sk/news/rusky-geoinzinier-lev-pochmelnych-priemyslove-riadenie-pocasia-russian-geoengineer-lev-a-pochmelnych-industrial-weather-modifications/

 

__________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!