CHEMTRAILS TN, St. TURÁ, NM - 12.3.2022 - 15.3.2022 - INTENZÍVNE SA CELÉ DNI POSÝPALA OBLOHA, ĽUDIA SÚ OMÁMENÍ A CHORÍ, MAINSTREAMOVÉ MÉDIÁ OPÄŤ SPLIETAJÚ TEÓRIE O SAHARSKOM PIESKU / SLOVAKIA HEAVILY SPRAYED BY CHEMTRAILS, MEDIA SAID: SAND FROM SAHARAupd

15.03.2022 15:55
INTENZÍVNE SA CELÉ DNI POSÝPALA OBLOHA, ĽUDIA SÚ OMÁMENÍ A CHORÍ, MAINSTREAMOVÉ MÉDIÁ OPÄŤ SPLIETAJÚ TEÓRIE O SAHARSKOM PIESKU

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/chemtrails-tn-st-tura-nm-12-3-2022-15-3-2022-intenzivne-sa-cele-posypala-obloha-ludia-su-omameni-a-chori-mainstreamove-media-opat-splietaju-teorie-o-saharskom-piesku/

INTENZÍVNE SA CELÉ DNI POSÝPALA OBLOHA, ĽUDIA SÚ OMÁMENÍ A CHORÍ, MAINSTREAMOVÉ MÉDIÁ OPÄŤ SPLIETAJÚ TEÓRIE O SAHARSKOM PIESKU

Už niekoľko dní sa intenzívne práškuje obloha. Lietadlá v obrovskom množstve a v ustavičných náletoch rozprašujú do ovzdušia chemikálie. Médiá šíria pochybné teórie o saharskom piesku. Ani tá podivne dlhodobo jasná bezoblačná obloha nebola normálna, ani to, čo vidíme na týchto obrázkoch nie je ani normálne ani prirodzené! Nemusíte mať doktorát z fyziky, aby ste to vedeli posúdiť! Ak si niekto myslí, že sa jedná o kondenzačné stopy, kľudne ho nechajte v tom žiť. Ľudia darmo budú cvičiť, jesť zdravé potraviny, keď existujú takéto projekty cieleného vyvražďovania. Ako vyzerá ovzdušie, si môžete pozrieť v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/ 

Existujú náznaky, že vláda, ministerstvá, Polícia, Úrad na Ochranu ovzdušia a SHMÚ sú na vyšších miestach plne v područí nejakej celosvetovej zločineckej organizácie, ktorá sa rozhodla vyvraždiť ľudstvo. Od nejakého nadriadeného pracovníka na týchto úradoch závisí, že tieto závažné zločiny vyšetrovatelia dlhodobo ignorujú a možno, vedci zo SHMÚ sú naozaj takí primitívni, že sami veria svojim drístom o kondenzačných stopách.
Už cca 10 rokov upozorňujeme úrady na túto genocídu, v r. 2018 sme v tomto článku písali, že ľudia sa budú čoskoro dusiť. Dalo sa to predpokladať, vzhľadom na stav ovzdušia. V r. 2020 začali vlády namiesto vyšetrovania zločinov rozprašovania chemtrails hrať hru na pandémiu, odviedla sa tým pozornosť a genocída  rozprašovania chemtrails dodnes pokračuje! Ak ste dnes omámení, unavení, alebo chorí, ak sa vám ťažko dýcha, alebo ak včerajšia prechádzka vonku spôsobila totálne vyschnutie krku a nosa, je to obrovskou koncentráciou častíc chemtrails v ovzduší. Pretože vás majú za debilov, hovoria vám, že je to saharský piesok, podobne, ako 100x opakovali lož o novom víruse.
Ak chemtrails vlákna obsahujú nejaké jedy alebo choroboplodné zárodky, je to druhoradá vec. (Pod 350 násobným zväčšením sme vo vláknach chemtrails našli čierne guľôčky. Odoslali sme na analýzu pod profesionálny mikroskop. Pod 600 násobným zväčšením je vidieť žltú výplň vo vnútri týchto guľôčiek. Vlákna chemtrails absorbujú UV tak, že sa ideálne hodia ako biologická zbraň)
Prvoradá záležitosť SHMÚ, Polície, Úradu na Ochranu ovzdušia a ministerstiev, ktoré sme na zločiny rozprašovania vláken do ovzdušia upozornili, je chrániť občanov. Dalo by sa mnohému predísť, pomôcť ochrániť zdravie i zachrániť mnoho životov - napríklad monitorovaním koncentrácie a odporúčanými opatreniami a varovaniami. Takto, nakoľko nerobili pre ochranu ľudí nič, sú podozriví zo spolupáchania genocídy. Hrozí im doživotné väzenie a budú súdení. Ak úrady ani Polícia nerobia nič, na rade sme my občania, ak ešte chvíľu ľudia budú ľahostajní a nebudú robiť nič, je vysokopravdepodobná skutočná "pandémia". Choroby a úmrtia budú spojené pravdepodobne s veľmi nepríjemnými dýchacími problémami, otrávili nám vzduch a povedali: "Nový vírus, opatrenia, testy, vakcíny!" A čím viac ľudia dodržiavali opatrenia, čím viac testov a vakcín, tým viac boli chorí! Od skutočného problému rozprašovania chemikálií z lietadiel a zamorovania miest EM žiarením sa odvrátil zrak metódami: "Pandémia" a "Ruská agresia"!  A genocída ďalej pokračuje! Zatiaľ si každý môže urobiť na tému chemtrails vlastný výskum. Situácia "my občania" vs. "oni - vrahovia a kolaboranti", ktorí zákerným spôsobom ohrozujú váš život a zdravie, dávajú do stávky celú planétu a neváhajú pre svoje sebecké ciele riskovať zdravie i životy vašich detí! Tu vidíte ich jediné umenie - deštrukcia! Nevedia tvoriť nič, len zabíjať, zabíjajú Slnko, zabíjajú ľudí a všetok život na Zemi:  

Chemtrails STARÁ TURÁ_12.3.22_13.22_DSCF3155

 

 

Chemtrails_Stará Turá 12.3.2022_13.04_DSCF3139

 

 

CHEMTRAILS_Trenčín_12.3.2022_12.08_DSCF3126

 

 

nápis na cintoríne Stará Turá, pod tým poprašovaným nebom

 

NEUPRAVENÉ SNÍMKY - CHEMTRAILS TN, St. TURA, NM - 12.3.2022 - 15.3.2022:

https://uloz.to/file/PMOb23UrHktJ/chemtrails-tn-st-tura-nm-12-3-2022-15-3-2022-zip#!ZJSyLwR2AJWvMJSxAwquMGqwLwH3BRc0n0unGI8jGUETnzVkBN==

 

ENGLISH: please check the above link - chemtrails Trencin Slovakia (radius up to 40km from TN). We have now a grey blanket instead of sky, people are sick, breathing problems, dry nose, dry neck, dust is everywhere and media said: "It's sand from Sahara!" (seek at biblik.sk "smart dust" and check links in our slovak article, some both slovak and english, but all slovak are 100% worth to translate! Thank you. And God with you, if you're with God!

 
AKTUALIZÁCIA 16.3.2022 13:58 - včera večer silno pršalo, pred siatím sa zrejme snažia čo najviac otráviť pôdu. Ak sú ich GMO semená vyšľachtené na odolnosť voči týmto chemikáliám, tak program chemtrails môže byť pre niekoho veľmi zaujímavá investícia, pretože z normálnych semien je čoraz ťažšie niečo dopestovať, a ľudia sa sťažujú, že im dážď niekedy úplne spáli úrodu!
UPDATED - yesterday evening we had heavy rain in Slovakia. This rain will cause poison to the soil, waters... If somebody has GMO seeds specially prepared to grow in this chemical coctail, chemtrails could be a big investment opportunity! For normal seeds is hard to grow in this poisoned soil, GMO may have a big advantage.
 
____________________________________________________________________

Biblik.sk

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA