ČÍM BOLA SPÔSOBENÁ EPIDÉMIA ŠPANIELSKEJ CHRÍPKY V ROKU 1918?

05.05.2021 10:34

"Chrípka z roku 1918 bola najničivejšou chorobou, akú sme kedy mali a odhalila celý rad lekárskych trikov, keď lekári na jej potlačenie použili ešte silnejšie jedy, ktoré túto chorobu iba zhoršili, takže liečba skutočne zabila viac ľudí, ako samotná chrípka." Viac tu: https://www.ac24.cz/komentare/epidemie-chripky-v-roce-1918-byla-zpusobena-ockovanim/

Poznámka Biblik: Možno sa ľudia na planéte Zem striedajú ako robotníci na smene, až dokým sa nedosiahne určitý cieľ... Je možné, že väčšina z tých, ktorí žili na Zemi v roku 1918 sú tu inkarnovaní znova. Čo bolo iné pred sto rokmi ako teraz? Tiež sa začalo propagovať očkovanie a tiež vtedy začali vo veľkom do sveta šíriť nové rádiové vlny podobne ako sa dnes po svete šíri 5G... Tiež tu pred sto rokmi bola akási chrípka, ktorej liečba ak sa zverila do rúk oficiálnej propagandy, tak opatrenia zabili viac ľudí ako samotná chrípka... Teda v prvomrade, čo by ľudia mali robiť, je, že by si urobili vlastné vyšetrovanie toho, čo sa tu vlastne deje. Podľa môjho výskumu, neexistujú dôkazy o zvýšenej úmrtnosti. Odhliadnuc od nedôveryhodných správ médií a dôveryhodných správ MUDr. Soni Pekovej, neexistujú dôkazy, že by sme tu mali nejaký nový smrtiaci vírus. Príčiny ochorení a veľmi vážne podozrenia MUDr. Soni Pekovej sa neberú do úvahy, šíria sa tú teórie o mutáciách, pričom je veľmi pravdepodobné, že tu niekto z lietadiel rozprašuje stále nové verzie choroboplodných zárodkov... (viac MUDr. Soňa Peková tu)

Čím viac sa dodržiavajú primitívne pasívne opatrenia, tým viac rastie tlak, tým väčšie sú problémy a samozrejme, práve to má vplyv na chorobnosť aj úmrtnosť. Teda, ak vláda tvrdí, ež existuje nejaký nový vírus, okamžite treba zastaviť projekty nových rádiových vĺn (5G) a začať vyšetrovať vplyv elektromagnetického žiarenia na imunitu a samozrejme, prvé čo treba začať vyšetrovať je rozprašovanie chemtrails. (kombinácia kovov a častíc z chemtrails a EM žiarenia môže byť účinná zbraň)

Načo je nám vláda, ktorá umožňuje experimenty na vlastnom obyvateľstve? Experimenty s novými rádiovými vlnami (5G), experimenty s chemtrails, experimenty s obmedzovaním dýchania v rúškach a respirátoroch, experimenty s testami, vakcínami... Tieto experimenty si určite vyžiadajú mnohé životy! Nie sú náhodou tí, ktorí násilne bez súhlasu ľudí pretláčajú tieto potenciálne život a zdravie ohrozujúce experimenty obyčajní vojnoví zločinci? A kto je v pozadí? Kto rozprašuje chemtrails? Kto propaguje v časoch katastrofálneho zamorenia miest elektromagnetickým smogom ešte ďalšie svinstvo 5G? Priatelia, bezbrehá inštalácia mobilných antén a vysielačov sa bude musieť riešiť! A ak chceme byť zdraví, dopestovať normálne potraviny a mať zdravé stromy a prírodu - ak chceme vôbec prežiť, musíme vytvoriť vládu, ktorá bude vyšetrovať chemtrails, navrhne normálne normy a normálne opatrenia, a budú hájiť naše záujmy! Na nás nehľadia vôbec, normy napr. pre EM žiarenie robí priemysel a nie odborníci. Ako vidíte, do dnešného dňa sa tu podobne ako pred sto rokmi hájili záujmy nejakej globálnej mafie, máme druhú šancu týchto zločincov postaviť pred súd, táto vláda nie je legitímna! Nútia ľudí do nebezpečných opatrení, propagujú riskantné testy a experimentálne vakcíny - ak ich ešte chvíľu budete počúvať, iný výsledok ako v roku 1918 nemôžete čakať! Miesto toho, čo by ste rúška odmietli ako fašistické symboly, ešte jeden druhého kontrolujete! Musíme odmietnuť praktiky a opatrenia vrahov, mafiánov a fašistov, ktorí majú byť pred súdom! Ináč hrozí globálna katastrofa, štát neriadia ani odborníci, ani lekári, všimnite si, žiadny lekár ani žiadny skutočný štátnik by nechcel vyvolávať paniku a strach, ani likvidovať ľudí a rozvracať štát (lockdowny). Všimnite si, čo robí táto vláda a aký diletanti vydávajú opatrenia! Ich opatrenia sú cielene zamerané na šírenie chorôb a smrti, vyvolanie chaosu, z ktorého chcú oni vytvoriť novú vládu fašistickej diktatúry! TERAZ IDE O ŽIVOT! Teda buď my, alebo oni... Poslušnosť tejto vláde znamená podpora chaosu, deštrukcia a likvidácia vlastného domova - ako vidíte, to sa dosiahlo dodržiavaním opatrení! Nebol to nebezpečný vírus, ktorý zabíja ale Matovič a jeho vláda, ktorá musí byť postavená pred súd. Celý podvod s pandémiou, blokovanie liečby, nútenia do nebezpečných testov, a tie experimentálne smrtiace a chorobu vyvolávajúce vakcíny - táto mafiánska banda musí skončiť pred súdom, násilne ľudí nútili do sebapoškodzujúcich krokov! Niekto je v pozadí, kto ich riadi, toto svinstvo treba konečne vytrhnúť aj s koreňom, máme obrovskú šancu!

 

"If there ever was a them vs. an us situation it is now!" Dr. Vernon Coleman / "AK TU NIEKEDY BOLA SITUÁCIA MY vs. ONI TAK JE TO TERAZ!" Dr. Vernon Coleman

https://www.biblik.sk/news/dr-vernon-coleman-about-the-masking-teror-and-the-rule-of-satan/

samozrejme, videá Dr. Vernona Colemana sú zmazávané z youtubu, nájdete ich s titulkami na ulozto alebo v angl. tu