ČO AK BY LEKÁR PREDPÍSAL CHODIŤ BOSÝ...

24.07.2019 22:07

"Nejvíce lidí umírá v posteli, když se přestali hýbat. Zastavíte-li se, jste mrtvým. A když se zpomalíte, jste mrtvým napolo. Svět byl, je a bude nebezpečným vždy. Život je pohyb, nehybnost je smrt." Tomáš Baťa

-   -  -

Ak má dnes človek smutnú náladu alebo ak sa necíti "oboma nohami na zemi", moderná medicína mu obvykle ponúkne syntetické drogy v podobe antidepresív. S antidepresívami potom človek ešte chvíľu môže pokračovať vo svojom sebadeštruktívnom životnom štýle, a môže vo svojej naivite či viere vo "vedu" uveriť aj úplne z prsta vycucanému tvrdeniu, že má údajne nejakú nerovnováhu v mozgu, ktorú mu údajne antidepresíva pomáhajú vyrovnávať. To je prosím pekne len nejaká teória, ktorú žiadne vyšetrenie nepreukázalo-ale vedci a zopár hlupákov čo sa dajú vlákať do pasce tomu veria! A je to legálne!

Takto si aj hulič ospravedlní každodenného jointa - vraj mu to pomáha na dobrú náladu a bavia ho potom veci. S drogami je život dočasne ľahší, ale za akú cenu? Cena za takúto "barličku" po rokoch užívania (či už antidepresív alebo iných drog) sa platí v podobe "ochabnutia svalstva", a niekedy sa to končí aj neschopnosťou chodiť. Vlastne ide o odklad započatej degenerácie "duchovného svalstva". Pohyb=život. Nehybnosť = smrť.  Bohužiaľ nejakou formou smrti končí absolútna väčšina psychiatrických pacientov, z ktorými som mal tú česť spolupracovať. Vďaka Pánu Bohu som mal to šťastie týchto v podstate posadnutých ľudí najmenej 20 rokov pozorovať a viesť s nimi niekedy celonočné rozhovory o ich pohľade na život. Niektorí z nich vďaka liekom a injekciám predčasne zomierajú, a ak žijú, tak skôr ako zvieracie bytosti upadajúce stále hlbšie a hlbšie do svojich závislostí a vlastne potrebujú ustavične dohľad a starostlivosť nielen psychiatra, ale svojimi výstupmi oberajú o energiu aj svojich blízkych. Robia to obvykle prehnanou aktivitou, výstupmi či neobvyklými výletmi, alebo naopak úplnou pasivitou. Niektorí to vo svojej pýche riešia samovraždou, ale samovražda neprináša zmenu hĺbkových citov, a niektorí to zistia bohužiaľ až po fyzickej smrti. Trpia potom ešte aj na ďalšej úrovni. Samovražda je niečo podobné, ako keď človek verí, že na vyriešenie životných problémov by stačilo znefunkčniť nábytok a presťahovať do holobytu o poschodie nižšie - a ešte k tomu aj bez nájomnej zmluvy! Samovrah potom býva veľmi prekvapený a ku zločinom, ktoré spáchal za života mu býva vystavené ešte aj obvinenie z vraždy. Ak by samovražda bola riešením problémov, legalizácia eutanázie by mala zmysel. Mali by sme tu firmy na riešenie problémov, ktorých akcie by stúpali a dôvod nezabiť sa by bol hlavne rýchlo kupovať akcie! Ale ak by náhodou poklesli - čo by iné ostávalo!

"Pán doktor, akcie klesajú, máte na to nejaké tabletky?

- Nájdite aspoň 500 ľudí, čo sa chcejú eutanáziou dať zabiť, a hneď vám bude lepšie! Môžete to byť nejaký člen rodiny, čo má zrovna depku, nejaký váš priateľ, čo nie je spokojný so svojim autom, alebo aj otec, ktorého syn začal račkovať! Alebo aj vy, keď chcete, miesto receptu napíšeme doporučenie!" (ak by bola eutanázia legálna, nebola by to sranda, ale čoskoro najskôr každodenná realita)

Existujú vážne dôkazy, že smrťou sa život a ani hlbinné city nekončia. Láska smrťou nekončí, ale takisto smrťou tela a následnou smrťou mysle hneď nekončí ani poriadna depka! Hlboké emócie a city nebývajú celkom záležitosťou telesných a myšlienkových procesov... aj preto sa právom psychiatrické choroby označujú ako duševné - choroby duše! Čo sa stane s rastlinou pri nedostatku svetla? Upadá a ťažko prežíva. Kde je jej radosť, oproti rastline, ktorú hladí Slnko, umýva dážď, prihovára sa jej vietor a jej priatelia sú včely, svrčky a vtáky? Zrejme príčina nedostatku celkového "Svetla života" nebude nejaká nerovnováha chlorofylu v listoch! Asi by nepomohlo dodávať chlorofyl v tabletkách či nebodaj injekciách! Ona sa potrebuje nejako presadiť! V prípade človeka narušené prirodzené spojenie s Matkou Zemou a Otcom Slnkom môže pomôcť obnoviť chodenie na boso po teplej vyhriatej zemi, alebo aj po kamienkoch. Oboje má svoje účinky. Ak by lekár chodenie na boso predpísal aspoň hodinu denne, pomohlo by to mnohým ľuďom. Začínať zvlášť na kamienkoch sa môže aj postupne, ale určite je to dobre v rámci leta aspoň vyskúšať. U niektorých ľudí môže dôjsť k obnoveniu prirodzeného priameho prijímania živín prostredníctvom slnečnej energie, môže sa aj znížiť chuť do jedla, čo je motivácia zvlášť pre ženy a tlsťochov. Vyššia váha môže sprvoti podľa mňa pomôcť zvyšiť efekt liečby, tučkovia majú výhodu! Chudí ľudia váhu nemusia umelo zvyšovať, skôr si myslím, že v každom prípade je dobre pri chodení na boso odložiť všetky kovové predmety. (dievčatá a ženy by v dnešnom elektrosmogovom svete nemali vôbec nosiť ani podprsenky obsahujúce kovovú výstuž) Veľmi prepracovaný návod na obnovenie priameho prijímania slnečnej energie nájdete v slovenčine tu, orig. anglicky tu. Jednou časťou tejto starovekej liečebnej metódy je aj chodenie na boso, je tam o tom tiež písané. Ak sa rozhodnete vykonávať tzv. slnečnú prax, je veľmi dôležité návod presne dodržiavať.

ĎAKUJEME / THANKS TO:
HIRA RATAN MANEK & solarhealing.com