ČO BY SA STALO, AK BY VYHLÁSILI LOCKDOWN A MALI BY SME DIGITÁLNU MENU ALEBO ELEKTRONICKÚ IDENTIFIKÁCIU? (DOPLNENÉ)

24.08.2021 11:11

______________________________________________________________________________________

PODPORUJTE BIBLIK.SK / SUPPORT BIBLIK.SK, THANK YOU!

Naše č. účtu / Our Account No.:

SK8583300000002101425963

SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME!

___________________________________________________________________

 

Bežná situácia v obchode alebo pri preberaní poštovej zásielky: zákazník chce platiť kartou, ale nefunguje systém. (alebo platobný terminál má nejaký technický problém...) Je možné platiť iba hotovosťou. Ešte môže nastať aj poškodenie el. vedenia poveternostnými vplyvmi, silný mráz, vlhkosť alebo vys. teploty, alebo sa môže trvale/dočasne poškodiť aj čip na obč., na plat. karte. Bolo by krajne hlúpe vyradiť hotovosť, potom kontrolu má ten, kto ovláda počasie a ten, komu patrí systém... (viď napr. ako to robí youtube) Vie ho takto vypnúť úmyselne (lockdown) alebo vyvolať také počasie, ktoré poškodí el. vedenie, alebo nečas udrží väčšinu ľudí doma. Ľudia by mali byť pripravení platiť napr. striebrom alebo inou reálnou hodnotou. Viac Pavol Ľupták tu

Štát tlačí ľudí do používania zbytočných a škodlivých elektronických zariadení, ako sú napr. Wi-Fi reg. pokladne, elektronické obč. preukazy, elektronické podávanie daňových priznaní a pod. (Divil by som sa, ak by tomuto štátu vôbec niekto ešte podával daňové priznanie, keď odstraňujú títo fašisti základné práva a slobody, keď oni robia svinstvá, ľudia ich nesmú poslúchať ani nesmú dodržiavať ich opatrenia, fašisti patria pred súd a nie im dávať legitimitu poslušnosťou, ale to je na iný článok)

V prípade zavedenia elektronickej meny by lockdown bol iba plošným odstavením platobného systému a povolenie výnimiek určitým prevádzkam. Odhliadnuc od toho, že elektronické registračné pokladne pripojené na Wi-Fi vyžarujú niekoľko krát za minútu okolo 40 - 60.000 mikroWatt/m2, čo sú vlastne zdravie ohrozujúce zariadenia, budúcnosť nových platobných terminálov môže byť totálna kontrola, príp. diaľkové vypnutie systému, resp. vypnutie možnosti platiť pre číslo, ktoré je/bude pridelené reg. pokladni. Viete si to predstaviť?

A čo ak by takéto číslo mal pridelené človek? Buď popri digitálnej mene by sa mu jednoducho "vypol čip" a nemohol by platiť vôbec nič! Alebo pri zavedení najprv nejakých pasov, k čomu si myslím, že to smeruje, by bola pri vstupe požadovaná identifikácia (film IDIOKRACIA / IDIOCRACY 2006 , scéna unscannable tu a tu) Očkovaní/očipovaní/opásaní novými pasmi by mohli mať ID v sebe/pri sebe, neočkovaný/neočipovaný/neopásaný by mohol pískať ako zlodej! Tieto svine by boli schopní zaviesť nové bezdrôtové zariadenia do obchodov! (veď čím viac elektrosmogu tým lepšie pre nich, každé ich opatrenie/modernizácia je vlastne iba zvýšenie dávky elektrosmogu pre človeka)

Finálne štádium diablami plánovanej satanokracie je jedna digitálna mena, jedna svetová vláda a jeden svetový vodca (ein Folk, ein Reich, ein Führer v podstate fašizmus stále ostáva rovnaký...) Po novom totálna kontrola myšlienok cez nanotechnológie (očkovania, chemtrails) a elektromagnetické polia. Málokto má predstavu, aký obrovský vplyv majú elektromagnetické polia na myšlienky, dochádza k zmenám na EEG (čl. tu), teda Wi-Fi, bluetooth, mobily a mobilné antény môžeme otvorene označiť ako zariadenia myšlienkovej kontroly. Preto, so zavedením každého nového systému stúpa kontrola a zaťaženie jednotlivca elektromagnetickým žiarením. Je to pokrok, ale pre koho? Pre tých tých, čo si želajú depopuláciu, zvýšenie chorobnosti, rakoviny, masové umieranie a totálnu kontrolu!
Príklad sú napr. sledovacie systémy montované do vozidiel autoškôl, vyžarujú až 400.000 mikroWatt/m2 cca každých 15 sekúnd, čo je potenciálne život ohrozujúce zariadenie. (porovnanie silný smartphone v plnej dátovej aktivite 100.000 mikroWatt/2, extrémny najsilnejší smartphone, ktorý sme kedy namerali až okolo 200.000 mikroWatt/m2 pri dátovej aktivite - jedinci používajúci takéto zariadenia budú mať ťažko normálne myšlienky, zvýš. nábeh na poruchy správania, fyz. a psych. choroby, takíto "smartphonisti" ťažko môžu byť zdraví... (V podstate v blízkosti takéhoto človeka, ktorého smartphone vyžaruje takéto hodnoty je pre mňa nebezpečné sa pohybovať, býva mi potom aj niekoľko dní zle, a to som tomuto žiareniu niekedy vystavený iba na pár minút, pričom niektorí ľudia a majitelia nových smartphonov sú takto celé hodiny! Môžu to byť vôbec ľudia potom ešte? Ich myslenie a správanie je pozmenené, ale oni to nevedia...)

A ten systém vo vozidlách autoškôl vyžarujúci 400.000 mikroWatt/m2 by bol aj na trestné oznámenie! Ale podobne aj niektoré smartphony a Wi-Fi routre!

Ďalej registračné pokladnice: 40.-60.000 mikroWatt/m2, potom nútenie žiakov do používania tabletov, rozširovanie Wi-Fi po vlakoch, autobusoch, parkoch, vypúšťanie nových satelitov... Navonok by to vyzeralo, že sme stratení, ale BOH JE a verím, že žijeme v dobe Božích súdov, kedy nastáva delenie medzi ľuďmi. Niektorí ľudia dokonca ukončili kontakty s očkovanými priateľmi, pretože hovoria, že viac sa s nimi nemajú o čom baviť! Mnohí vykonávajú súd sami na sebe, vpravením každej modernej vakcíny do tela človeka ľudia riskujú genetickú manipuláciu a prítomnosť nanotechnológií a ďalších nástrojov totálnej kontroly myšlienok a správania jednotlivca. Nakoľko problém satanistov, zločincov a diablov je ten, že ľudí je podľa nich veľa, snažia sa umieranie, choroby vyvolávať a urýchľovať a popri tom pôsobiť na myšlienky a znižovať plodnosť. Samozrejme ďalšie pole je prijate nových zvrhlých názorov LGBT, ničenie rodiny, potraty, antikoncepcia, ktoré sú zámerne aj na úrovni opatrení aj na úrovni prípravkov a tabletiek robené tak, aby zasadili človeku čo najväčšiu ranu. (napr. lieky, kondómy, lubr. gély, kozmetika aj el. cigarety obs. častokrát jedovatú a rakovinotvornú látku propylénglykol)    Za zmienku by stálo napr. zmužnenie žien po užívaní antikoncepcie, problémy otehotnieť, problémy so zdravím potomstva, nakoľko podľa niektorých lekárov horm. antikoncepcia poškodzuje mikroflóru/imunitu ženy a tá ju potom odovzdáva dieťaťu. Teda žena užívajúca moderné lieky alebo antikoncepciu bude mať s najväčšou pravdepodobnosťou problém otehotnieť alebo priviesť na svet zdravé potomstvo. Takisto aj očkovaní muži/ženy s najväčšou pravdepodobnosťou budú mať problém so zdravím a problém množiť sa.

Ľudia neveria, že existuje diabol. Je zaujímavé, že aj tí, ktorí si hovoria kresťania, sa nechávajú očkovať. Tam je jasne ukázaná ich viera. Na záver štatistiky židovského prominentného lekára Dr. Vladimír ZELENKO: ak by celý svet dostal Covid, zomrelo by asi 35 miliónov ľudí. Ak by celý svet nedajbože dostal vakcínu, zomreli by asi 2 miliardy ľudí.... Dr. VLADIMIR ZELENKO:

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-sk-eng5/

- - -

S vývojom nových vakcín a každou ďalšou dávkou by sa postupne dalo v priebehu možno jednej-dvoch dekád, príp. iba niekoľkých rokov dosiahnuť elitami toľko želané zníženie na 0,5 - 1 miliardu.

GEOGIA GUIDESTONES, alebo kamene s novým satanským "Desatorom", kde samozvaným bohom, a tým, kto to všetko riadi budú oni - chladní rozumári, vrahovia a zločinci: jeden z nápisov na GEORGIA GUIDESTONES: "Udržujte populáciu pod 500 miliónov ľudí a v stálej rovnováhe s prírodou." (Pozn. Biblik - príroda nepotrebuje zásah človeka na zabíjanie ľudí, iba diabla môže napadnúť taká zvrhlá myšlienka, príroda má mechanizmy samoregulácie, rozumové metódy ako sypanie DDT dopadli rozšírením chorôb a obrny, nové metódy ako elektrosmog, chemtrails a vakcíny ťažko môžu dopadnúť ináč ako celoplanetárnou katastrofou, na ktorej chcú elity vybudovať nový svetový poriadok. Poriadok z chaosu, order from chaos, z ktorého má podľa nich povstať NOVUS ORDO SECLORUM / NOVÝ SVETOVÝ PORIADOK - nápis na jednodolárovej bankovke:

https://www.youtube.com/watch?v=T8MgXwkIXn0

- niekto si všimol aj nápis MASON - murár, slobododomurár, freemason. Je toto ich symbolika?

https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

Je súčasná situácia výsledok toho, čo títo zmurovali? Protokoly sionských mudrcov vlastne píšu, že ich naženú do spolkov preto, aby sa ich mohli zbaviť! Veľmi rýchlo môže byť z neschopnosti a z vyvolania súčasnej situácie obvinená vláda tými, ktorí im písali noty!