ČO JE TO NÁVRAT KU KRISTOVI? Lebo ak by sa Rusi pri Stalingrade vracali ku Kristovi namiesto lásky k vlasti, odvahy v sebe a AK-47, tak dnes by zrejme v Rusku a v Európe nebol jediný kostol! (+Poznámka Biblik - DÔLEŽITÉ) 4xdoplnené

13.06.2022 17:14

napísali sme mail predst. jednej organizácie:

"Vy si myslíte, že keď potrebujete oprať veci,
vrátite sa ku Kristovi, poviete, že treba prať a on zabezpečí práčku, prací prostriedok a náhádže za Vás do pračky?

Čo to je vrátiť sa ku Kristovi? Klamať sám seba, byť pasívne hovädo a čakať, že Boh niečo urobí za nás? (tak sú ľudia vychovávaní, bohužiaľ)
Starý zákon je jasný fašizmus! Primitívny kmeň so svojim krvilačným bohom, čo žiadal ľudské obete sa stavajú do pozície pánov sveta!
Tie ľudské obete v čase jahvizmu sú s najväčšou pravdepodobnosťou historický fakt:
https://www.biblik.sk/news/human-sacrifice-were-practiced-widely-as-a-part-of-early-yahweh-worship/

Proti Kristovým slovám s výnimkou verša Matúš 15:26 ťažko môže niekto objektívne povedať slovo!
A nakoľko mal Pán Ježiš bratov a sestry (Mat 13:55, Mar 6:3), ktorí sa mu vysmievali (pozn. red.: a ani jeho vlastná matka nič nechápala a snažili sa Ho zastaviť "lebo vraveli, že pošiel z rozumu" Marek 3:21), pravdepodobne bol jeden z mladších bratov (pozn. red. podľa toho, ako sa k Nemu mama príbuzní správali, nechápali vôbec nič), osobne si myslím, že takzvané nepoškvrnené počatie je výmysel, ale možné je aj to, na zákl. Biblie však veľmi nepravdepodobné. (pozn. red. normálny sex medzi mužom a ženou nie je hriešny, Abd-ru-shin dobre hovorí, že to by sa potom na každú matku muselo nahliadať ako na špinavú, presne vystihol už ten zvrátený termín nepoškvrnené počatie. Osobne si myslím, že pravidelný kvalitný normálny sex medzi mužom a ženou je v normálnej miere je pre drvivú väčšinu zdravých ľudí veľmi potrebný, dlhodobá zdržanlivosť môže poškodiť podobne ako nekontrolované oddávanie sa svojim pudom)

Veď keď 10 strán z Biblie (pozn. red.: 10 strán len z Nového zákona) vyškrtli a mnohé prepísali pri posl. ekumenickom preklade, za tisícročia mohli zmeniť celé spisy a oni sa Boha neboja, keď vraždia ľudí vakcínami a vyvolávajú vojny!
Viete čo povie pastor v zbore svojim ovečkám? Prečítaj si Nový zákon!
Ak skúšate aplikovať tisícročia staré poučky na dnes, potom sa nečudujte, že Váš život vyzerá tak, ako vyzerá, fungovať to dlhodobo nikdy nebude!
Funguje to možno zopár takým jednoduchším ľuďom, čo vo svojom živote nechcú nič meniť ani nič vedieť (ani nemajú bunky niečo sa učiť alebo snahu chápať), len očakávajú po smrti raj!
Biblia jednoducho nestačí, sama o sebe nevedie ani k spáse ani k osvieteniu a už vôbec nie k lepšiemu životu, s výnimkou lepšej pozície v nejakej organizácii.
Ak píšete o návrate sa ku Kristovi a nejakom dovolení aby čistil, mali by sme mu dovoliť, aby vyčisitl svet od fašistov, ale On to bez človeka nespraví!
Veď preto vždy Boh potreboval ľudí, prorokov i Pána Ježiša, pretože sám Boh aj diabol zasahujú cez človeka!
Podľa mňa, niet iného Boha, ako toho Boha, Ktorý oživuje človeka, toho Boha, Ktorý je v človeku:
"KINGDOM OF HEAVEN IS WITHIN YOU." angl. Biblia KJV (King James Version) dosl. preklad:

"Kráľovstvo nebeské je vo vás!" (Lukáš 17:21)
Pán ............, radíte aj niečo konkrétne, nejakú konkrétnu meditáciu, či len slová?
Alebo na to už nie je čas a musíme ísť najprv vyhnať fašistov? Lebo ak by sa Rusi pri Stalingrade vracali ku Kristovi namiesto lásky k vlasti, odvahy v sebe a AK-47 (resp. t.č. nejakej útočnej pušky), tak dnes by zrejme v Rusku a v Európe nebol jediný kostol!
Ďakujem, o vedení počúvam často, napríklad aj keď nám rušia zaplatené dlhodobé inzeráty, len nikdy neviem, kto to vedenie je...
Kto je to vedenie, Lucifer osobne? Lebo nikdy neviem nijaké meno, ani kontakt, telefón, mail? Vždy mi nejaký šéf napíše - rozhodlo vedenie, kto to je?
Hlavný akcionár, alebo kto?
P.S.: každý deň niekoľko hodín meditácia a totálna vojenská na milimeter presná disciplína mi bola oveľa prospešnejšia ako každodenné čítanie Biblie a celé kresťanstvo!
Biblické kresťanstvo s výnimkou Kristových citátov je podľa mňa falošná náuka a väčšina ľudí, ktorá úprimne hľadá Boha a nestojí o pozíciu v kresť. zbore, od tejto falošnej náuky časom upustí!
Tak nežne to povedal aj Dr. Emil Páleš, že ľudia, ktorí naozaj uvažujú, od kresťanstva časom upúšťajú a ja to vidím u ľudí, ktorí boli lídrami obrovských organizácií a odišli aj ako manažéri z rôznych spolkov a zborov, ak nemilovali peniaze, pochopili, že boli Bibliou, resp. výkladom Biblie - t.j. svojou organizáciou klamaní!"

(e-mail odoslaný bývalému vysokopostavenému predstaviteľovi jednej s kresťanstvom súvisiacej organizácie, 13.6.2022 o 17:11 (16:11 l.č.)

Poznámka Biblik: Myslím si, že Pán Ježiš Kristus bol pre elity nebezpečný, lebo neučil ľudí uctievať seba ani nikoho neobracal na kresťanstvo, učil podľa mňa spôsob, ako nájsť Boha v sebe! Ináč by neboli dôvody Ho zabiť! Myslím si, že pre vtedajšiu elitu bol nebezpečný tým, že hlásal Pravdu a učil svojich ľudí konať zázraky, tak ako sa dnes vlastne konajú zázraky cez systém Arkadija Petrova.* Učil ľudí skutočným hodnotám a viedol ich k slobode a nezávislosti na vtedajšom spločenskom a politickom systéme! To by časom, ak by sa pridalo k Pánovi Ježišovi viac ľudí znamenalo kolaps toho ich zločineckého systému! A preto Ho zločinci zabili!

*dokedy sme systém Arkadija Petrova nedali na stránku, vlastne nikomu sme nevadili, útoky začali hneď, ako si to všimli. Myslím si, že nevedia zniesť, že to funguje, a ak to niekto bude verejne vyučovať, pravdepodobne je v ohrození života... Pretože učenie o regenerácii a novotvorbe orgánov je vlastne aj základom materializácie a premeny atómov objektov iba pomocou slova, sile mysle a vedomia, t.j. nielenže je možné pre bežného človeka meniť vodu na víno, ale aj kriesiť mŕtvych, či dokonca - vedome materializovať veci a potraviny! Ak by sa toto väčšina alebo podstatná časť ľudí naučila, tým by ich systém jednoducho skončil! Čo sa nepodarilo pred 2.000 rokmi, môže sa podariť teraz! Áno, Kristus je tu - Jeho Duch, Jeho Slovo a Jeho vedomie a viera v Boha a Pána Ježiša Krista ako Božieho Syna je to, čo aj obyčajnému človeku umožňuje konať úplne jednoducho bez pomoci akejkoľvek mágie a zaklínadiel veci, ktoré by sme mohli označiť ako zázraky! Doteraz neviem o žiadnom ateistovi, ktorý by mal výraznejší úspech pri systéme Arkadija Petrova, dokonca, s mnohými ateistami nie je možné kôli bariére ich vedomia ani začať pracovať! Viera v Boha a Pána Ježiša Krista a oslobodenie sa od strachu - t.j. Božia Milosť je podľa mňa kľúčová vec, ako sa k týmto technológiám dostať, resp. ako ich začať úspešne používať a aplikovať do každodennej praxe.

Pretože vedomie bežného človeka (asi zo strachu z tých ohromných, priam nekonečných možností, aké do človeka zakódoval Boh) tieto veci jednoducho nepripustí, niektorí budú dokonca robiť všetko preto, aby zachovali svoj falošný obraz sveta! Zrazu je im dobrý aj fašizmus a podpora vojny, šírenie chorôb cez testy a cez vakcíny, vyvolávanie hladomoru, sucha, záplav a katastrof cez chemtrails a podnecovanie k terorizmu! (situácia v štátoch vedie k obč. vojne, ľudí terorizovali štátne zložky, Polícia a úrady)

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.