ČO MÔŽU ROBIŤ VERIACI NA NEUTRALIZOVANIE CHEMTRAILS / WHAT CAN PEOPLE DO TO NEUTRALIZE CHEMTRAILS (SK, ENG)

23.08.2023 12:43

Aktuálnu situáciu s rozprašovaním chemtrails by nikto nemal nechať len tak! Ak štát na evidentné aktivity posýpacích lietadiel tvrdí, že sa tu nič nedeje, je to zločin, a ľudia by si mali rozmyslieť, čo bude nasledovať, ak ešte aj štátne úrady budú ďalej kryť zločiny. (napr. možnosti nenásilného odporu: odmietnutie podávania daňových priznaní, dôvodné odmietnutie platenia pokút - štát si tu neplní svoje povinnosti atď. Možno nie je rozumné vypisovať im, že niečo odmietate, ale treba zrealizovať určitú formu odporu - čokoľvek napíšete alebo poviete, môžu použiť proti vám. Môžete napísať, že štát si neplní svoje povinnosti, tak prečo od niekoho chce dane a pokuty? (ale nemusíte písať "NEZAPLATIL SOM TO" - lebo to je vlastne priznanie)

Today, national governments do cover-up for chemtrails activities, and if they want pushing crime, people should know, what to do - for example stop paying taxes, etc.)

Mnohé je popísané v tomto článku, pravdepodobne muž ani nevedel, aká aktivita skutočne prebiehala po jeho modlitbe 

You can read and watch what to do in this article, this man probably didn't know about orb activities after his prayer:

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

(môže pomôcť modlitba alebo opakovanie mantry: "V MENE PÁNA JEŽIŠA KRISTA, NECH JE OBLOHA ČISTÁ" (alebo vlastná formulácia: V MENE PÁNA JEŽIŠA KRISTA NECH JE CELÁ ZEM OD CHEMTRAILS ČISTÁ)
 
!"Kód na neutralizáciu chemtrails / code neutralizing chemtrails:

56 892 484 7576 (medzery medzi radou číslic sú veľmi dôležité. Možno najefektívnejšie je napísať kód v mysli na oblohu, ak viete niečo lepšie, prosím napíšte nám. Ďakujeme / spaces between digit series are very important. Probably would be best to write this code using imagination into the sky. If you know something better please e-mail us. Thank you)

DIVINE HEALING CODES AND HOW TO USE THEM / BOŽSKÉ LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/divine-healing-codes-and-how-to-use-them/
 
Súvisiace články / related articles:
LIST NA MINISTERSTVO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA A ÚRAD NA OCHRANU OVZDUŠIA: ZA ČO POBERÁTE PLAT? NEEXISTUJE ABY SA NAŠIEL JEDINÝ SLOVÁK, KTORÝ BY SA VÁM SKLADAL NA PLAT V PODOBE DANÍ, POKÚT A POPLATKOV!
https://www.biblik.sk/news/list-na-ministerstvo-zivotneho-prostredia-a-urad-na-ochranu-ovzdusia-za-co-poberate-plat/
MUDr. IGOR BUKOVSKÝ: JABLKO NIKDY NEBUDE UHORKA A AK TO NIEKTO TVRDÍ, JE BLÁZON. NEDAJME SA NIKDY PRESVEDČIŤ ĽUĎMI, KTORÍ ŠÍRIA LŽI (napríklad LGBT pochody, a falošné teórie o viac ako dvoch pohlaviach; pozn. red.)
https://www.biblik.sk/news/mudr-igor-bukovsky-jablko-nikdy-nebude-uhorka-a-ak-to-niekto-tvrdi-je-blazon-nedajme-sa-nikdy-presvedcit-ludmi-ktori-siria-lzi-napriklad-lgbt-pochody-a-falosne-teorie-o-viac-ako-dvoch-pohlaviach-pozn-red/
 

TELEFONÁT MARTINOVI GEROVI, ŠTÁTNEMU ŠÍRITEĽOVI HOAXOV O CHEMTRAILS, HLAVNÉMU MASKOTOVI MŽP NA ŠÍRENIE LŽÍ O PRETRVÁVAJÚCICH KONDENZAČNÝCH STOPÁCH. Ľudia by mali odmietnuť takýchto úradníkov sponzorovať! Je namieste odmietnutie platenia daní, poplatkov...
https://www.biblik.sk/news/telefonat-martinovi-gerovi-statnemu-siritelovi-hoaxov-o-chemtrails/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/