LIST NA MINISTERSTVO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA A ÚRAD NA OCHRANU OVZDUŠIA: ZA ČO POBERÁTE PLAT? NEEXISTUJE ABY SA NAŠIEL JEDINÝ SLOVÁK, KTORÝ BY SA VÁM SKLADAL NA PLAT V PODOBE DANÍ, POKÚT A POPLATKOV!

07.06.2023 12:44

LIST NA MINISTERSTVO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA A ÚRAD NA OCHRANU OVZDUŠIA: ZA ČO POBERÁTE PLAT? NEEXISTUJE ABY SA NAŠIEL JEDINÝ SLOVÁK, KTORÝ BY SA VÁM SKLADAL NA PLAT V PODOBE DANÍ, POKÚT A POPLATKOV!

Ministerstvo životného prostredia a Slovenská inšpekcia životného prostredia,

daňových poplatníkov zaujíma, ako chránite ovzdušie a ak to nerobíte, potom za čo poberáte plat? Prebieha pokus o vyvraždenie väčšiny ľudí na Zemi, možno sa bude zase vyhlasovať nový vírus. V roku 2018 Biblik.sk napísal na úrad na ochranu ovzdušia, že ľudia budú mať problémy s dýchaním, článok tu:

OCHLADENIE AKO NÁSLEDOK GEOINŽINIERSTVA:

https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

Lietadlá nad našim mestom lietajú v kruhoch a častokrát i vo veľmi nízkej výške a rozprašujú do ovzdušia  drobné vlákna :

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=chemtrails+vl%C3%A1kna

Masové ochorenia a problémy s dýchaním sú zákonitý následok rozprašovania umelého prachu. Dlhodobé rozprašovanie sa skončí pravdepodobne mnohonásobným zlyhávaním orgánov, je možné predpokladať vysoký počet úmrtí. (výskumníci hovoria, že rozprašované materiály sú toxické - napr. Dr. Perlingieri tu - videá už treba dohľadať ručne, youtube tvorí na tému chemtrials vlastný obsah, snáď kľúčové slová pomôžu:

https://www.biblik.sk/news/global-climate-change-conference/

Krátke, zatiaľ nezablokované video tu:

PILOTS, DOCTORS & SCIENTISTS TELL TRUTH ABOUT CHEMTRAILS (ENGLISH ONLY)
https://www.biblik.sk/news/pilots-doctors-scientists-tell-truth-about-chemtrails-english-only/

2.) GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA (Dr. Jaškowski)
https://www.dailymotion.com/video/x7t4dak
Zdrojový čl. / source article: https://www.biblik.sk/news/strucna-sprava-o-pocasi-24-5-2018/

3.) CHEMTRAILS DOKUMENTY Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

V roku 2020 prišla hra na nový vírus, bol to však len nácvik pred skutočnou udalosťou, ktorú je možné predpokladať. Niektorí ľudia odmietajú podávať ďaňové priznania, pretože úrady a Polícia si neplnia svoje povinnosti. Stav ovzdušia je doslova havarijný, ovzdušie je zamorené umelými svetloreflexnými časticami. Väčšinu prachu v domácnosti tvoria biele, čierne a červené vlákna s veľmi špecifickými vlastnosťami (viac do hľadania na Biblik.sk chemtrails vlákna alebo chemtrails fibers), väčšina tohto prachu pochádza z rozprašovania chemtrials z lietadiel! V prírode nájdeme častokrát i celé chuchvalce bielych vláken, z ktorých trčia čierne a červené vlánka, týmto je zamorená celá príroda:

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE / CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 3x- doplnené)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

VIDEO ROZHOVOR O GEOINŽINIERINGU BOLO ZMAZANÉ Z YOUTUBE / INTERVIEW ABOUT GEOENGINEERING WAS DELETED FROM YOUTUBE (SK, ENG, SPA) - nový link, new link:
https://www.biblik.sk/news/video-rozhovor-o-geoinzinieringu-bolo-zmazane-z-youtube/

CHEMTRAILS_VLÁKNA_CHEMTRAILS FIBERS (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-chemtrails-fibers/

CHEMTRAILS TN 4.5.2023 a 5.5.2023 + VIDEÁ ZAMORENÉHO OVZDUŠIA CHUCHVALCAMI CHEMTRAILS / CHEMTRAILS TN 4.5.2023 and 5.5.2023 + POLLUTED AIR BY LIGHT-REFLECTING PARTICLES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-tn-4-5-2023-a-5-5-2023-videa-zamoreneho-ovzdsia-chuchvalcami-chemtrails-chemtrails-tn-4-5-2023-and-5-5-2023-polluted-air-by-light-reflecting-particles/

Toto je údajne Vaša náplň práce:

"MŽP SR vydáva všeobecne záväzné predpisy, ktorými ustanovuje prípustnú mieru znečisťovania ovzdušia (emisné limity, technické požiadavky a podmienky prevádzkovania)."

(Popis náplne práce Ministerstva životného prostredia tu

Čo vy vlastne robíte? Riešite nejaké CO2? Teda pre skutočnú ochranu ovzdušia robíte hovno? Žiadne varovania doteraz, miesto toho šírite len pochybné názory pochybných odborníkov:

https://www.minzp.sk/ovzdusie/ochrana-ovzdusia/ine/chemtrails/

Daňoví poplatníci by mali nabehnúť na váš úrad a poprevracať stoly tak ako Pán Ježiš Kristus, keď čistil chrám! (Ján 2:13 nasl.) Neexistuje, aby sa našiel jediný Slovák, ktorý by sa Vám skladal na plat v podobe daní, pokút a poplatkov! Vaša činnosť je riešiť súkromný biznis Matovičovsko-Sulíkovsko-Kollárovej fašistickej zločineckej bandy, ktorá šírila teror a svorne propagovali zdravie poškodzujúce testy a smrtiace vakcíny a na ochranu ľudí a ochranu ovzdušia nerobíte nič! Žiadne vyšetrovanie, žiadna skutočná činnosť na ochranu ovzdušia (hlavný polutant je chemtrials) ani žiadne skutočné informovanie verejnosti, žiadne varovania! Z pohľadu daňových poplatníkov ste ďalší úplne zbytočný satanský, antislovanský a darmožráčsky zločinecký úrad, ale za nečinnosť vo veci rozprašovania chemtrails a absolútne ignorovanie stavu ovzdušia s 0 varovaniami a 0 odporúčaniami budete súdení! Nevydali ste vo veci chemtrails žiadne varovania ani odporúčania pre ľudí, skutočný stav ovzdušia ignorujete a každý deň sa blíži váš koniec! Keď to padá v daždi na Zem, nevyhne sa tomu prakticky nikto, kontaminuje sa vzduch, voda, pôda a všetky potraviny. Čakáte niečo iné ako masové vymieranie? Bude sa zase hrať ten scénár na nový vírus? Za nadchádzajúce úmrtia, ktoré je možné v dôsledku rozprašovania chemtrails predpokladať, budete zodpovední, na ochranu ovzdušia a ľudí ste čo doteraz urobili? Môžete si prečítať navrhovaných 7 opatrení, keď budete zdochýňať (a nadchádza skutočný čas zúčtovania) možno si spomeniete, že toto ste mali robiť vy:

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

Arkan, Biblik.sk
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

Mail odoslaný 7.6.2023 14:05 (13:05 z.č.) na:

informacieZAVINÁČsizp.sk; podatelnaZAVINÁČsizp.sk; zelena.linkaZAVINÁČenviro.gov.sk

 

Re: MŽP 14:43 (13:43 z.č.) Zelena.linkaZAVINÁČenviro.gov.sk:

"Dobrý deň,
k Vašej správe uvádzame nasledovné:
K obdobnej problematike sa MŽP vyjadrovalo aj v minulosti (uverejnené na https://www.minzp.sk/ovzdusie/ochrana-ovzdusia/ine/chemtrails/).

Re.: Biblik.sk 14:50 (13:50 z.č.)

"Sú to hoaxy, za takéto vyjaderenia vás daňoví poplatníci neplatia, podobná situácia by musela byť aj v zime pri dýchaní, ľudia by museli zanechávať pretrvávajúce stopy, takisto autá. Keďže sa to nedeje a nedialo by sa to ani pri -50 °C ak by lietadlá štartovali pri zemi! Teda je isté, že Gera šíri hoaxy!
v liste sú hoaxy Martina Geru spomenuté, je to automatická odpoveď?"
Arkan, Biblik.sk
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

Zavolali sme teda Martinovi Gerovi a pýtali sme sa ho, že ak teda ľudia pri dýchaní ani autá v zime nezanechávajú pretrvávajúce kond. stopy, či teda lietadlá sú výnimka? Odpovedal, že sa už dostatočne vyjadril. Gera však nie je jediná osoba, čo sa vyjadruje o chemtrails, tisíce vedcov a odborníkov majú úplne iný názor (viď súvisiace články nižšie) a prednášajú o chemtrails na univerzitách i medzinárodných konferenciách. Prečo teda názor nejakého Geru je nad všetky ostatné? Je snáď satanista? Tak sme sa teda Geru na záver krátkeho telefonického rozhovoru opýtali, či je satanista. Na čo odpovedal "Dovidenia!"

Kontakt na RNDr. Martin Gera:

doc. RNDr. Martin Gera, PhD.
pracovňa: F1, 370
telefón: 02/602 95 863
mgeraZAVINÁČfmph.uniba.sk
(zavináč je potreba napísať vo forme @

na snímke: Martin Gera

_________________________________________________________________________

Súvisiace články / related articles:

CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!