ČO SA DIALO V TRENČÍNE VO ŠTVRTOK 19.1.2017

21.04.2018 02:26

Vo štvrtok poobede bola moja vnútorná situácia takmer neznesiteľná. Bol som tak nahnevaný a tak nespokojný ako snáď ešte nikdy za niekoľko posledných mesiacov.

Bol som úplne presvedčený o vplyve zvonka. Čo bolo neobvyklé, začali ma páliť miesta na hlave tam, kde sa kov okuliarov dotýka hlavy, tesne nad ušami, a to dokonca aj doma, čo býva veľmi neobvyklé. Nestalo sa to prvý krát, ale tentokrát to bolo veľmi silné.

Bočnica okuliarov. Červený krúžok označuje približne miesto, kde v blizkosti silného zdroja elektromagnetického žiarenia začínajú okuliare páliť. Kov je zasadený v plastovej bočnici, ten kov nesiaha až úplne do konca bočníc. Kov je odizolovaný plastom, ktorý by nemal byť vodivý, no pálenie je cítiť tam, kde sa plast dotýka hlavy.

Minule som bol na návšteve u kamaráta. Zrovna som nemal okuliare, ale mal som na ruke kovové hodinky. Už po pár sekundách som si okamžite musel dať z ruky dole tie kovové hodinky, pravdepodobne by nepomohlo ani hodinky odizolovať odevom. Opýtal som sa ho, čo v tej izbe má, či kúpil nový Wi-Fi router. Kamarát povedal, že si kúpil novú bezdrôtovú bluetooth klávesnicu.

Keby ľudia vedeli, aké sú bezdrôtové technológie nebezpečné, znenávideli by nielen tieto bezdrôtové zbytočnosti, ale aj svoj mobil. V každom prípade, myš a klávesnica by mali byť drôtové a namiesto Wi-Fi v domácnosti bezpečnejšie je používať kábel. Treba zvážiť možnosť Wi-fi úplne deaktivovať.

-    -    -

Mobil by ste podľa návodu mali držať najmenej 1 cm od tela. Fakt je ten, že by ste si mali zvyknúť používať na mobile vždy reproduktor a za žiadnych okolností si mobil nedávať ku hlave! (ani deťom do rúk! V skutočnosti je bezpečná vzdialenosť od aktívneho mobilu 4 metre! Ak máte dieťa, je lepšie sa od neho pri telefonovaní alebo internetovaní na vašom mobile vzdialiť, ale majte ho na očiach)

Riziká vplyvu elektromagnetického žiarenia na fyzické aj psychické zdravie sú príliš vysoké, ľudia ich nepoznajú a mali by byť opatrní. Dovolím si tvrdiť, že väčšina aktívnejších používateľov mobilu vykazuje určité známky poškodenia mozgu, to vychádza z môjho pozorovania ľudí, ktorí bežne v niektoré dni pretelefonujú či strávia s mobilným internetom aj niekoľko hodín. Prejavuje sa to najčastejšie ako hyperaktivita, najmä zrýchlenosť v reči a myšlienkach, s tými ľuďmi sa prakticky nedá viesť dialóg. Bohužiaľ sú to aj mnohí ľudia, ktorí bývajú v blízkosti mobilných základňových staníc. Ľudia v blízkosti zdrojov elektromagnetického žiarenia vykazujú akési výrazne dynamickejšie, resp. agresívnejšie správanie v spoločnosti, (príp. niekedy a to dokonca aj zároveň, akúsi vnútornú vyhorenosť, ciitový chlad či pasivitu) no dnes už je výskyt takýchto jedincov rozšírený v takom množstve, že sú bohužiaľ už v rámci noriem.

Nárast rakoviny a psychických ochorení podľa môjho názoru priamo súvisí s nárastom používania bezdrôtových technológií. Akoby toho ešte nebolo dosť, nasilu pchajú wi-fi do vlakov, autobusov a dokonca ešte aj na mestké stĺpy! (článok tu a tu)

Toto bolo iba nevyhnutným odbočením od témy ČO SA DIALO V TRENČÍNE VO ŠTVRTOK 19.1.2017:

Veľmi by ma zaujímalo, či ste aj vy niečo zaznamenali, pretože jednak, cítil som sa vo štvrtok od obeda neobvykle podráždený, nahnevaný až poriadne rozčúlený a to bez zjavnej príčiny. Kontaktoval som dvoch vnímavejších ľudí, jeden z nich hodnotil svoj vnútorný stav, najmä poobede a večer ako "niečo otrasné". Ďalší človek hodnotil svoju situáciu v noci ako neznesiteľnú, jednoducho v posteli nemohol vydržať. Ja osobne som sa večer po uľahnutí do postele rozplakal tak, že som z toho bol sám prekvapený, skrátka ako keby mi niekto strašne ublížil. Možno prenos do nejakej silno konfliktnej situácie z minulosti, no zaujímavé je, že si ani nepamätám o akú situáciu vlastne išlo! Zostrih nepohodlných detailov s ktorými človek bežne žije, zrazu prišiel ako jeden film, na ktorý sa človek jednoducho musel dívať.

Je to veľmi náročné vôbec popísať človeku, ktorý to nezažil. Iný človek to popísal - akoby vás niečo ťahalo dole, akési pochmúrne myšlienky, ktoré sa nedali zahnať, jednoducho akýsi temný vplyv si násilne vyžadoval vašu pozornosť. U ľudí, ktorí vykonávajú koncentračné cvičenia bolo pozorovať, akoby si program smútku žiadal, aby ste sa mu odovzdali, akoby iba to bola jediná možnosť, bolo to niečo strašné. Akoby úplná prázdnota si razila cestu do vašej duše a žiadala vás sa jej podvoliť, podvoliť sa vlastnému smútku, uznať svoj primitívny dôvod hnevať sa alebo byť neštastný! Ale bdelý človek aj v tomto uvidel Božiu vôľu a nevyhnutnosť vnútorne veľmi rýchlo radšej navždy odložiť svoje naivné predstavy.

-    -   -

Aj zásah temna je z veľkej časti vždy riadený Bohom.

Prišlo to tak rýchlo a tak nečakane, ako zlodej v noci... Naliehavosť uvedomiť si, kde vlastne sme a o čo tu vlastne ide...

Pozri 1. Tesalonickým 5. kapitola tu

-    -    -

 

V RÁMCI VÝSKUMU TEJTO NEOBVYKLEJ SITUÁCIE BY SME BOLI VEĽMI RADI, KEBY STE NÁM NAPÍSALI, ČI STE VO ŠTVRTOK POOBEDE ALEBO V NOCI ZO ŠTVRTKA NA PIATOK, PRÍPADNE INOKEDY NIEČO PODOBNÉ ZAŽILI, RESP. VYCÍTILI. PROSÍME VÁS NAPÍŠTE NÁM.  VAŠE E-MAILY BEZ VÁŠHO SÚHLASU NEBUDÚ UVEREJNENÉ.

 biblik@biblik.sk

Vďaka Pánu Bohu sme to aj tento krát úspešne zvládli, no všimol som si, že tentokrát intenzita sily temna bola obzvlášť na vysokej úrovni. Je to náročný záver, no som si úplne istý, že niekto na nás robí experimenty s ovládaním myšlienok. Pravdepodobne pomocou frekvencií z mobilných vysielačov, zdrojov Wi-fi a možno aj s pomocou vojenských radarov. Chemická oblačnosť, ktorú vytvárajú posýpacie lietadlá slúži ako horizontálny radar. Je to infraštruktúra na udržanie celej planéty v určitom poli.

Na obrázku nižšie je odfotená elektrochemická oblačnosť, vytvorená pomocou chemikálií vypúšťaných z posýpacích lietadiel a výkonného radaru, alebo inej bezdrôtovej technológie. (pravdepodobne je k tomuto účelu možné využiť aj antény z mobilných základňových staníc, ktoré sú v každom meste. Chemickú oblačnosť lietadlá vypúšťajú predovšetkým nad mestom, všímajte si)

 

Elektrochemická oblačnosť. Zdroj obrázka tu. Podobné úplne neprirodzené a nenormálne útvary vidíme aj na Slovensku, napr. tu  a tu. Na nebi môžeme pozorovať, ako sa čiary od lietadiel niekedy otočia o 90 stupňov. Mám na mysli rebrovitú oblačnosť, ktorá vzniká z pozdĺžnych dlhých čiar:

Pre zvačšenie obrázka kliknite na obrázok. Pozrite si aj ďalšie obrázky v sekcii obrázky. Rozprašovanie chemikálií z lietadiel, ktoré všetci dýchame môže byť v kombinácii s elektromagnetickým žiarením z vašich mobilov, tabletov, notebookov, navigácií a wi-fi zariadení, ktoré dennodenne používate veľmi efektívny spôsob na ovládanie myšlienok.

 

Ak si pozorne všímate ľudí, zdá sa mi akoby sa vás snažili zatiahnuť v poslednej dobe stále častejšie do konfliktu, prípadne za každú cenu spôsobiť, aby ste sa cítili u nich nepohodlne, alebo aby ste sa cítili vinní, napriek tomu, že vám takisto ublížili. No dobre, ale aby teraz prakticky pri každom stretnutí vyťahovali krivdy z dávnej minulosti za účelom vyvolať konflikt, to je veľmi zaujímavé. Ak by boli takto naštvatí iba na mňa, ale teraz aj ostatní im zrazu chcú všetci iba zle! Oni seba ani skutočné problémy vôbec nevidia! Veď takto sa správajú ľudia na psychiatrikej droge s názvom Xanax (Neurol) ale títo ľudia takéto lieky nikdy nebrali! Skrátka uprostred normálnej návštevy alebo keď ste s nimi dlhšiu dobu, to zrazu na nich príde. Samozrejme sú to ľudia, ktorí nemajú živý vzťah s Pánom Ježišom Kristom. Ich správanie rovnako ako drzosť a nečinnosť slovenských úradov vo veci chemtrails už presahuje hranice.