VYJADRENIE HLAVNÉHO HYGIENIKA NA ROZŠIROVANIE Wi-Fi

19.04.2018 18:26

Hlavný hygienik Slovenskej republiky


 Mgr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD.

Vyjadrenie hlavného hygienika na tento môj e-mail si môžete pozrieť tu: ohzp-2915.pdf (717,3 kB)

Môžete si z takýchto vyjadrení urobiť obraz sami.

Michael Jackson spieval "THEY DON'T CARE ABOUT US"

"IM NA NÁS NEZÁLEŽÍ!"

Tisíce oscilácií zo svinských Wi-fi sietí, ktoré presadzuje EU, nielen že ohrozuje zdravie človeka, ale dokonca ovplyvňujú EEG ľudského mozgu.(viac tu) Masové zavedenie wi-fi sietí na verejné miesta je ďalším pokusom o kontrolu ľudských myšlienok. Ľudia sa pod vplyvom týchto polí jednoducho správajú ináč. Mnohých ľudí už po krátkom pobyte v blízkosti zdrojov elektromagnetického žiarenia bolí hlava, majú problémy so spánkom, či problémy so sústredením. Často krát ľudí bolia oči, aj keď nepozerajú do počítača, pretože na blízkosť zdroja elektromagnetického žiarenia je zvlášť citlivá najmä epifýza, bolesti z tejto podmozgovej žľazy vystreľujú obykle do oka. Ostatní, ktorí tieto spočiatku veľmi jemné zmeny na sebe nepozorujú, ak budú dostatočne bdelí, môžu u ľudí (aj u seba) v blizkosti wi-fi, GPS či mobilnej základňovej stanice pozorovať zrýchlené myšlienky, zmätenosť, impulzívne konanie, alebo chuť kamsi ísť, niečo robiť, ísť nakupovať a pod, nejako namiesto kľudu byť v pohybe, alebo znova zapnúť svoj tablet či smartfón. Všimnite si, že niektorí ľudia už po krátkom hovore z mobilu zmenia tempo reči, obvykle rýchlejšie rozprávajú alebo sú naopak zádumčiví. Blízkosť zdrojov elektromagnetického žiarenia preukázateľne ovplyvňuje každého človeka.

Jedna z najčastejších príčin úmrtia je rakovina. Čo sa za posledných dvadsať rokov najviac zmenilo? Ľuďom dali do rúk mobily, nainštalovali na strechy domov mobilné základňové stanice a zamorili prostredie vysokými frekvenciami. Samozrejme, že sa nesnažia ľudí chrániť a upozorňovať na riziká používania mobilov, wi-fi, GPS a iných, pretože vzostup rakoviny je v súlade s globálnym cieľom redukcie populácie. Je potom úplne jasné, prečo vám tieto svine kľudne do očí povedia, že neexistujú zjavné škodlivé účinky elektromagnetického žiarenia. Keby mohli, povedia, že elektromagnetické žiarenie neexistuje, rovnako ako chemtrails podľa provládnych vedcov samozrejme neexistujú. Čo sú vlastne títo ľudia zač? Pozrite si logo Úradu verejného zdravotníctva, ktoré nájdete aj vo vyjadrení hlavného hygienika:

https://wiki.finance.gov.sk/download/attachments/24944186/worddavc020b2ae2f784fb59110d64763fd9fd8.png?version=1&modificationDate=1521074067243&api=v2

   Títo ľudia otvorene používajú satanskú symboliku, symboly hada nie sú náhodné, ale určite by vám boli schopní povedať, že diabol neexistuje. Tri hlavné body satanskej propagandy sú:

1.) Zaistiť, aby ľudia verili, že diabol a jeho anjeli neexistujú (vidíte to aj vo vyjadrení vyjadrení hlavného hygienika - zjavné škodlivé účinky elektromagnetického žiarenia vraj neexistujú. Nič nevideli, lebo na nič sa nepozreli, ale majú armádu slizských vedcov s titulmi, ktorí podpíšu hocičo. Je dobre, že tejto titulmi ovenčenej morálnej spodine prestávajú ľudia veriť. Morálna zvrátenosť vedcov prináša obrovské škody celej civilizácii. Vedec je dnes v očiach ľudí vnímaný rovnako ako kedysi inkvizítor. Je napísané:  "Po ich ovocí ich poznáte. " Čo prináša spoločnosti napr. CERN, do ktorého vysýpame milióny eur? Čo skúma SHMÚ, keď nevidí modifikácie počasia po náletoch lietadiel ani kusy vlákna chemtrails, ktoré do rúk na ulici chytajú deti? Dôkazy sú na každom liste, na každej rastline a takmer denne po celom nebi!

A Čo pre nás Slovákov vlastne robí Úrad verejného zdravotníctva, keď namiesto ochrany obyvateľstva podporuje kontamináciu životného prostredia zdrojmi elektrosmogu z wi-fi? Radujme sa veseľme sa, plníme požiadavky EU, potešme sa! Vážení vedci, vážení páni doktori a vážení politici, choďte do riti pokiaľ chcete slúžiť cudzím mocnostiam a byť za to platení z našich daní!)

2.) Totálna kontrola mysle 

-kombinácia elektromagnetického žiarenia a chemikálií z chemtrails preukázateľne ovplyňuje ľudské myslenie, správanie a konanie.

-Jedy vo vakcínach, ktoré preukázateľne poškodzujú mozog-hliník a ďalšie.

-Jedy v potravinách-glukózový sirup, sprac. sója, stužené tuky... viac na https://www.biblik.sk/news/globalne-zlociny/  

-Jedy v kozmetike - fluorid v zubných pastách, SLS-Sodium Lauryl Sulfát v šampónoch, v mydlách, (SLS je taktiež aj v mnohých tzv. bio-zubných pastách. Veď podľa takýchto vedcov je tento veľmi jedovatý čistiaci prostriedok, rovnako ako fluorid bezpečný, však?)

- Budú dookola hovoriť, písať a boriť "mýty" o škodlivosti očkovania, útočiť na ľudí, ktorí odmietajú ich satanské vakcíny, a vysmievajú sa z ľudí a vedcov, ktorí pochopili zvrátenosť očkovania vo svojej podstate a odmietajú do svojich zdravých detí očkovať ich špinavé vakcíny, ktoré sú prakticky všetky GMO, geneticky modifikované a k tomu ešte plné hliníka! Očkovanie je zvrátenosť, skutočne veríte, že zdravý organizmus je tak sprostý, že nevie chorobu rozpoznať a úspešne sa ubrániť aj bez vakcíny? Potrebujete k tomu, aby ste sa konečne prebrali, napratať do zdravého tela formy vírusov, z ktorých vraj nič nemôže vyrásť, lebo vám tvrdia, že tie vírusy sú oslabené, alebo neživé? Uvidíte následky vašich zvrátených rozhodnutí, vy zodpovení rodičia, ktorí ste v živote nevideli ani príbalový leták od vakcíny! Ani psa by som nedal očkovať a varujem každého zdravého človeka, ktorý by sa rozhodol nechať si podať hoc i len tetanovku! Kto sa rozhodne pre očkovanie, vážne ohrozuje svoje zdravie a vpravením geneticky modifikovaných vírusov do svojho tela sa tak stáva potenciálnym zdrojom nákazy pre spoločnosť. Ale aj hlavný hygienik sa vraj dáva očkovať, to je pre spoločnosť, ale skôr pre farmaceutickú spoločnosť vynikajúci príklad! "KAŽDÝ ROK SA DÁVAM OČKOVAŤ" https://goo.gl/27RdKa a samozrejme, ešte tá známa dokolečka opakovaná mantra: "Očkovanie je ten najúčinnejší prostriedok prevencie mnohých infekčných ochorení" https://goo.gl/PQv14a

-Propaganda podľa hesla "100x opakovaná lož sa stane pravdou." Vymývanie mozgov prostredníctvom "vzdelania" v štátnych školách, prostredníctvom TV, a cez internetové stránky-najmä neustále podsúvanie erotiky, pokusy propagovať zvrátenosti pod maskou vedy ako niečo pre spoločnosť potrebné.

-Ďalšie extrémy, ako napr. homopropaganda a zvrátenosti, ktoré sa propagujú ako moderné umenie.

3.) Zničiť Bibliu bez toho, aby ju bolo potrebné páliť (ateistickí vedci, ktorí zosmiešňujú veriacich, či dokonca akýmisi vedcami podpísané tvrdenia, že Pán Ježiš Kristus nikdy neexistoval... Rozširovanie názorov o úplnej zbytočnosti čítať Bibliu, o úplnej nedôveryhodnosti Biblických textov.  Rozširovanie nových falošných prekladov Biblie, ako špinavý ekumenický preklad, v ktorom sú vynechané slová ako pokánie, ale aj celé verše-písali sme o tom tu)

Pozrime sa teda, prečo si za svoj s ymbol  aj na Úrade verejného zdravotníctva zvolili hada, aby ste vedeli, komu títo "ochrancovia" verejného zdravia a propagátori očkovania skutočne slúžia:

"A svrhnutý bol veľký drak, ten starý had, ktorý sa volá diabol a satanáš, ktorý zvodí celý svet; svrhnutý bol na zem, a jeho anjeli boli svrhnutí s ním." Zjavenie 12:9