CO2 TVORÍ 0,04% ATMOSFÉRY, A Z TÝCHTO 0,04% ĽUDSTVO PRODUKUJE 3%

19.01.2024 18:57

CO2 TVORÍ 0,04% ATMOSFÉRY, A Z TÝCHTO 0,04% ĽUDSTVO PRODUKUJE 3%

https://streamable.com/bftexs

Poznámka Biblik: je to podobné, ako keď pre niekoho len tak prídu kukláči alebo sa ocitne na základe tvrdení pochybných osôb pred súdom. Pozeráte sa, či to tam niekto vôbec myslí vážne, alebo čo je to za hru? Hra na pozornosť? Ale stále podľa hesla "Čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta"? Lebo ak revú dostatočne hlasno úplne odveci reči, chcú učiť deti masturbovať, vtláčajú úchylky a homosexualizmus na roveň manželstva a pomaly pedofíliu sa snažia urobiť tolerovateľnú v spoločnosti (viz. Hanzelová - jej známe "aj pedofili sú len ľudia") a k tomu presviedčajú, že to, čo vidíme na nebi sú len kondenzačné stopy, potom každý, kto povie: "Z koho tu robíte debila?" je označený za konšpirátora - to je ich taktika, nemali by však ich lži a zvrátenosti dlhého trvania, ak by sa ľudia nebáli. Pre vykorenenie strachu je však potrebný vzťah s Nebeským Otcom a Pánom Ježišom Kristom, ináč podľa názoru skúseného čarodejníka neobstojíte!

Podľa tvrdenia na stránke ministerstva životného prostredia toto sú vraj len bežné kondenzačné stopy a nič viac - veď sa pod to podpísal odborník Gera, ak Gerovi neveríte, ste konšpirátor:

Na hranách čiar je jasne vidieť zapínanie a vypínanie posýpania, tieto vzory svedčia, že sa určite nejedná o kondenzačné stopy a tieto chemikálie podľa všetkého nie sú súčasťou leteckého paliva, ale autonómneho systému, ktorý zrejme z dôvodu šetrenia častokrát vypne a zapne rozprašovanie presne na krížení čiar, pre pozorné oko je to viditeľné na oboch snímkach, a rovnako i takmer každý deň na nebi. Ak budete ticho, beda vám! Každý kto chce, môže robiť aspoň niečo, napríklad podpora Biblik.sk ktorý na tému chemtrails / chemtrails vlákna / HAARP napísal už možno stovky slovenských i anglických článkov, ktoré pomáhajú čoraz väčšej časti ľudstva uvedomiť si, čoho sú títo zločinci, vrahovia a satanisti schopní - potom kde sa berie tá dôvera v ich produkty, v ich lieky, v ich smartphony, v ich vakcíny?

Ako môže niekto dať očkovať svoje dieťa alebo mať odvahu kúpiť si niečo z McDonald's? Potrebuje niekto ešte extra dávku jedov alebo prispievať "na charitu" vrahom? Každý nákup, každé euro, každý cent sú voľby!

Cítite sa v pohode so smartphonom pri tele? Či vám to nič nerobí, len ste po použití internetu na smartphone vždy celí červení v tvári a myslíte, že asi je to ok, že asi to nič? Väčšina z vás je preto v určitom hypnotickom stave... Zdraví a triezvi by si mnohé veci museli všimnúť a nijakým činom by ste to nemohli nechať len tak, ani ignorovať, ako bohužiaľ aj väčšina tzv. alternatívnych médií, nemajú k tomu čo povedať?

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-computed-spraying-png

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:
Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!