TELEFONÁT MARTINOVI GEROVI, ŠTÁTNEMU ŠÍRITEĽOVI HOAXOV O CHEMTRAILS, HLAVNÉMU MASKOTOVI MŽP NA ŠÍRENIE LŽÍ O PRETRVÁVAJÚCICH KONDENZAČNÝCH STOPÁCH. Ľudia by mali odmietnuť takýchto úradníkov sponzorovať! Je namieste odmietnutie platenia daní, poplatkov...

07.06.2023 15:05

TELEFONÁT MARTINOVI GEROVI, ŠTÁTNEMU ŠÍRITEĽOVI HOAXOV O CHEMTRAILS, HLAVNÉMU MASKOTOVI MŽP NA ŠÍRENIE LŽÍ O PRETRVÁVAJÚCICH KONDENZAČNÝCH STOPÁCH. Ľudia by mali odmietnuť takýchto úradníkov sponzorovať! Je namieste odmietnutie platenia daní, poplatkov a pokút, a ak ľudia nabehnú na tieto satanské úrady a začnú vyháňať týchto odborníkov a prevracať im stoly, nikto sa tomu nebude čudovať.

Zo slovenského MŽP na podnet vo veci chemtrails prišla rýchla odpoveď:

"Dobrý deň,
k Vašej správe uvádzame nasledovné:
K obdobnej problematike sa MŽP vyjadrovalo aj v minulosti (uverejnené na https://www.minzp.sk/ovzdusie/ochrana-ovzdusia/ine/chemtrails/).


Re.: Biblik.sk 14:50 (13:50 z.č.)
"Sú to hoaxy, za takéto vyjadrenia vás daňoví poplatníci neplatia, podobná situácia by musela byť aj v zime pri dýchaní, ľudia by museli zanechávať pretrvávajúce stopy, takisto autá. Keďže sa to nedeje a nedialo by sa to ani pri -50 °C ak by lietadlá štartovali pri zemi! Teda je isté, že Gera šíri hoaxy!
v liste sú hoaxy Martina Geru spomenuté, je to automatická odpoveď?"
Arkan, Biblik.sk
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

 

Zavolali sme teda Martinovi Gerovi a pýtali sme sa ho, že ak teda ľudia pri dýchaní ani autá v zime nezanechávajú pretrvávajúce kond. stopy, či teda lietadlá sú výnimka? Odpovedal, že sa už dostatočne vyjadril. Gera však nie je jediná osoba, čo sa vyjadruje o chemtrails, tisíce vedcov a odborníkov majú úplne iný názor (viď súvisiace články nižšie) a prednášajú o chemtrails na univerzitách i medzinárodných konferenciách. Prečo teda názor nejakého Geru je nad všetky ostatné? Je snáď satanista? Tak sme sa teda Geru na záver krátkeho telefonického rozhovoru opýtali, či je satanista. Na čo odpovedal "Dovidenia!"

Kontakt na RNDr. Martin Gera:

doc. RNDr. Martin Gera, PhD.
pracovňa: F1, 370
telefón: 02/602 95 863
mgeraZAVINÁČfmph.uniba.sk
(zavináč je potreba napísať vo forme @

doc. RNDr. Martin Gera, PhD.

Martin Gera a MŽP si robia z ľudí srandu, tvrdia, že na našom nebi sa vlastne nič neobvyklé nedeje! Skutočne? A čo ak názor Geru a MŽP je rovnako pochybný a následky budú choroby a smrť, podobne ako pochybné boli oficiálne názory o opatreniach, testoch a vakcínach?

Ranný nálet lietadiel chemtrails (Trenčín - Slovensko / Slovakia)

SVITANIE S CHEMTRAILS - GENOCÍDA!!! TAKMER DENNE NAD VAŠOU HLAVOU! / GOOD MORNING - CHEMTRAILS GENOCIDE
https://www.biblik.sk/obrazky/#genocida-denne-nad-vasou-hlavou-po-ne-0-24-00-hod-jpg1

Bežný deň v  Trenčíne - Slnko permanentne zastierané náhlym náletom lietadiel. Cez TN by mal viesť jeden letový koridor (diag. od ľavého spodného rohu k pravému hornému) Ak náhle vidíme lietadlá na iných trasách, vôbec by tam nemali byť! Teda, jedná sa v určitej dobe o nálet lietadiel, ktoré lietajú krížom-krážom v oblúkoch a kruhoch po oblohe:

https://www.biblik.sk/obrazky/#slnce-sa-obrati-na-tmu-biblia-skut-2-20-jpg1

 

Na oblohe posýpacie lietadlá môžete vidieť častokárt aj v extrémne nízkych výškach a lietajú krížom krážom, bežne nám to točia pod okami, alebo robia oblúky, esíčka, menia výšku, robia na nebi určitý presný vzor:

Otáčajúce sa posýpacie lietadlo robí okruh, rôzne formy otočiek, esíčok, náhle prudké menenie kurzu a výšky - to určite nie je bežná záležitosť dopravných lietadiel! Stačí pozorne sledovať oblohu, čo sa deje môže vidieť každý sám, ľudia nepotrebujú MŽP ani Geru aby sa k tomu vyjadrovali a už vôbec ich neplatíme za spoluúčasť na genocíde (čo vlastne svojimi vyhláseniami, lžami a ignoranstvom robia denno-denne!) To je ich práca (krytie satanských zločinov, krytie vrážd a krádeže - náplň ich práce, ale prečo by sme sa takýmto protislovenským úradníkom mali skladať na plat? Ľudia by mali odmietnuť takýchto úradníkov sponzorovať! Preto je namieste odmietnutie platenia daní, poplatkov a pokút, a ak ľudia nabehnú na tieto satanské úrady a začnú vyháňať týchto odborníkov a prevracať im stoly, nikto sa tomu nebude čudovať!

 

CHEMTRAILS ON / OFF:

Je zrejmé, že časť chemikálií, ktorá robí tieto čiary nie je v palive, lietadlá presne zapínajú a vypínajú posýpanie

 

Súvisiace články / related articles

- v týchto článkoch sú veľmi zaujímavé odkazy:

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

 

LIST NA MINISTERSTVO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA A ÚRAD NA OCHRANU OVZDUŠIA: ZA ČO POBERÁTE PLAT? NEEXISTUJE ABY SA NAŠIEL JEDINÝ SLOVÁK, KTORÝ BY SA VÁM SKLADAL NA PLAT V PODOBE DANÍ, POKÚT A POPLATKOV!

https://www.biblik.sk/news/list-na-ministerstvo-zivotneho-prostredia-a-urad-na-ochranu-ovzdusia-za-co-poberate-plat/

 

CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

 

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!