ĎALŠÍ MOBILNÝ OPERÁTOR ZAPOL V BRATISLAVE 5G

28.04.2021 10:56

"Mobilný operátor 4ka zapol v Bratislave uplynulý týždeň na desiatkach vysielačov skúšobnú prevádzku 5G siete.
Operátor to oznámil 27.4.2021, sieť môžu využívať všetci zákazníci so SIM kartou operátora a kompatibilnými zariadeniami.
5G sieť bola zapnutá na 83 vysielačoch, aké má pokrytie a parametre operátor neoznámil."

Viac tu: https://dsl.sk/article.php?article=24962

Poznámka Biblik: aké to bude mať dopady na zdravie, to zrejme operátor tiež neoznámil. A ktorý úrad alebo osoba dovolila tieto experimenty na ľuďoch, to by bolo v spolupráci s odborníkmi na trestné oznámenie. Každý nový vysielač, každá modifikácia siete je experiment na ľuďoch, dopady sú neznáme. Bežné vedľajšie účinky súčasnej mobilnej technológie sú špičkovým odborníkom popísané  tu . Ak by niekto túto technológiu poznal a snažil sa o vojenské využitie a kontrolu myšlienok, je to potenciálna zbraň, ktorou možno ovplyvňovať myslenie a správanie ľudí a možno aj ich zdravie... (možný spôsob manažovania tzv. "pandémie") Kombinácia častíc chemtrails a frekvencií z mobilných vysielačov, chemicko-radiačné pôsobenie na človeka, technicky takto je podľa nás možné výrazne meniť myslenie, pocit a správanie ľudí, či vyvolať choroby alebo dokonca aj masové úmrtia. Priorita ľudí je zvrhnúť tento satanský systém, ktorý ničí Zem a robí na ľuďoch experimenty! Ak by toto šialené rozprašovanie chemtrails a bezbrehá inštalácia a modifikácia mobilných vysielačov pokračovala, na Zemi by to zrejme neprežil vôbec nikto! Priatelia, uvedomte si prosím Vás, že hrozbou nie je žiadny vírus, existuje niečo, čo choroby spôsobuje, nejaká forma otravy alebo nákazy a na 99% je silno otrávené ovzdušie! (na 100% je ovzdušie zamorené umelým prachom z chemtrails, ako je tento umelý prach toxický, to je už na ďalšie vyšetrovanie, samotný tento "smart prach" je nepochybne príčinou mnohých najmä respiračných chorôb)

Chemtrails, mobilné žiarenia, 5G sú hlavní podozriví z kontaminácie ovzdušia. Súčasná vláda najprv podporuje 5G a potom pozorujú, aké to bude mať dopady, podobné ako s testami a vakcínami, majú vás za dobytok a za pokusné zvieratá!

Angličania neprijali ani rúška a neprijímajú ani pozíciu dobytka, v Anglicku 5G vysielače ľudia zapaľujú.