DÔKAZY ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS PRÁVE VIDÍTE NA NEBI

15.09.2020 11:22

Kovovosivé nebo, slnečný jas tlmený ako za súmraku a žiadne oblaky - výsledok niekoľkodňovej práce satanových služobníkov, ktorý rozprášili častice do ovzdušia. Sami sa choďte pozrieť na tú oblohu.

Zaujímavý článok priniesol server aeronet.cz

https://aeronet.cz/news/dark-sky-vakciny-na-covid-19-se-pry-nestihnou-vcas-klinicky-otestovat-nez-zase-znovu-virus-zmutuje-do-jine-podoby-a-proto-eu-v-tichosti-zvazuje-uplatnit-vyjimku-na-ockovani-300-milionu-evropanu/

Pridávajú nanočastice do leteckého paliva? Nevylučujeme to, ale presné vzory čiar a rozprašovanie z dýz na krídlach a z dýz na strede lietadla (aj tu) však svedčia o prídavných nádržiach. Ideálna vec je vlastný poriadny astronomický ďalekohľad s kvalitným zoomom (nahrať a podať trestné oznámenie) Video, kde sa podľa nás cielene rozprašujú chemtrails z dýz na trupe je aj tu, sype však aj od motorov, vzdialenosť stôp od motora je príliš krátka a podobá sa skôr olejovej dymovnici z leteckej show ako kondenzačnej stope, ktorá by sa za normálnych okolností tvorila desiatky metrov za lietadlom:

ŠTANDARDNÉ POSÝPACIE LIETADLO:
 
Je možné že je niečo aj v palive, na základe tisícok hodín vlastného pozorovania ďalekohľadom aj voľným okom vidím, že to vedia zapínať a vypínať, takže najskôr ide o samostarné nádrže, aditíva v palive nevylučujeme. Vzhľadom na obrovský počet umelých vláken môže ísť o polymerizačné prísady do paliva (bežne výrobcovia ponúkali antipolymerizačné, nakoľko dnes bežný prach je tvorený umelými bielymi, čiernymi a červenými vláknami, jedná sa skôr o cielene vyrobenú technológiu v samostatných nádržiach)
 
ROZPRAŠOVANIE CHEMIKÁLIÍ A SYNTETICKÝCH VLÁKEN NAD MESTOM - ZASTIERANIE SLNKA VPLÝVA NA TVORBU VITAMÍNU D, ČO JE JEDEN Z HLAVNÝCH FAKTOROV ZDRAVIA A IMUNITY. AJ KEBY SA JEDNALO O PRIRODZENÉ KOND. STOPY, V TAKOMTO ROZSAHU JE TO POŠKODZOVANIE ZDRAVIA. AK BY TOTO ROBILI AUTÁ NA ZEMI, MUSELI BY SME S TÝM NIEČO ROBIŤ, AK TOTO ROBIA NA NEBI, PADÁ TO NA ZEM, NEMÔŽETE SI TO NEVŠÍMAŤ, BITE NA POPLACH:
červený kruh zobrazuje presné zapínanie a vypínanie chemikálií, ťažko môže ísť v tomto prípade o aditíva do paliva
 
 
 
Chirurgicky presné zapínanie a vypínanie sprejovania svedčí skôr o prídavných nádržiach
 
 
 
Detail začatia posýpania svedčí tiež o používaní dýz a prídavných nádrží so zvlášť na tento účel určenými chemikáliami. Zaujímavé je akoby zmiešavanie dvoch vrstiev chemikálií, čo z toho vznikne, možete hádať, možno aj Novičok keď bude treba dokázať ilúziu pandémie?
 
"Sú to umelé oblaky zasievané lietadlami, ktoré sprejujú aerosóly do vrchnej časti atmosféry." Dr. Jasper Kirkby, fyzik - CERN. Viac obrázkov tu: https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-dr-jasper-kirkby-jpg1

Každý Slovák, ktorý nie je šváb by mal napísať aspoň 3 listy za rok, ideálne každý týždeň alebo aspoň každý mesiac jeden list. Mali by ste sa o to zaujímať, lebo potom o čom chcete každé štyri roky rozhodovať, keď vlastne bežne nezasahujete do ničoho?????? Áno, je to nechutná záležitosť, nemusíte sa tým zaoberať príliš, vedieť o tomto určité detaily je na grcanie a príliš by sa vám na tejto Zemi ani nechcelo žiť! Ale pasivita je hriech, zaliezanie a zakrývanie si očí je postoj švába, ktorý chce len prežiť a nič iné ho nezaujíma. Slováci sa musia otvorene postaviť aj proti vzdušným útokom na našu zem. Každý človek si môže o chemtrails urobiť vlastný výskum a úradom napísať svoje zistenie a požiadavky, je to oveľa väčšia priorita ako práva nenarodených detí (čím nechceme tvrdiť, že ochrana života nenarodených detí sa nemá riešiť vôbec) Rozprašovaním chemtrails sa porušuje právo na život, zdravie a slobodné myslenie - rozprašovanie chemtrails je pokusom o vraždu narodených detí!!!!!! Nepochybne, ak máte jasno v tom, čo sa tu deje, je to určitý nástroj na odmietnutie spolupráce so štátom, ktorý takúto satanskú genocídu umožňuje. (podobne aj dôchodky, z ktorých nie je možné prežiť, juvenilná justícia, fašistické nariadenia - to všetko sú príležitosti na zmenu)

Faktom je, že jediným náletom môže byť po nás, tieto svine môžu hovoriť koronavírus, ale ako povedala Dr. Soňa Peková, takzvaný  koronavírus je umelý výtvor . To znamená, že ak tento vírus vyrobili, existuje podozrenie, že ho rozprášili a hlavným opatrením by malo byť podrobné vyšetrovanie. Úplný zákaz všetkých preletov lietadiel a monitorovanie oblohy na prítomnosť chemikálií (vláken) by bol na mieste. (monitorovať by sa mali aj vyžarované frekvencie HAARP, obr. aj tu a tu)

Úrady musia začať vyšetrovať aj rozprašovanie vláken a častíc z lietadiel, ak by im teda šlo o naše zdravie. Až doteraz, všetky ich opatrenia svedčia o opaku - úmyslom je človeka poškodiť, či už fyzicky stupídnym nariadením o nosení rúšok, alebo psychologicky policajným terorom a obmedzovaním živobytia. Slovákom sa takto ponúka aj vďaka pololabilnému premiérovi jedna obrovská šanca na zmenu - Slováci by mali ako prví povstať a väčšina slovenského národa by mala odmietnuť spolupracovať s  tyranským režimom, ktorým je Matovičova vláda. 

 
Jeden z najznámenších zlovestných premiérov a Caligula jeden z najznámejších zlovestných cisárov