DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA

03.09.2020 11:38

Drahí priatelia,

tu je článok, pod článok je mimoriadne dôležité video:

https://www.biblik.sk/news/evidence-they-can-make-the-corona-scenario-real-dokazy-ze-diabli-su-schopni-pre-dosiahnutie-svojich-cielov-urobit-korona-scenar-realnym/

Je dobré sa podľa toho zariadiť, možno že bude treba aj emigrovať, tak aby ste každý mali platný pas a po ruke zásobu benzínu/nafty a dobré by bolo mať aj nejaký prenosný varič, elektrický a radšej aj plynový.

Čo sa zásoby potravín týka, dobre sa dá uskladniť celé zrno a je dobré mať na zomletie kávový mlynček.

(elektrina ísť nemusí, takže možno je dobrý aj ručný mlynček; kávoví závisláci – zásoba celých zŕn kvalitnej kávy)

V každom prípade, celé zrno sa dá pomerne dobre skladovať a aj je chutné a výživné aj celé uvarené, napríklad ovos, pohánka a pod. Zásoba aspoň zopár desiatok litrov destilovanej vody by tiež nebola odveci. V plaste voda napáchne plastom. V skle voda nie je príliš prenosná, možno je dobré skladovať vodu v skle a na prepravu mať po ruke čistú bandasku. Piť by sa destilka mala dať keď sa to mierne prisolí.

Základ všetkého je vzťah s Bohom, Voda a Soľ (Morská soľ, napr. SŮĽ MOŘSKÁ Z ATLANTIKU JEMNÁ – zn. COUNTRY LIFE – to je dobrá soľ, býva vo väčšine dobrých bioobchov. Občas na doplnenie minerálov je vhodná aj Diamantová Himalájska Soľ, na dlhodobé používanie však odporúčame čistú morskú soľ, dôvody viac Dr. Coldwell tu)

Ináč pitie destilovanej vody bez soli môže spôsobiť problémy a aj jemne prisolená destilka by sa mala začínať piť radšej pomenej. Zdôrazňujeme, že ide o núdzové zásoby! Ako vám robí núdzová voda a núdzová strava je dobre mať najskôr odskúšané. Kto skúšal piť napr. osmózu (veľmi filtrovanú čistú vodu) je spočiatku dosť ťažké sa z toho napiť, človek býva po tom stále smädný, neuvaríte z toho ani dobrý čaj, veci sa v tom zle lúhujú. Je dobré do takej vody pridať trošku soli. Niektorí odborníci neodporúčajú osmózu vôbec, sám osmózu pijem iba občas. Hľadajte informácie sami, čistá kvalitná voda veľmi ovplyvní vaše zdravie, zaujímavú poznámku o vode a vhodnej filtrácii má Dr. Cowan tu. A potom Dr. Price píše, že chlórová voda by sa nemala používať ani na sprchovanie, viac tu.

Je dobre mať po ruke aj nejaké odskúšané lieky + prípravky na dezinfekciu vody  (MMS alebo LUGOL) a pozrel by som si nejaké stránky na prežitie, čo ešte by sa mohlo hodiť. Na väčšinu chorôb miesto liekov je vhodný pôst a modlitba. Lieky by sa mohli hodiť aj také obväzové. Mohol by sa hodiť aj kvalitný nôž, stan a spacák, nožničky, ihla a niť, nepremokavá obuv a odev, ale hlavne dobrá baterka-čelovka...

Bdejte buďte pripravení!

Jedlo by malo byť pripravené v zásobe tak, aby bolo aj prenosné, keby ste si rýchlo museli zbaliť veci a úspešne zdúchnuť do bezpečia. (možno by sa hodil aj tréning ako rýchlo sa viete zbaliť)

Zaujímavo vyzerá krízové jedlo NRG-5 ZERO, na stránke sú aj iné zaujímavé veci:

https://outdoor.sk/produkt/nrg-5-zero-bezlepkova-nudzova-strava/

Možno nič z tohoto nebudeme potrebovať, ale možno je dobre mať všetko, ale určite treba mať aspoň niečo.

Raz mi jeden ateista povedal, že viera a vzťah s Bohom je pre takých čo nič nemajú, aby mali aspoň niečo, fakt je, že vzťah s Bohom môže zvýšiť vaše šance na prežitie:

https://www.biblik.sk/news/vztah-s-bohom-moze-pomoct-zvysit-vase-sance-na-prezitie/