Dr. ARKADIJ PETROV: OBNOVA A REGENERÁCIA AJ CHIRURGICKY ODSTRÁNENÝCH ORGÁNOV JE DOKONCA AJ NOTÁRSKY OVERENÁ. NIE SÚ TO ZÁZRAKY, ALE NÁSLEDKY SPRÁVNE POUŽITEJ TECHNOLÓGIE BIT

22.07.2023 16:05

Dr. ARKADIJ PETROV: OBNOVA A REGENERÁCIA AJ CHIRURGICKY ODSTRÁNENÝCH ORGÁNOV JE DOKONCA AJ NOTÁRSKY OVERENÁ. NIE SÚ TO ZÁZRAKY, ALE NÁSLEDKY SPRÁVNE POUŽITEJ TECHNOLÓGIE BIT*

"Sú notársky overené fakty obnovy chirurgicky odstránených častí štítnej žľazy, žlčníka, žalúdka, čreva, sleziny, ľadvín, pľúc, apendixu a iných častí a tkanív organizmu. Ku dnešnému dňu je na konte Centra viac než sto obnovených orgánov. A každým dňom sa toto číslo zväčšuje. Proces regenerácie prebieha rýchlo, bezbolestne a nevyžaduje pobyt pacientov na klinikách v nemocnici. A aj keď máme takéto výsledky, trváme na tom, že to nie sú zázraky, ale následok správne použitej technológie, technológie danej Stvoriteľom. Zdroj týchto znalostí označujeme spolu s Igorom Arepjevom úplne otvorene a jasne, a zároveň tvrdíme, že napravdivejšie stelesnenie náboženstva je konštruktívne tvorenie a dielo. 

"VEDOMIE A HMOTA SÚ ODLIŠNÉ NÁSLEDKY TEJ ISTEJ REALITY." Tieto slová nepripadajú cirkevnému hodnostárovi, ale fyzikovi a filozofovi Carl von Weizsäcker. 

Boh sa nezaoberá teológiou. To všetko sú veci ničotné, ľudské. 

Nové náboženstvo, ktoré ľudstvu nastáva, je svetlo poznania pravej skutočnosti nie v zmysle dogmy, uctievania, ale ako nástroj tvorby a spulutvorby s Tvorcom. 

Možno sa toto prehlásenie bude zdať ciirkevným hodnostáom a veriacim zameraným na obradnosť ako kacírstvo a bezbožnosť. Ale aj tak si myslím, že by ho schválil i Avatar Sai Baba i igumen (predstavený kláštora) German (Česnokov) z Trojicko-Sergijevskej lavry, ktorí pomáhajú ľuďom nielen modlitbou, ale i praktickým vyliečením. 

Vo vede dominujúci názor, že je treba skúmať len pravidelné, t.j. opakujúce sa javy, je úplne chybný. Práve vzácne, unikátne udalosti, i keď zťažujú každú matematickú formuláciu, umožňujú ľudskému vedomiu akoby skenovať a predvídať vektory budúcnosti, ktorá ešte nenastala. Pri štúdiu pravidelnosti registrujeme minulosť, pri štúdiu unikátnych javov poznávame budúcnosť. 

Som vďačný svojim novým žiakom, ktorí rýchlo predstihujú svojich učiteľov. Ako nás tiež učil Stvoriteľ, v našom storočí bude väčšina ľudí vládnuť novým svetonázorom a novými ezoterickými technológiami. Sledujte dej, vážený čitateľ." cit. z knihy ARKADIJ PETROV - STVORENIE SVETA 3:

 
Súvisiace články / related articles:
Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-ocista-od-parazitov/
 
GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/
LIEČIVÉ KÓDY / HEALING CODES - uložiť ako / save as:
 
 
Dr. ARKADIJ PETROV: BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE (BIT) AMARÍNOVÝ PAPRSOK
 
*5D SLUŽBY - pozri služby BIT:
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!