Dr. VERNON COLEMAN: O NOVÝCH CHRÍPKOVÝCH VAKCÍNACH A AKO SÚ TESTOVANÉ / Dr. VERNON COLEMAN ABOUT THE NEW FLUE VACCINES AND HOW THEY ARE BEING TESTED (SK, CZ, ENG) +Poznámka Biblik + Note Biblik (SK, ENG)

31.07.2022 16:43

vernoncoleman.com

Dr. Vernon Coleman:

VIDEO ENGLISH+CZ subs:

Note Biblik: tests (swabs) are in my opinion nasal vaccines and these tests are very dangerous (slovak article here) Now, after testing by swabs the real nasal vaccines are developed (we said this in our articles a long time ago, people are afraid of jabs, so there will be nasal vaccines soon, because more people will accept such type of vaccination) And of course, for sure any kind of vaccine will cause sickness and depopulation as all other vaccines, because spreading diseases and causing deaths is the main purpose of vaccination (please translate the slovak quote from the Protocols of the Learned Elders of Zion 10:24 below)

Poznámka Biblik: Osobne si myslím, že testy špárovaním to sú nosové vakcíny! Je zaujímavé, že na Slovensku máme toľko odvážnych ľudí, ktorí si bez problémov nechali osúložiť nos alebo si dali nejaký covidový test do úst. Možno, väčšina z nich zastávala názor, že ľudí na Zemi je príliš veľa, neviem, myslím si, že veľa svedčí o charaktere človeka, ktorý kôli dovolenke alebo kôli peniazom robí zo seba prostitútku... Pretože s týmito testami a experimentálnymi vakcínami to je tak, že nikto nemohol vedieť čo chytí, a ak toto niekto akceptuje, tým pádom prijíma pozíciu takej prostitútky, ktorá už kľudne ide aj na ostro bez ochrany, ak si to zákazník praje! Mnohé choroby a nakoniec i AIDS hrozia aj takejto prostitútke. A čo je veľmi zaujímavé, zvýšenú chorobnosť a symptómy AIDS vykazujú aj mnohí očkovaní:

MUDr. JÁN LAKOTA: TÍ ĽUDIA, KTORÍ SA VAKCINOVALI SA STÁVAJÚ IMUNODEFICIENTNÝMI, INÝMI SLOVAMI ZAČÍNAJÚ PRIPOMÍNAŤ PACIENTOV, KTORÍ SÚ HIV POZITÍVNI / MUDr. JAN LAKOTA: VACCINATED PEOPLE GET IMMUNODEFICIENCY, THEY LOOK LIKE HIV POSSITIVE PATIENTS:
https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-lakota-ti-ludia-ktori-sa-vakcinovali-sa-stavaju-imunodeficientnymi-inymi-slovami-zacinaju-pripominat-pacientov-ktori-su-hiv-pozitivni/ 

 
zaujímavé informácie o očkovaní - sk:
1.) PRIMÁRKA O OČKOVANÍ:
https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/
2.) MOJE SKÚSENOSTI S OČKOVANÍM:
https://www.biblik.sk/news/ockovanie/
3.) SKUTOČNÝ ZÁMER OČKOVANIA AKO TAKÉHO JE DEGENERÁCIA GÓJOV A ZNÍŽENIE POČTU ĽUDÍ:
https://www.biblik.sk/news/ockovanie-je-zivotu-nebezpecne-korona-bola-vzdy-len-zamienka-ide-tu-o-znizenie-poctu-ludi-varuje-nemecka-politicka/

 
 
Zaujímavý citát z dokumentu Protokoly sionských mudrcov
Quote from the Protocols of the Learned Elders of Zion:
"Viete však dobre, že takéto všeobecné povstanie ľudu je možné len vtedy, keď nenecháme štáty na pokoji a najmä keď budeme kaliť pomer medzi ľudom a vládou.
Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou
vrcholiacou v popravách, hladom, očkovaním chorôb, takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde. Ak im však doprajeme oddych, potom sa nám už vytúžený okamžik nikdy nevráti." Protokoly sionských mudrcov (10:24, str. 35)
Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

____________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU