Dr. WILHELM REICH: ORGONOVÁ ENERGIA A LIEČBA RAKOVINY / Dr. WILHELM REICH: ORGON ENERGY AND CANCER TREATMENT (SK, CZ, ENG)

05.08.2023 18:39
Wilhelm Reich - sk článok Wiki (sk)
https://sk.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Reich
 
článok ac.24 - cz:
 
VIDEO ENG+cz tit.:
TOP KOMENTY YT:
"Je to krásně popsáno v knize Frabato od Františka Bardona. Tento člověk měl skutečně velké schopnosti. Ale myslím že nakonec používali jak František Bardon, tak Wilhelm Reich stejnou energii, ale každý jinou formou."
 
"Kto chce moze vyskusat ako "funguju" orgonove generatory. Ja som tomu moc neveril, ale aj tak som sa rozhodol ich zopar vyrobit. Navod najdete na nete. Co je zvlastne, ba priam sokujuce je, ze oni naozaj funguju a je jedno ci tomu niekto veri, alebo nie. Zmenilo mi to zivot :)"
 
TOP KOMENTY ac24.cz:
"Globalisti aby mohli ovládať svet brzdia zámerne vývoj mimo svoju sféru vo všetkých oblastiach. A hlavne v tábore protivníka doslovne vraždia vedcov. Kúpili si vedu ktorá pracuje len v prospech ich korporácií a hlavne tých farmeceutických akcie ktorých si kupovali všetci zainteresovaní americkí politici Ramsfeld a spol. napr. a milionári ako Gates. V západnom svete neexistuje skutočný záujem liečiť a vyliečiť ale udržiavať populáciu závislov na často škodlivých farmakách a predražených liečebných produktoch ktoré často viac poškodia ako pomôžu ako napríklad večná chemoterapia. Všetky vynálezy a lieky proti rakovine ktoré boli účinné sa rýchlo stratili a vytratili do zabudnutia tak ako aj ekologický čisty pohon áút na vodíkovú energiu získanú priamo rozkladom vody zliatinami kovou všetko v jedinom záujme zisku a nadradenosti s cieľom obrovskej finančnej sily a moci jednotlivcov a združených korporácií snažiacich sa priam so satanistickou posadnutosťou ovládnuť celý svet.
Preto sme v sračkách v akých sme lebo chamtivosť a mocibažnosť nepoznajú žiadne hranice a smerujú nielen k zničeniu ľudstva no i planéty ako takej.
Tak ako sa vzburili Spartakovi gladiátori a postavili sa moci Rímu tak sa dnes vzbúrilo Rusko proti zvrátenej globálnej moci MEga zbohatlíkov ktorí si vyhradili právo vládnuť celej planéte železnou rukou makkého teroru prostredníctvom pandémií večných vojen a falošnej ekologickej snahe o čistotu životného prostredia ktoré oni sami najviac v globálnom meradle ničia od kontaminácie prírody ropnými produktami, cez nekončiace klčovanie a drancovanie lesov plúc tejto planéty po všemožné ekologické havárie priam obludných rozmerov.
Napríklad v USA sú to práve dnes stovky vykolajených vlakov s nebezpečnými chemikáliami devastujúcimi nenávratne životné prostredie ovzdušie a ľudské zdravie sa snažia o absolútnu depopuláciu a holocaust ľudstva. Kvôli tomuto cieľu ničia všetko čo by mohlo oslobodiť ľudstvo od závislosti na ziskuchtivej dravej šelme ktorej predobrazom bol už sám Hitler a jeho tretia ríša.
To isté ako fašistický teror v druhej svetovej vojne nás ide zavaliť aj dnes. Doslova démonická sila ovládla mysle ľudí na západe a drží ich v sladkej nevedomosti a len kvôli ziskom a materiálnym výhodám sa títo úbožiaci pridávajú a posluhujú tomuto zlu najmä v našich vládach. Rovnako zmagorili aj mládež a časť populácie do zvrhlostí pedofílie a LGBTIQ+ keď sa mladež zámerne poškodzuje doslovne kaličí a pácha samovraždy v domnení že tak zachránia planétu. Skrátka svet zachvátilo priam démonické šialenstvo. Ako by sa na nás vylialo samo peklo."

"USA vysetruji lidi na jejich politicky profil. Ne na jejich znalosti a prinos lidem a vede. Dr, Reich byl jako Dr. Rife vynalezce frekvencni terapie pronasledovan- Protoze oba se svymi objevy ohrozovali zisky zdravotniku a vyrobcu leciv. Nakonec skoncili v bide, ve vezeni. To je ta US svoboda a demokracie v praxi u nich doma.
Frekvencni terapie vyleci i COVID onemocneni bez pilulek a injekci."

 

Súvisiace články / related articles:

MUDr. KAREL ERBEN: HOMOCYSTEÍN - RAKOVINA A VŠETKY CHOROBY SA DAJÚ LIEČIŤ AJ BEZ LIEKOV (SK, CZ)
https://www.biblik.sk/news/mudr-karel-erben-homocystein-rakovina-a-vsetky-choroby-sa-daju-liecit-aj-bez-liekov/
 
RAKOVINA - KONIEC JEDNEJ CHOROBY ĽUDSTVA, Dr. Matthias Rath / Dr. MATTHIAS RATH - CANCER, THE END OF ONE SICKNESS OF MANKIND (video SK, GER)
https://www.biblik.sk/news/rakovina-koniec-jednej-choroby-ludstva-dr-matthias-rath/
 
AKO LIEČIŤ RAKOVINU, VYSOKÝ TLAK A CHOLESTEROL (Dr. Leonard Coldwell) / HOW TO CURE CANCER, HIGH BLOOD PRESSURE AND CHOLESTEROL (SK, ENG) Každá rakovina sa dá liečiť do 2-16 týždňov / every cancer can be cured in 2-16 weeks. Dr. Leonard Coldwell (video ENG+CC tit.)
https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/
 
ČÍNSKA ŠTÚDIA - DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE / book CHINESE STUDY - very important informations about cancer (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-z-knihy-cinska-studia-important-informations-from-book-the-chinese-study/

 
MOŽNOSTI LIEČBY RAKOVINY A ĎALŠÍCH CHORÔB (AKTUALIZÁCIA 1x) (SK, CZ)
https://www.biblik.sk/news/moznosti-liecby-rakoviny-a-dalsich-chorob/
 
SADHGURU: ČO JE TO RAKOVINA? / SADHGURU: WHAT IS CANCER AND HOW TO CURE? (SK, CZ, ENG) "Akékoľvek stimulujúce alebo opojné látky, ktoré si človek dáva, oslabujú organizmus." "Rakovinové bunky potrebujú takmer 30x viac potravy ako zdravé bunky. Ak bude odstup medzi jedlami 8-12 hodín, rakovinové bunky hynú."
https://www.biblik.sk/news/sadhguru-co-je-to-rakovina/
 
 
 
 
 
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!