DRACIK.SK: Ľahostajnosť, nezodpovednosť, lenivosť a hlúposť ľudí, umožnila zlu vytvoriť mechanizmy, ktoré vyprofilujú tých správnych bezcharakterných a bezcitných ľudí, ktorí sú za peniaze ochotní a schopní všetkého.

24.06.2023 13:53

dracik.sk

duvikoncept.com

"Škoda, že nemáme prezidenta

Pani Čaputová nerobí rozhodnutia sama, ale plní vôľu toho, čo ju do úradu dosadil. Je zbytočné sa na ňu sťažovať a nadávať. Treba skôr porozmýšľať nad tým, ako sa tam dostala a aj nad tým, prečo ju ľudia volili. Jej svojprávnosť, samostatnosť a schopnosti sú odzrkadlením národa. Papagáj Macron, tiež nie je iný, je presne taký istý a opakuje len to čo musí. Čiže jeden kráka, druhý kotkodáka.

Ľahostajnosť, nezodpovednosť, lenivosť a hlúposť ľudí, umožnila zlu vytvoriť mechanizmy, ktoré vyprofilujú tých správnych bezcharakterných a bezcitných ľudí, ktorí sú za peniaze ochotní a schopní všetkého. Veď takto to funguje stáročia. Osvedčia sa tí, ktorí po hlavách iných vystúpajú čo najvyššie a prejdú cez hrubé sito.

Sú to prezidenti, ministri, pápeži, vojaci, bankári, právnici, sudcovia, novinári, úradníci, ľudia na vyšších alebo nižších pozíciách. Rozhodli sa slúžiť moci a peniazom. A tak sú na obojku a štekajú, ako im pán prikáže.  

Tá vlna, ktorá prinesie zmenu, sa musí zdvihnúť z národa. Energiu jej musí dodávať nádej, dobrá vôľa, láskavosť, pracovitosť a poctivosť.

Zaslúžme sa o dobrú vládu a prezidenta."

ZDROJ: nový text dracik.sk

 

Súvisiace články / related articles:

JE TAKZVANÁ SLOVENSKÁ PREZIDENTKA SATANISTKA? / IS THE SO CALLED SLOVAK PRESIDENT A SATANIST? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/je-takzvana-slovenska-prezidentka-satanistka/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!