DRÁČIK.SK ZARADENÝ NA ZOZNAM KONŠPIRÁTOROV (+Poznámka Biblik: Rôzne zoznamy sú chápadlá nejakej zločineckej organizačnej štruktúry, ktorá sa stavia nad zákon a ktorú počúva svorne väčšina oficiálnych médií a zadávateľov reklám

13.01.2023 19:31

dracik.sk

duvikoncept.com

hlavnespravy.sk

"Webová stránka hračkárstiev Dráčik už dlhé mesiace zverejňuje texty v ktorých majiteľ veci a problémy pomenováva, tak ako to vidí. Čo sa nepozdáva hlavne liberálom, keďže to nesedí s ich videním sveta.
Situácia sa vyhrotila natoľko, že vznikla výzva Dajte im vedieť, ktorá zbiera všetky kontroverzné útoky a výroky, ktoré sa na webe známeho hračkárstva objavili. Tých, ktorí nesúhlasia s výrokmi siete predajní s hračkami vyzývajú, aby dokument, ktorý mapuje činnosť majiteľa hračkárstva šírili smerom k výrobcom hračiek, ale aj verejnosti.
Majiteľ hračkárstva sa nebojí priamo vyjadrovať k témam ako vojna na Ukrajine a slovenská vláda, alebo LGBT+ komunita.
Projekt Konšpirátori na svojom webe vysvetľuje, že tvorí zoznam webov, pri ktorých majú členovia komisie databázy pochybnosti o ich dôveryhodnosti a kvalite obsahu." Viac tu

TOP KOMENT HS:

"Dráčik, som s tebou! Držím ti palce! Gratulujem k vyznamenaniu: umiestneniu na webe konšpirátori! Je to znak, že robíte dobrú robotu!
Že sa vás libtardi BOJA! Že sa boja pravdy a názorov, ktoré prezentujete!
Ak by neexistoval web konšpirátori, ťažko by som sa dostal k množstvu zaujímavých webov, o ktorých som v živote nepočul. Tam ich majú pekne pokope. Nemusím skúmať a hľadať.
Dráčik, DRŽ SA! Nie si sám!"

Poznámka Biblik: možno, na konci satansko-fašistického zločineckého režimu sa bude hanbiť každý, kto nebol disident. Potom budú všetcia tvrdiť, akí boli kedysi disidenti :-) Sú útoky viditeľné ale aj neviditeľné. Z tých viditeľných - po zverejnení alebo zdieľaní informácií, ktoré neprešli cez sito "politického oddelenia" hrozí odmietnutie dodávok tovaru, zákaz reklamy, zákaz inzercie - vlastne hrubá diskriminácia, ktorá je nielen v slovenskej ústave zakázaná, ale odôvodňuje sa ako "povolená", stačí, že ste na nejakom zozname! Alebo zrovna ste na svoj web zaradili červenú vlajku, keď ostatné stránky dávali len žlto-modrú! To ego je ale choré a smiešne však? A ľudia ešte tento defektný princíp v sebe bránia. Možno, k základnému vzdelaniu by malo patriť milovanie nepriateľov (Biblia Kázeň na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6., 7.) - teda napríklad pre novinárov a majiteľov inzertných nástrojov schopnosť uverejňovať alebo bez vnútorného vzplanutia tolerovať názory, s ktorými nesúhlasíte. Že je to dôležité, preto má každý vyspelejší štát rovno v Ústave alebo ako zákonnú povinnosť brániť slobodu a trestať diskrimináciu! Sú tu však organizácie a vyhlášky nad zákonmi a boli tu aj pred príchodom covidiánov! Covidizmus bol vyvrcholením útlaku, fašisti sa na chvíľu prestali skrývať a hrať, že platí nejaký zákon, diabol rovno povedal: "Tu vládnem ja a čo poviem ja + moji ľudia je nad zákonom!" (napríklad Mikasove vyhlášky a rôzne uznesenia covidistickej vlády) Rôzne zoznamy sú chápadlá nejakej zločineckej organizačnej štruktúry, ktorá sa stavia nad zákon a ktorú počúva svorne väčšina oficiálnych médií a zadávateľov reklám. Bez dôkazov je uvedenie na zoznam konšpirátorov skrátka útok (právne sa môže označiť napríklad ako poškodzovanie dobrého mena, či krivé obvinenie, je to však určite forma útoku. Možno, po páde režimu budú firmy zaradené na tento zoznam odškodňované)

Mnohé weby, ktoré majú napr. príjmy z reklám sa urputne snažili o vyškrtnutie zo zoznamu, napr. hlavnespravy.sk, pretože zaraďovanie na kadejaké zoznamy môže predstavovať obrovské straty a problémy pri zadávaní reklamy alebo pri získavaní klientov a inzerentov.

Byť na zozname je vlastne niečo podobné, ako keď zamestnanec odmietne testovanie, môže byť problém dostať sa k práci, alebo príjmy môžu byť ohrozené. Životaschopná osoba alebo firma by však nikdy nemala prepadať zúfalstvu ani strácať energiu vypočítavaním, aké sú domnelé straty ale s Božou pomocou, ak je človek odovzdaný Bohu, si určite nájde cestu a uvidí úplne iné možnosti, o akých sa človeku doteraz ani nesnívalo! Tieto možnosti budú niektorí sprostredkovávať ľudstvu, akoby Pán Ježiš Kristus bol tu a zosilovaním žiarenia svojho Ducha prebíja každú lož, každú temnotu a každú neprávosť!

 

biblik.sk/clanky

"As long as the superstition that people should obey unjust laws exists, so long will slavery exist." Mahatma Gandhi

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí

____________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 



 

 

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/