MAIL VEDÚCEMU PRACOVNÍKOVI, KTORÝ NÁM ODMIETOL INZERCIU

06.06.2022 11:08

Dozvedeli sme sa, že nejakí ľudia volajú do redakcie novín a tvrdia, že na stránke máme extrémizmus a údajne preto nám zrušili inzerát. Napísali sme teda vedúcemu pracovníkovi dnes 11:07 (12:07 l.č.) tento mail:

 

Predmet: ŽIADOSŤ O NÁHRADU ŠKODY

"Ak sa nepostavíte proti fašistickej vláde, proti dodávkam zbraní touto fašistickou vládou, riskujete nukleárnu vojnu.

A zmetie Vás to rovnako s Vašimi názormi ako aj tých s inými názormi.

Ak teraz nepovstanete, vlastný štát mať nebudete, a ani nemáte, čo môžete jasne vidieť. Vláda bláznov je pre vás ideálna varianta, pretože vás budú týrať, zabíjať alebo nútiť k samovražde, čo svojou pasivitou i tak páchate.

Ako ľudia si neplníte svoje povinnosti. V prírode je povinnosťou zvierat aktivita a pohyb, kto nestíha, býva vyradený, podobne ako všetko choré i zlé. Možno, i u ľudí Príroda používa podobné metódy. Príroda rovnováhu vždy nastolí, preto boli fašisti porazení i keď mali t.č. prevahu, ktorú si myslia, že majú i teraz.

Pasivita môže zabíjať, vidím aj zo strany našich dodávateľov, ktorí nám rušia zmluvy, extrémnu pasivitu. Podpora ukrajinských fašistov im nevadí, ani dodávanie zbraní ukrofašistom predstaviteľmi takzvanej slovenskej vlády.

Červená vlajka je to, čo niekomu vadí najviac, pretože je to silný symbol jednoty Slovanov a symbol víťazstva nad fašizmom.

Samozrejme, inzerát som riadne zaplatil, čím sa uzavrela zmluva. To, že vám nejakí homosexuáli a pedofili volajú, že im vadí červená ruská vlajka, pod ktorou bol fašizmus porazený, to je ich vec. Sú to fašisti a ak ste s nimi, tiež riskujete život. Pretože s fašistami a vojnovými štváčmi sa urobí poriadok! Po skončení II. svetovej vojny fašistov a ich prisluhovačov mlátili na uliciach (neviem ako dopadli ich obchody, ale žiadny fašista tu určite nebude podnikať)

Nemáte žiadny objektívny dôvod rušiť nám inzerát. Ak si nejaká šľapka dá inzerát, že urobí troch za cenu jedného a vypýta od každého dvojnásobok, nikomu to nevadí, nikto sa necíti byť kurevskými inzerátmi pobúrený.

Alebo možno nejaké kamenárstvo niekedy píše na svoje pomníky číslo 88, veď číslo 88 je podľa nejakých pedofilov tiež extrémizmus (pozn. red.: napr. význ. 1488 tu)

Ani číslo, ani červená vlajka nie sú objektívne dôvody na zrušenie riadne zaplatenej a prijatej inzercie. (pozn. red.: zákony a Ústava by mali slúžiť na to, aby si tu nikto nemohol robiť úplne čo chce a rušenie inzerátu a dodávok tovaru je diskriminácia a prenasledovanie za názor, čo Ústava jasne zakazuje)

Preto vás žiadam o vrátenie ceny inzerátu 4,32 € a žiadam i náhradu 1.800 € (čo je iba 30-násobok ceny inzerovanej služby)

Peniaze žiadam do 10 pracovných dní zaslať na č. účtu:

SK8583300000002101425963

Ďakujem.

-- 
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 032 240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

Poznámka Biblik:
táto červená vlajka im vadí, Slováci, prestaňte mávať trikolórou s hrobčekom,
a spojte sa a postavte sa proti fašistom pod touto červenou vlajkou:


P.S.: znenie inzerátu, o ktorý sa jedná, nájdete tu:
https://www.biblik.sk/news/inzertne-noviny-nam-uz-dalej-nebudu-uverejnovat-inzerat/ 

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.