DSL.SK: Operátori si kúpili frekvencie pre rýchle 5G, pre využívanie o tri roky

06.05.2022 13:50

dsl.sk

"Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb úspešne ukončil výberové konanie na licencie na používanie frekvencií od 3.4 po 3.8 GHz vhodné pre poskytovanie mobilných 5G sietí." Viac tu:

https://www.dsl.sk/article.php?article=26107

TOP KOMENT dsl.sk:
"Keď pôvodné frekvencie zrazu zvýšia a ľudia nechápu, prečo im je strašne zle, radšej veria tomu, že je to prechodom do inej dimenzie a pod.
Ľudia tie súvislosti náhleho zhoršenia zdravia so skokovým navýšením frekvencií vôbec nechápu! Už súčasná situácia je tragická, nezlučiteľná so zdravím, vyžarovanie mobilných antén (ale i smartphonov a Wi-Fi routrov) je absolútne nezlučiteľné so zdravím. Ak to ľudia pochopia, neostane tu na tých barákoch a stožiaroch uprostred domov jediná anténa, budú to likvidovať, aj keby ich mali zatvárať!"

Poznámka Biblik:

Celoeurópska petícia proti 5G tu:

https://www.biblik.sk/news/podpiste-europsku-iniciativu-obcanov-proti-5g-european-initiative-for-regulation-of-5g-and-em-radiation-sk-eng/

- Možno zase zvýšia frekvencie, zase tieto "akože úrady" im to schvália, lebo čo sa týka dnešnej situácie úrovne vyžarovania elektrosmogu, neexistujú v skutočnosti žiadne normy, ktoré by brali ohľad na vaše zdravie ani žiadne úrady, iba pätolízači korporácií... Keď je ľuďom z toto elektrosmogu zle, otrávia vzduch vláknami chemtrails, aby elektrosmog mal ešte lepšie účinky a k tomu rozprášia pomocou chemtrails ďalšie biologické zbrane. V podstate robia na nás experimenty, testujú na nás účinky vysokých frekvencí a rozprašujú cez chemtrails plesne, jedy a biologické zbrane a potom prídu s teóriami o ďalšej vlne:

K tomu komentáru poslednému - ak by bolo pre mňa možné sa vôbec k tým anténam priblížiť, likvidoval by som ich, pretože v meste sa kôli obrovským hodnotám žiarenia (presahujúcim 500.000µW/m2) nedá normálne existovať (silné bolesti hlavy a je nebezpečné stáť vonku na mieste v takýchto oblastiach) Ak toto nejaký úrad schvaľuje, ak by ľudia mali predstavu, čo vlastne schválili, neváhali by ich "naháňať po uliciach a lynčovať"

"If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us." George H.W. Bush / "Ak by sa americkí ľudia niekedy dozvedeli, čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás." George H.W. Bush

-    -    -

Krátke video Dr. COWAN - Vírusy nie sú príčinou ničoho, nové choroby súvisia s novým EM poľom:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

O vírusoch a očkovaní:

https://www.biblik.sk/news/about-viruses-and-vaccination-o-virusoch-a-ockovani/

VIDEO Dr. STEFAN LANKA O VÍRUSOCH NÁJDETE TU + VEĽMI ZAUJÍMAVÉ LINKY:

https://www.biblik.sk/news/dolezite-videa/

Škodlivosť Wi-Fi, bývalý riaditeľ CA Microsoftu Frank Clegg dnes ľuďom vysvetľuje, prečo bohatí ľudia dnes už nemajú doma Wi-Fi, skrátka vedia, že je to zabijak:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

 

___________________________________________________________

 

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU