E-SHOP BIBLIK.SK aj BIBLIK.SK/CLANKY JE DOČASNE POZASTAVENÝ. AKO VZNIKOL BIBLIK.SK

09.05.2023 13:21

Situácia je taká aká je:

na podlaží nad nami dostali k internetu nový 5G Wi-Fi router, viac sa v našich priestoroch nedá pracovať. Žiarenie z tohto routra je extrémne silné a následky i krátkodobej expozície  si vyžadujú i dlhší čas liečenia. Na pracovisku, ktoré je kontaminované EM radiáciou viac nie je možné sa zdržiavať, hrozili by veľmi vážne následky. Preto sme urobili rozhodonutie dočasne pozastaviť prosperujúci e-shop Biblik.sk a takisto bude ukončená, minimalizovaná resp. pozastavená tvorba  biblik.sk/clanky

História Biblik.sk

IT technik pán Levov so širokou stálou klientelou bol kôli príznakom citlivosti na EM žiarenie nútený okamžite ukončiť vynikajúco platenú prácu v IT.
V roku 2018 (konkrétne 19.7.2018) už bol vybudovaný prosperujúci e-shop Biblik.sk a namiesto tisícov eur mesačne, ktoré sú bežný príjem IT profesionála, zakladateľ Biblik.sk začal chodiť na poštu s knižkami za 5 euro... Trvalo minimálne 5 rokov, kým Biblik.sk bez prakticky akýchkoľvek investícií dosiahol úroveň zabehnutého e-shopu, ktorý je schopný pravidelne investovať do výroby nových produktov a pravidelne dovážať nové. V roku 2023 sa práca v Biblik.sk stala radosťou, nie je problém vstávať o šiestej a robiť do piatej, ak viete, že robíte na "vlastnom poli" a práca má konečne ten správny rytmus! Potom je to radosť! Ináč sa robí s projektami, ktoré staviate na nohy, ináč, keď už ako-tak kráčajú samé. Vlastne, dalo by sa povedať, že v momente, keď by už "dieťa" Biblik.sk mohlo chodiť takmer samé, je treba ho odstaviť.
Publikované články zatiaľ budú slúžiť ďalej, ostávajú dostupné, doména Biblik.sk vrátane biblik.sk/clanky zatiaľ ostáva funkčná. Do hľadania na Biblik.sk je možné napísať napr. názov choroby a nájsť vhodnú liečbu (napr. vysoký tlak, cholesterol, atď.)
 
Medzi najzaujímavejšie výskumy Biblik.sk patria:
OČKOVANIE, CHEMTRAILS, EM ŽIARENIE (ELEKTROSMOG) a najmä PLOCHÁ ZEM (ktorýkoľvek výraz môžete dať do hľadania na Biblik.sk a nájsť veľmi zaujímavé a dôležité veci. Výskum toho, čo je vlastne Zem je určite jedna z najdôležitejších vecí)
jedna z najzaujímavejších liečebných techník:
Z hľadiska liečby chorôb a aj tzv. "nevyliečiteľných" sa dejú doslova zázraky s pomocou cvikov Dr. Arkadija Petrova (knihy, i online lekcie
Určite veľmi môže pomôcť aj známy majster MU YUCHUN (youtube, alebo do hľadania na Biblik.sk)
 
Biblik.sk vlastne pôvodne začínal ako protiočkovací web, ktorý ponúkal tri najzaujímavejšie knihy z kresťanskej literatúry (Biblia, Wilhelm Busch - Ježiš náš Osud, a knihy Kresťanskí Hrdinovia. Neskôr sa Roháčkove Biblie, ktoré konzervatívni kresťania a konzervatívne kresťanské organizácie uznávajú ako jediný kvalitný slovenský preklad, rozšíli o výrobu slovenských kožených Biblií a v roku 2023 Biblik.sk začal dovoz anglických Bible LAMSA. Plánovanú výrobu ďalších kožených Biblik.sk bol nútený ukončiť nie pre nedostatok požadovaných investícií, ale kôli nutnosti okamžite hľadať nové vyhovujúce miesto bez EM radiácie. Mestá sa stávajú postupne úplne nezlučiteľné so zdravím, jednak nové mobilné antény na strechách budov, jednak nové silné Wi-Fi routre, ktoré v budove prežarujú okruh niekoľkých metrov. Takto už niektorí ľudia nemôžu pracovať!
Prenájom priestorov v meste prežiarenom elektrosmogom neprichádza do úvahy, normálny dom štandardu pekného mestkého bytu stojí okolo 220.000 - 300.000 eur. Je zaujímavé, načo je vlastne rodina, keď situáciu, kedy človek súrne potrebuje peniaze, keď niekomu napríklad ide kôli elektrosmogu alebo z iného dôvodu o život, nemá moc nikto riešiť? Rodina je úplne bezmocná a vlastne, chudobná! Jediné čo by mohli, vziať si úver, pretože okrem úverov aj tak nikto nič nemá! A úver by si nezobrali, radšej by nechali brata zdochnúť, lebo sa boja, že ak by si zobrali úver, mohli by zdochnúť sami, ak by nemali náhodou z čoho splácať! Taká je realita! Rodina ako taká je nefunkčná, nedržia spolu, sú rozbití zvnútra a potom ich preto zákonite ničia zvonka (LGBT, homoagenda, covidizmus, atď.) Vlastne, na vyriešenie problému vlastného bývania by stačilo určité % príjmov každého člena rodiny a nikto by nemusel žobrať o úver ani robiť otrockú prácu len preto, že má nôž (resp. hypotéku) na krku! Rodina ako základná jednotka spoločnosti nemá žiadne ciele, ináč, ak by držali spolu, mohli by prosperovať a byť slobodní. Sto alebo stopäťdesiat členov rodiny môže fungovať ako prosperujúca firma, ktorá nikdy nenechá niekoho bez peňazí, bez potrebnej liečby, bývania atď.! Rodina môže byť organizované spoločenstvo, ktoré plánuje budúcnosť a rozvoj svojho rodu! Ak sa napríklad každé euro investované do Biblik.sk vrátilo najmenej stokrát, potom, rodina by mohla plánovať investície do vlastných podnikov, vlastných energií, pozemkov a výrobu vlastných potravín. Mohli by byť slodobní a sebestační. Medzi sebou si poskytovať bezúročné úvery, napr. na bývanie atď., aby nikto nemusel dávať do stávky dom alebo robiť vlastne "nútenú prácu" kôli úverom. Biblia hovorí, že ten, kto si požičiava je sluhom, stále lepšie slúžiť rodine ako cudzím.
 
"Bohatý panuje nad chudobnými, a ten, kto si vypožičiava, je sluhom tomu, kto mu požičiava." Biblia Roháček, Príslovia 22:7 (v Biblii LAMSA je to preložené úplne ináč:
"The rich shall be ruled by the poor, and the servant shall loan to his former lender." Proverbs 22:7 Bible LAMSA (voľný preklad: "Bohatému bude vládnuť chudobný, a sluha bude požičiavať svojmu bývalému veriteľovi.") aj v tomto verši môžeme vidieť obrovské, zásadné rozdiely v prekladoch
 
AKO JE TO S PODPOROU BIBLIK.SK
Suma dobrovoľných príspevkov celkom za 6 rokov je možno okolo 200 eur :D Monžo raz za rok sa stalo, ak sa niekomu páčil článok, raz niekto poslal 40 eur, niektorí občas poslali 5 eur mesačne, ale vydržali to len chvíľu, iní jednorazovo poslali euro. Možno, dohromady za 6 rokov by to mohlo byť tak okolo 200 eur :D
Vďaka Nebeskému Otcovi a Pánovi Ježišovi Kristovi sme nikdy netrpeli núdzou a vždy sme žili v úžasnej hojnosti, obklopení tými najdrahšími a najkrajšími vecami. Napríklad, keď Biblik.sk potreboval nový monitor, pretože zo starého už boleli oči, paradoxne úver a požadované splátky a ďalej predovšetkým možnosť s novým monitorom pracovať dlhšie pomohli stabilizovať príjmy! Dovtedy, niekoľko rokov denno-denne bolesti očí a vyhovujúce monitory ani neboli na trhu! Zverejňovanie podstatných vecí bolo draho zaplatené, podobne ako naša sloboda a náš život je zaplatený krvou Pána Ježiša Krista, Ktorý je najväčší človek, i najväčší hrdina a na rozdiel od nás, čo sa oslovujeme "pán", tak Pán Ježiš Kristus je podľa Svojho titulu i skutočný Pán! Ostatní, ktorí chcú byť pánmi, sa na pánov len hrajú!
 
ĎAKUJEME:
Nebeskému Otcovi a Pánovi Ježišovi Kristovi, že nás vždy držal ďalej od každej organizácie. Takto sme mali slobodu názorov i slobodu písať nestranne. Vzdelávanie je potrebné neustále, potrebná literatúra vždy prišla akoby "sama" ale je jasné, kto informácie na Biblik.sk vlastne sprostredkovával. Zakladateľ bol perom, občal si zanadával a pridal vlastný názor, ale podstatné informácie boli iba písané ním.
 
ĎAKUJEME:
Priateľovi Karolovi G. za poskytnutie bezúročného úveru 2.500 eur na nový monitor (typ monitora v článku tu)
 
ĎAKUJEME:
Každému prispievateľovi, ktorý nám poslal čo len jediný cent!
Každému človeku, ktorý si od nás objednal knihu, tovar alebo službu!
Ďakujeme!
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!